היי חברים

לא זמירונים ולא אורגים!!!

לא חייבים להיות האקדמיה בשביל להשתתף בפורום! זמירונים בעברית זה מזמרים (ע"פ האקדמיה), אורגים נקראים בד"כ פינקים ואם כבר אז ג'אקויים נקראים בעברית אפרורים. מה זה סטרלינגים?

big mama 2

New member
טעות טעות

אז ככה - הזמירונים נקראים - זמירון סיני, והאורגים הם לא פינקים אלה אורגים.וכן ג'אקו באמת נקרא אפרור. וסטרלינג זה סוג של ציפור.

d-edge

New member
אז אם אפשר..

תקראי את השרשור שלי מלמטה (או שעכשיו הוא כבר למעלה) ותעזרי לי בהתלבטות.. אה ועכשיו יש בעיה חדשה.. איך משכנעים את אמא להכניס תוכי הביתה?..

big mama 2

New member
נתחיל באמא

השאלה הנדרשת היא קודם כל - למה היא מתנגדת לעיניין ??

d-edge

New member
אחי הקטן בן 5

משום מה היא חושבת שהתוכי מביא מחלות.. אה ו כי היו לי כבר: איגואנה כלב חתול דגים צב אוגרים סיביריים ארנבות וכל אחד מהם עשה את הבלאגן בדרך שלו ומצא את דרכו לחיפוש בית אחר בסופו של דבר..

big mama 2

New member
כולם חושבים

שציפורים מביאות מחלות , זה ברוב המקרים לא נכון, אומנם הן יכולות להעביר קלמידיה אבל זה מאד נדיר. השאלה היא איזה בעיות היו לך עם החיות הקודמות ??

big mama 2

New member
אני מודה

שתוכים עושים לכלוך וגם רעש , אולי הפתרון הוא להכניס את הכלוב לחדר שלך?

big mama 2

New member
אז בעצם מה אכפת לה

אם זה יהיה אצלך בחדר ?.. ואם תבטיח לנקות ולסדר... תשמע אני מכירה אמהות , {אני בעצמי אמא }

big mama 2

New member
בוודאי שלא

אלא אם אתה מחפש צרות . אבל תסביר לה שזה יהיה אצלך בחדר ותחת אחריותך ושאתה לא ילד קטן . ואם היא פוחדת ממחלות אפשר לגשת לוטרינר ולעשות בדיקת דם שתשלול מחלה. ואם זה לא עובד תשלח אותה אליי אני אדבר איתה.

אצלי גם הכלוב בחדר

האמת שזה לא ממש קל כי היא מלחלכת לי את הכול את הבגדים המיטה השטיח אבל בשורה התחתונה זה כף

לפי מה שאני יודעת

תוכי אהבה קונים בזוג ולא שמים אותם עם עוד ציפורים אחרות כי הם די אלימים

../images/Emo20.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

מאכלת לך הנאה בפורום זה!

למעלה