היי חברים ....

קובי2003

New member
היי חברים ....

אחותי קיבלה פוקט פי סי של קומפקט אבל אין לה פונטים בעברית , היכן אפשר למצא ולהוריד ? מה שהיא קיבלה נרכש בהונגריה כמתנה ולאן אין את הפונטים .

castroman

New member
תשובה

יש לרכוש עברית על מנת לקרוא\לכתוב בעברית בPPC. קיום יש 2 סוגי עברית בשוק - 1.PDAC בכתובת www.wince.co.il 2.איירון בכתובת www.pocketpc.co.il על מנת לראות איזה עברית מתאימה יותר וטובה יותר, מומלץ לדפדף קצת בפורום ולהתרשם, אני אישית ממליץ על איירון. כמו כן נשמח אם תגיד לנו את השם המדויק של המכשיר, וכמובן ברוכים הבאים

2cookie

New member
מדברים על עברית

איזה מן עברית תפוז מוכרים ב280 שקל?!? ירון אולי אתה יכול לברר?

ron20

New member
מבדיקה עם תפוז ../images/Emo43.gif

העברית במכירה הקבוצתית לחברי הפורום היא עברית של איירון, הובטח לי שבקרוב מאד זה יצויין בדף המוצר.

YanivZX6R

New member
משיחת טלפון איתם נאמר לי

שזו עברית של איירון לוגית ויש צורך להגיע עם המכשיר על מנת להתקין אותה. מדובר עם 280 ש"ח. מה אתם אומרים כמה זמן ייקח עד שPDAC יצאו עם מבצע משלהם?

ron20

New member
אין דבר כזה איירון ויזואלית ...

כך שאתה יכול לחסוך שאלות בנושא. לגבי הליך הרכישה - אתה בטוח
עם מי דיברת
אתה בטוח שצריך להגיע עם המכשיר להתקנה
(או שזו אופציה לשרות נוסף עבור מי שאינו חפץ להתקין בעצמו)

YanivZX6R

New member
דיברתי עם איש מכירות שם

לא זכור לי השם. זה מה שהוא אמר לי. גם אני לא הבנתי מדוע צריך להגיע עם המכשיר.

ron20

New member
יניב ../images/Emo26.gif

אני מבין שדברת עם נציג לנטרוניקס (החברה המשווקת) - אין צורך בשמות כי אין לי קשר ישיר אליהם. מה שכן, בקשתי תשובות מהמחלקה הרלוונטית בתפוז
שאחראית על איזור המכירות. ברגע שיהיה לי מידע נוסף אני אעדכן...

2cookie

New member
ירון... אולי שווה לנסות לארגן הוזלה

נוספת, אם העברית תירד בעוד 50 שקל היא ממש תצדיק את המחיר שלה. (ואז גם נוכל להגיד שהעברית לPPC זולה מהעברית לפאלם
)

gaemo

New member
עברית ל ppc

עם יעזור לך הנחה נוספת של 50 שח צור קשר וקבל את העברית ל ppc ב 250 שח קניתי למספר מכשירים ולא התקנתי בכולם [email protected]

PuRe in§anitY

New member
איך העברית של איירון עובדת?

כאשר אתה קונה רישיון הם נותנים לך קוד , מזינים את הקוד בתוכנה ואז מסכרנים את ה PPC עם האתר של איירון , בבסיס נתונים של איירון זוכרים איזה קוד שייך לאיזה מכשיר כך שלא ניתן להישתמש באותו קוד לכמה מכשירים. אני צודק? ושאלה ל gaemo , אז אם אני לא טועה , קניתי רשיוניות ובאחד מהרשיונות לא השתמשת? זאת אומרת לא סינכרנת מול האתר של איירון ?

PuRe in§anitY

New member
איך זה עובד

כאשר אתה קונה רישיון הם נותנים לך קוד , מזינים את הקוד בתוכנה ואז מסכרנים את ה PPC עם האתר של איירון , בבסיס נתונים של איירון זוכרים איזה קוד שייך לאיזה מכשיר כך שלא ניתן להישתמש באותו קוד לכמה מכשירים. אני צודק? ושאלה ל gaemo , אז אם אני לא טועה , קניתי רשיוניות ובאחד מהרשיונות לא השתמשת? זאת אומרת לא סינכרנת מול האתר של איירון ?

PuRe in§anitY

New member
עידכונים בנושא יתקבלו בשמחה

אם זו באמת עברית נורמאלית של איירון במחיר 280 שקל , אני אשקול לרכוש..

raananta

New member
אני מניח שלא מדובר בפונטים...

אם אין לה עברית, וכנראה זו הבעיה, אז יש צורך להתקין עברית. מערכת ההפעלה של הפוקטים שונה מזו של המחשבים בבית ולא די בהתקנת פונטים עבריים בכדי לערוך מסמכים בעברית. מערכת ההפעלה פשוט לא תומכת בעברית. לגבי היכן ניתן לרכוש ראה תחת הנושא "שאלות ותשובות" שבראש העמוד הזה. בכל מקרה תרכשו רק עברית לוגית ולא ויזואלית. בהצלחה.

קובי2003

New member
וואוו זה היה מהר....

אני לא הכי יודע עדיין מה בדיוק היא קיבלה אבל אני אדבר איתה מחר ואתן פירוט רב ... תודההההה

למעלה