היי חברים...

marcell4

New member
היי חברים...

טוב, אז ככה... פק"ל היכרות: שם- מיכל שמיר (בלי קשר ליצחק) מקום מגורים- הוד השרון (טוב, אף אחד לא מושלם) גיל- ב- 27/12/03 אני אהיה בת 18 (ואני מאוד מאוד מאוד אוהבת מתנות!) שיר אהוב- "צוכה בוחקת" ו"כבשים" תחביבים וזיוני שכל... כמו מה אתם רוצים?! הייתי נחמד, הייתי נורמאלי, הגעתי לכאן- ותראו מה קרה לי! מיכל.

מיכל מותק-

מה את עושה בשעותייך הפנויות? מה את עושה עם עצמך?! וד"א-את לא ידועת למה את נכנסת... מהמקום הזה פשוט לא יוצאים. ואני מתה על השם שלך!פשוט שם מקסים!

marcell4

New member
אאאההה...

בשעותי הפנויות אני משחקת כדרעף, אבל כרגע אני מחלימה מניתוח להשתלת קוצב לב שעברתי לפני שבוע, אז אני לא מתאמנת עד אוקטובר... עד תחילת שנה שעברה גם הייתי פעילה בתנועת נוער, אבל זה איבד מעצמו אז פרשתי פרישה דרמטית וסוחטת דמעות... אגב, הייתי מעוניינת לדעת איפה אני משתלבת באילן היוחסין הענף והפורה של הפורום?! הייתי נחמד, הייתי נורמאלי, הגעתי לכאן ותראו מה קרה לי! "... אלף בנות דתיות עם מבט מטורף בעיינים, הן מחכות שהמשיח יבוא להתפלל להן בין הרגליים. וגם אני מקווה בשבילן שהוא צעיר ועוד יש לו שיניים." מרסל.

למה קראתי לך מיכל?

לא חשוב-איזה תנועת נוער? גם אני אוהבת כדורעף! וגם אני לא משולבת ואני בין הותיקים בפורום....לא חובה להשתלב...

Ez sLeeP

New member
בתור לנצח לאצולה הלידראית,

(שהרי, שלא יהיו לך ספקות, אנחנו מקושרים ישירות למר לידר בעצמו..) אני מברך אותך על כניסתך לפורום הכי משפחתי והכי חמים בתפוז. אין עלינו. ואני אומר את בלשון המעטה, ובמלוא הענווה. התאקלמות מהירה מיכלו'ש..! נדבו'ש.

OfrikiG

New member
hello

אז ככה - ברוכים הבאים!!! וכל מה שאומרים על הפורום הזה (לא חשוב שזה בדרך כלל רק אנשים מתוך הפורום...) זה נכון! יש פה אנשים מקסימים, מגניבים ומשוגעים אחד אחד תיהני!!!

למעלה