היי חברים

mbarsh

New member
היי חברים

אז זהו... הפרק האחרון :( תשמעו, אני חייבת להגיד שההכי שימח אותי לראות שהמדבבים נכנסו הנה והפכו חלק מיכם וזה אחלה.ובהזדמנות זו, הי אורלי מתוקה, שמחה שנכנסת ונתראה בסידרה הבאה. (לפי מה שראיתי (אומנם ביפנית) נתראה בה הרבה...) הכי עצוב לי שאני לא רואה את גבומון כבר כמה זמן ואני צריכה אותו באינפוזיה. ואני מבקשת במטוטה שתעשו הכל כדי שהוא יופנה להודעה הזו, גבומוןןןןןןןן. זהו, נורא חשוב לי להגיד לכם שהקשר איתכם כאן נובע מצורך אמיתי להיות מחוברת לדעתכם ולמה שאתם חושבים, הרבה משפטים שנכתבו בתרגום היו כי כבר ראיתי מה מצחיק אתכם. וזו גם התשובה למי ששאל אותי "למה את נכנסת ומזדהה בתור הבמאית של דיג'ימון" זה נכון שהפירגון מחמם לי את הלב וזה כיף גדול אבל דעתכם חשובה לי ובגדול. זהו, אז ליסטה יקירתי, המון תודה לך. ופורום דיג'ימון היקר, אתם עושים חשק להמשיך. נישוקים מאיה

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif

תמיד אמרתי שאת מספר אחת בשבילי ואני מתכוונת לזה בכול צורה אפשרית,נדירים האנשים שאני ככה מעריכה,בכלל לא ידעתי שאפשר להעריך מישהו בצורה כזאת,עזרת לי המון באופן אישי ועודדת אותי גם כשלא הייתי בטוחה בעצמי(ואני באמת הרבה מאוד לא בטוחה בעצמי,הא?
),היית כאן מהימים הראשונים של הפורום(אחרי שחקרתי אותך בטירוף,זה האופי שלי...דרך אגב יש משהו שאני צריכה להגיד לך בפרטי אבל כרגע המסרים שלי עושים בעיות,את בטח יודעת על מה מדובר,לא משנה כרגע...),התייעצת איתנו,הקשבת לנו,דיווחת לנו,המלצת עלינו ובכלל העונג שאת כאן היה באמת כולו שלנו(ושלי באופן אישי),הרגשנו שזה מכול ה
,אני מקווה שזה שהסדרה כנראה נגמרה לא אומר שתנטשי אותנו
אנחנו מקווים שתמשיכי ותצליחי בענק(אני דוגמא לכך-יש לי אוסף שלם של דברים שדיבבת וביימת
),וכמובן שאם אפשר לתת לך פידבקים חיוביים את תמיד יכולה לקבל אותם כאן,אחרי הכול את ה
(לפחות מבחינתי)

meytar

New member
וזאת סיבה מצוינת לפתוח שרשור תמונות

נכון ליסטה?

Digi Lista

New member
בטח../images/Emo13.gif

האמת שזה לא העניין של התמונות(אבל אני תמיד בעד שרשורי תמונות,תמונות זה טוב
)אלא המחווה למאיה
כרגע אני במילא לא במחשב שלי אז קצת קשה לי לתרום תמונות,אני מקווה שהתקלה תסתדר.

meytar

New member
ליסטה זה היה בצחוק...

בגלל שתמיד שמאיה חוזרת או מאיה הולכת את פותחת שרשורים ואני אוהבת לצחוק על איך שאת "מעריצה" אותה...

liri g

New member
היי מאיה ../images/Emo6.gif

אני מקווה שתהיה עוד עונה של דיג'ימון... ולא יצא לי אפילו להגיד לך "ברוכה החוזרת" מחו"ל עד עכשיו....

תודה לך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

בלעדיך בכלל לא הייתה לנו סדרה ולא היה לנו פורום ולחלקנו גם לא היו חיים. ולמה לא להזדהות בתור הבמאית? למה לשקר? הנה, גם אני אתוודה: בעצם, אני חי באמריקה וקוראים לי ביל, ביל גייטס.

DanaDuck

New member
ומה ~את~ חושבת?

נורא מעניין אותי לדעת מה את חושבת על הבימוי של יובל ועל המשחק שלנו, המדובבים, בפרקים שעשינו כשהיית בחו"ל. האם הבחנת בדברים לא טובים שאת היית משנה? (כמו הדיקציה שלי למשל:)

mbarsh

New member
שוב היי

אז קודם כל שוב תודה. אז ככה, אורי, לגבי הסידרה הבאה, מה שראיתי...יש שם רק בנות והשאר גברים בוגרים. אבל ראיתי רק פרק אחד ולדנה וכל שאר מדבבי המקסימים... לצערי לא ראיתי את הפרקים האחרונים שעשה יובל אבל אין לי ספק שהוא עשה אותם טוב (הוא מקבל עכשיו סידרה משלו וזו ההוכחה). בכל אופן כל עוד אני מביימת, אתם איתי. נישוקיםםםםםם

CoolBoy14

New member
../images/Emo8.gif

טוב אם יהיה לך תפקיד בשבילי את יודעת שאני מחכה... הפרקים שיובל עשה באמת יצאו מעולים רואים שהוא מקצוען כמוך (טוב..כמעט...
)

DanaDuck

New member
סבבה

אז עכשיו יהיו 4 בימאים?! אבל אין 4 אולפנים ואולפן C תמיד תפוס ע"י המדובבים הרוסיים... בכל מקרה, כשאני אחזור מחו"ל, אני גם אצפה בכליון עיניים לעבוד עם כולכם שוב. נהניתי מכל רגע!

OFIRB9

New member
הולד דה בננה!!!!!

איזו סידרה?!!??!?! על מה היא?!.1.1.1. היא יפנית!??!.!?! את מביימת?????? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכי חשוב! יפנית!?!!?!??! ועוד דבר, עם את מדובבת, ואורי מדובב, זו תהיה ה-ס-ד-ר-ה-! תני לנו תמונה! בבקשה! או לפחות שם

CoolBoy14

New member
התכוונת אולפן B...

ולא נראה לי שזה משנה כי לא כולם תמיד מביימים באותו זמן נגיד יש תקופה שמישהו לא מביים...וחוץ מזה אפשר להתחלק באולפן או שסדרה תהיה כל פעם באולפן אחר...את יחסית חדשה ובזמן האחרון התחילו שזה יהיה קבוע פעם כל פעם זה היה באולפן אחר

למעלה