היי חברים

CoolBoy14

New member
נכון

וחוץ מזה אני לא יודע על מה את מדברת בכלל בכנות אני אומר לך שלדעתי את מדובבת מעולה! אבל זה נכון שבדרך כלל המדובב עצמו (אני יכול להעיד על כך בתור אחד כזה) רואה בדיבוב שלו יותר חסרונות מהשאר....כי הוא כנראה יותר מחפש אותם.. למשל יש קטעים שאני אומר שדובבתי גרוע אבל אומרים לי שזה בסדר גמור ולא צריך לשנות..

DanaDuck

New member
אני כבר 11 חודשים בתחום...

נגיד שזה חדש, אני עדיין מרגישה פחות טובה, וכמובן לייד המדובבים הממש ממש ותיקים (אם תרצו לקרוא להם "המבוגרים") פעם הייתי בהקלטה של נורית בפרק שאני הופכת פעם ראשונה לזפירמון והיא לקלמרמון והיא פשוט הייתה יותר... "חייה".

CoolBoy14

New member
טוב מה לעשות נורית היא באמת ותיקה..

ויש לה הרבה ניסיון.. אבל לפי דעתי זפירמון נשמעת בסדר גמור!

DanaDuck

New member
זפירמון היא האהובה עלי

למרות שהקול של זפירמון יוצא לי לפעמים כמו הקול של קאזמון. תגיד, את מי דובבת? את טאקי,אגונימון,גריימון בוער, גריימון קיסרי וזהו?

CoolBoy14

New member
מה לא נראה לך מספיק?../images/Emo3.gif

טוב יש גם עוד: אלדמון וסוסנומון וזהו נראה לי..(יש כל כך הרבה אני כבר לא זוכר
ונכון גם אני עושה את הקולות של כל ההתפתחויות אותו דבר אבל גבי עושה אפקטים שזה נשמע ממש שונה למשל הקול של אלדמון נשמע של מישהו מבוגר בכלל....לא יודע אם יצא לך לראות בטלויזיה אבל זפירמון וקזמון נשמעות מאוד שונה

DanaDuck

New member
זה אתה?

אלדמון באמת נשמע כמו גבר! בהתחלה גבי חשב לעוות לי את הקול לקול נשי ויצא קול של מסוממת אז הם השאירו את הקול שלי כמו שהוא...

CoolBoy14

New member
כן...אבל מוזר שדווקא את של אלדמון

הוא שינה ושל גריימון קיסרי שאמור להיות יותר חייתי נשמע כמו הקול הרגיל שלי רק עם איזה אפקט של הד.... וסביר גם להניח שקוריקקומון-נשמת החיה של טומי (שיש לו קול ממש מוזר...-לקוריקקומון) זה אייל וגבי שינה את הקול... אפשר גם לקחת אותי לתפקידים של אנשים מבוגרים ולשנות את הקול שלי ככה! יצא יפה לא?
את רואה גם את הסדרה בטלויזיה?

DanaDuck

New member
בוודאי...

גם מקליטה. ואגב, הקול של קוריקקומון זאת מאיה. אני חושבת. תגיד,יש לך אייסיקיו? מירנדה? משהו? (ולא אני לא מתחילה איתך, אתה צעיר ממני בשבע שנים גד דאם איט!:)

blitzmon

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווווווו

אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

CoolBoy14

New member
299595752

גם אני מקליט לפעמים דיג'ימון או סדרות אחרות שאני מדובב בהן כי זה נחמד לשמוע שוב אחרי זה או להראות למישהו...(ושיהיה לי מזכרת)

DanaDuck

New member
קשישא:)

אתה יותר קשישא מה.. מההוא מכפר האפונים! כן! (עזבו, יש לי יציאות לפעמים...)

CoolBoy14

New member
אז החישוב שלך לא הכי מדויק....

הפרקים מאז שהלכת התחילו מאתמול..
דרך אגב כולם זה אומר שנשארו עוד 9 פרקים (כולל היום)!!!

Goggle Girl

New member
ברוכה השבה! ^_______________^

מה, אתם עוד מעט מסיימים את הסדרה?!?!?! ;_; *מורידה ביתר מהירות* לא, יש להם רק עד פרק 37! אני לא רוצה לראות את זה באנגלית! ;_______;

זאת את גיסי?????????

יו אם זאת את אז שלווווום אני מעריץ גדול שלך ובבקשה תחזרי לפוקימון המדובבת ההיא גרועה!!!!!

CoolBoy14

New member
לדעתי היא לא ממש גרועה....פשוט מאיה

יותר טובה! וגם יותר מתאימה לג'סי והתרגלנו ואני שונא שמחליפים קולות לא משנה איזה!

OFIRB9

New member
לכל המדובבים!

הנה משימה בשבילכם, אמרו את שימכם ואת כל הדמויות מכל סדרות שעשיתם! יהיה כיף לומר "אההההה ידעתי שזה מוכר לי!" וככה אני גם אוכל לזהות אתכם ועודבר! מאיה את יודעת מי תדובב את מיי בעונה הבאה של פוקימון או שלא ידוע? ו..... עוד כמה פרקים יש עד סוף העונה של דג'ימון ופוקימון? סוף סוף יש מישהו שיודע בטוח! סליחה על יותר מדי שאלות >משתחווה למלכה<

CoolBoy14

New member
לדיג'ימון עד סוף העונה נשארו עוד 7

פרקים (גם אני יודע בטוח..)

למעלה