היי חברים

mbarsh

New member
היי חברים

מה אתם בני שנה היום? מזל טובבבב. האמת שנכנסתי לשאול אם ראיתם את הפרק הראשון היום ולא ראיתי התייחסות אחת. אז זה בטח בגלל יופ ההולדת לפורום. בכל אופן. אני אשמח לקרוא התיחסויות נישוקים מאיה

Goggle Girl

New member
*קדה קידה* קונבנווה, מאיה-סאמה

הייתי מתה לתת לך חוות דיעה, אבל לצערי אין לי פוקס קידס. יש סיכוי קלוש שזה יגיע לערוץ אחר חוץ מבכבלים הדיגיטליים?
וכן הייתה התייחסות o.o פשוט היא ירדה למטה x_x אה כן, מאיה סאמה! יש סיכוי קלוש שבקלושים שאתם מביאים אנימות נוספות לארץ?! *מוציאה רשימה ארוכה ממני של אנימות אפשריות... ואני מטר שמונים...*

DiGiHiLa

New member
היי מאיה-בר שלום..

בטח שראינו את הפרק הראשון....התייחסות?...איפה?....יא אני לא מרוכזת...סליחה..חכי עוד מעט אני יהיה מרוכזת...

Digi Lista

New member
אני תוהה האם הגורל שונא אותי...../images/Emo3.gif

כמה פעמים הזכרתי את מאיה בזמן האחרון?הרבה מאוד(אפילו היום פעמיים),כשהיא כבר באה אני מפספסת אותה,תגידו זה הוגן?...
אבל אני תמיד שמחה לראות שמאיה כאן,טלי כבר נתנה את הקישור שדיברנו בו על הפרק היום ולי לא נשאר להוסיף שום דבר
(מרגישה כמו ילדה קטנה ודורשת צומי
...)... כול המחמאות שכבר אמרתי לך מאיה אני מקווה שראית ושתדעי שאני מתכוונת בכול ליבי לדברים
ואני שמחה לראות שאת קופצת לביקור,זה משמח אותי כול פעם מחדש דווקא בגלל שאני מעריכה אותך באופן אישי בצורה שלא תיאמן
אני אלך להמשיך לתהות האם באמת הגורל החליט היום שהוא לא איתי...

star_female

New member
למה הגורל לא איתך?

גם לילו חזרה היום וגם מאיה-סאמה באה לביקור... זה שאת לא היית פה בדיוק באותו הזמן זה כבר פרטים קטנים

Digi Lista

New member
לילו חזרה זה טוב לדעתך?...../images/Emo3.gif...

מדובר בפוסטמה רצינית,כזאת שאני לעומתה כבר פחות יצורת ביצה עם קישואים ואת מעיזה לומר שאילו פרטים קטנים?...

star_female

New member
../images/Emo3.gif כן, אני מעיזה

(אחרי מה שעברתי היום עם היקאגו שום דבר כבר לא מפחיד אותי
)

Digi Lista

New member
כבר מזמן אמרתי לעצמי...../images/Emo3.gif

"טלי...חייבים לפטר אותה!":-
P...

star_female

New member
אם תפטרי אותי...

... מי יעזור לך להפציץ תמונות? *מצביעה על השרשור עונה 4*

Digi Lista

New member
שימי לב לפרט קטן...

לא אמרתי ממה בדיוק פיטרתי אותך ומתי יכנסו הפיטורים לתוקף...
אני לא אפטר אותך משרשורי תמונות,זה לא משתלם לי(מישהו אמר אינטרסים?...)אבל אני כבר אמצא ממה לפטר,זה כיף לפטר אנשים...

LILO digital

New member
ככה??../images/Emo46.gif

באמת לא צריך יא שקשוקה מאודה שכמוך אז אני לא מאיה בר שלום ואני לא מתרגמת שום אנימה שמיובאת לארץ ואני בסך הכל תיכוניסטית בת 17 וקצת, שקנו לה מחשב חדש לפני שבוע ואפשרו לה לחזור למקום בו חשבה שהיא רצויה!! אז מה אם אני פוסטמה זה לא אומר שלא אוהבים אותי אולי הטינה שלך כלפיי נובעת מרגשי נחיתות כי את יודעת שלעולם לא תוכלי להיות יצורת ביצה מקסימה ומתובלת כמוני?? אני בכל אופן ממשיכה עם ה"קישואים" שלי, ואם אני מכניסה אותך לקריזה בגלל זה אז תדחפי את עצמך לפריזר ותצאי כשיתחילו לצמוח לך נטיפי קרח מהנחיריים!!!!

למעלה