למה להיות כאלה?
למה להרוס שרשור?(נוריאל,כאחראי על הספוילרים אתה יודע שמומלץ לפתוח שרשור ספוילר חדש,ומכיוון שהמון זמן לא היה אחד כזה זה הרבה יותר מרצוי...רמז בעובי בית...). מאיה באה באמת מכוונה טובה(ואותי אישית כול ביקור שלה כאן משמח מאוד מאוד מאוד מאוד!!!
) וחלק כאן במקום להעריך פשוט עונים בצורה שאם הייתי במקומה הייתי נפגעת לאללה(אני מקווה שמאיה לא נפגעה),ואני מקווה שמי שיודע שמדובר בו יקלוט כמה זה מגעיל לקבל יחס כזה(לא הייתם רוצים יחס כזה גם,נכון?),תחשבו על זה. ועכשיו למי שלא יודע מי זאת מאיה(זה חשוב לי להזכיר,בעיקר בהתחשב בכך שאני מעריצה ומעריכה אותה הרבה יותר משתוכלו לדמיין!!!),מאיה בר שלום מדבבת כבר המון שנים(היא "ג'סי" מ"צוות רוקט", היא קורומון,יולי,ריינמון,טריירמון,סבתא של ריקה,מיס בלום מפאוור פאף ואת אחת הבנות שברח לי השם שלה כרגע ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד...),החל מהעונה השנייה של דיג'ימון היא גם מביימת את הדיבוב העברי של הסדרה(ואם כבר אז אני ממש אוהבת אותו,הרבה יותר מהאמיריקאי למשל),מאיה באה לפורום עוד בימים הראשונים שלו(ולא נחזור לסיפור האיך,זה לא עקרוני כרגע) ב12.7 וכול הזמן נתנה לנו המון מידע על המדבבים,על הפרקים ואפילו התייעצה איתנו בנוגע לכמה דברים והביאה את טליה פלג המדבבת של ריקה,לאחרונה מאיה השתלטה כמעט על כול סדרה מצוירת(וגם שתיים שלא בערוץ הופ...יש לי אח קטן להזכירכם...)כמו מדבוט עונה שנייה,הסדרה המצויירת עם מרי קייט ואשלי בערוץ הילדים,רובוטריקים במסווה וכו'... ולכן כשמאיה באה זה כבוד גדול!!!הרבה יותר מכבוד גדול!!!איך אני אסביר? טוב,כמו שיש היסטריה לכוכבי המורדים שבאו לארץ(והיום עוזבים)ככה אני מרגישה כשמאיה באה לפורום,בסדר?אז לא להבריח אותה(היא באדום כי היא אורחת כבוד פה!!!). מצטערת שאני נשמעת ככה אבל מבחינתי זה כבוד אדיר שהיא בכלל באה לכאן,כאמור אני מעריצה ומעריכה אותה הרבה מעבר למה שאתם יכולים לתאר וזה ממש חשוב לי שהיא תקבל יחס יפה(המבין יבין...),אני לא אומרת להתחנף,לשבח או ללקק בלי הפסקה בטח אם זה לא מתאים לכם אבל לפחות תכבדו את המאמץ שהיא עושה כדי להיות פה
.