היי חברים.

היי חברים.

הייתי פה, קראתי ונהנתי. שיהיה לכם אחלה של יום. ממני יגאל אגב, רציתי לשתף אתכם במשהו אישי. מה דעתכם, אם יש משהו בעבר שלי שאני רוצה לשכוח, ואני לא מספר אותו גם למישהו שאני אוהב. זה בסדר???

שאאא-לום!

שולעם ר' איד, א. ברוכים הבאים בשם ה'. אני מקווה שהביקור שלך כאן ייהפך לקבוע. ב. לשאלתך - אני לא חושב שיש משהו אישי שקרה לנו שאנחנו חייבים לספר לאיזשהו אדם. כל אדם רשאי לבחור מה לספר לאחרים ומה לא... ג. שוב, ברוכים הבאים. שמח לראות אותך כאן.

אבזץ

New member
ברוכים הבאים בשם השם...

ככה בשם המפורש!? איזה אומץ לב, ישמרך האל מכוחות הרשע משידים לילים ושאר מרעין בישין. לך לשלום ,שוב בשלום ואין שלום. ביי. ולשאלתך, חשבתי וטרם מצאתי.

אשרינו שרבי יגאל בא לגואלינו

עחל דבר כבוד שמו קדוש ישראל. יהי הפורום כביתך וכתוב בו לנוחיותך ואל תרבה שיחה אלא בדברי זימה. בדברי זימה אמרו קל וחומר בדברי ביאה מכאן אמרו חכמים כל המרבה שיחה בדברי זימה..----- ואת המשך הפיתוח אני משאיר לך..

היי חבר ותיק ויקר !../images/Emo23.gif

נדבקתי באותו חיידק וגם לי בא להחליף את שמי. הרי ממי יש לנו לחשוש ? אין כמו לכתוב תחת השם האמיתי לא ? אני רואה שסוף סוף נשברת וגם אתה הצטרפת לפורום, אוקיי, שכנועים עוזרים לפעמים. בכולופן, לגבי השאלה, אין כמו בע"פ . ממני שי, יותר מוכר במחוזות אלו כסיטרא

פאקינג שיט!!!! ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

זה אומר שצריך להתחיל לזכור שמות משפחה?? אני שונאת שמות משפחה!! במיוחד של אשכנזים!!!

היי יגאל.

יופי לך שהגעת למחוזותינו. את המילים "לא בסדר" יש למחוק לגמרי מהלכסיקון. לגמרי לגמרי. אין לא בסדר!!! הכל בסדר, צריך להרגיש עם זה טוב. וחברים יקרים, זו קבלת פנים??? ליגאל?? יאלה, צריך כאן מלאן תלפים של הודעות עידוד וברכה.

Le Fay

New member
בטח בסדר. דברים שרוצים לשכוח

מספרים לפסיכולוג. על אנשים שאוהבים משתדלים לא להפיל את כל התיקים שלנו בבת אחת, זה כדי לא לפרק אותם לחתיכות. הרי אנחנו אוהבים אותם כי הם משקפים לנו את עצמנו בנעימות, לא כי הם מזכירים לנו דברים שרוצים לשכוח.

פילומלה

New member
הוליווד כמשל

כן, יש אנשים שהחברים שלהם מתפקדים כבמאיי סרטים הוליוודיים סוג ז', שם הם תמיד חטובים יפים חכמים וצודקים. מדובר באנשים שמסוגלים ליצור הרבה קשרים שטחיים ולא מחייבים, אבל לא מערכת יחסים אינטימית אמיתית אחת!

Le Fay

New member
זה שאנשים משקפים לך את עצמך בנועם

עדיין לא אומר שהם משקפים דווקא את הרבדים הרדודים שלך (בתנאי שיש לך רבדים אחרים, כמובן). ולפני הזלזול בהוליבוד מוטב לזכור, שגם חטובים ויפים להפליא - למשל קת'רין הפבורן וג'יין פונדה ובטי דייויס וג'וליה רוברטס - עשו תפקידים לא רעים בקריירה שלהם, וממש לא זקוקים להמלצות שלך (או שלי).

פילומלה

New member
אז מה בדיוק את מנסה להגיד?

שאם נספר לחברים שלנו גם את הסיפורים הפחות מחמיאים שלנו על עצמנו, אז הם לא ישקפו אותנו בנועם?! כנראה שאת לא מעריכה מספיק טוב את החברים שלך (או שהחברים שלך הם לא אמיתיים). כי חברים לא שופטים אותנו, בניגוד לעצמנו יש להם פרספקטיבה, וזה מה שצריך בדרך כלל כדי לשחרר מפלצות מן החושך לאור. וכשדברתי על הוליווד, התמקדתי יותר בקיטש האמריקאי הידוע, מן הסוג שמוצג בדיוק עכשיו על מרקע הטלויזיה! רק האמריקאים יכלו לגייס את טובי המומחים ועדיין ליצר תמונת מצב שבלונית על צבא עיראקי שינטוש את עמדותיו וירוץ למדוד את משקפי השמש של ורסצ'ה, ואוכלוסיה עיראקית שתקבל את הצבא האמריקאי במטר של אורז ופרחים. נו.. לכי תסבירי לאמריקאים שזה שהם יפים, לא רק שזה לא אומר שהם חכמים או/ו צודקים, זה גם לא אומר שהם יפים! זה אומר שהם יודעים להצטלם בזויות הנכונות, ולהסתיר את מה שלא צריך לגלות. זה חברים זה?!..

Le Fay

New member
רק שהחברים שלנו לא קולבים

לתלות בהם את כל התיקים שלנו ולא פחי זבל לכל התסביכים והחרדות שלנו ולא תחליפי אבאואמא ולא בהכרח רוצים או יכולים להיות הפסיכולוגים שלנו. השאלה היא לא אם הסיפורים מחמיאים לנו או לא, אלא אם זו הכתובת. ומובן שחברים לפעמים כן שופטים (חוץ מאלה בסרטים סוג זי"ן). הם סך הכל בני אדם, בדיוק כמונו, ולא בגלל זה נוותר עליהם.

פילומלה

New member
לא נראה לי שיגאל הוא איש זבל

נראה לי שיגאל מתייסר, תחשבי על זה , טוב?! וחברים לא שופטים! ואלו שכן, הם לא חברים!

מרוכזת

New member
וולקאם יגאל!../images/Emo24.gif

ובקשר לשאלה שלך- אז זה בסדר לגמרי. בהצלחה

למעלה