היי חברים...

yoavl1

New member
היי חברים...

היום התפרסם מכתב שלי ב´ידיעות אחרונות´, במוסף "24 שעות", בעמ´ 2 במדור תגובות. אשמח לשמוע את דעתכם. יואב.

Moledet972

New member
אני כבר יומיים בחרם על ידיעות

וקונה רק מעריב, בגלל האיכות הנוראית של הכתבות בידיעות(וגם בשל כך שהם רשמו שתפוח נמצאת ליד חברון).

Moledet972

New member
שכחתי לציין - אולי תכתוב לנו את מה

שרשמת בעיתון, או אם יש לינק בYNET, תצרף לנו?

yoavl1

New member
לא נראה לי שיש לינק

המכתבים שם הם רק בגרסה המודפסת... אבל אולי יש למישהו סורק? מישהו?

yoavl1

New member
ואני רק אקפיץ כדי שתראו....

הקקקקקקפפפפפפפפצצצצצצצצצהההההההההה

Moledet972

New member
תגובה חשובה.

האנשים לא הבינו את מה שאמר השר דהאן. הוא אמר, בעצם, שאם יהודי שומר מצוות בגולה, אך לאחר שיגיע לארץ לא ישמור מצוות, אזי עדיף שלא יעלה לארץ. הוא לא אמר שחילונים לא צריכים לעלות לארץ, אלא אמר שדתיים שיגיעו לארץ ויספיקו לשמור מצוות, עדיף שישארו בחו"ל. -אמנם אני מתנגד בחריפות לדבריו, אך בתקשורת הלא מקצועית(שכותבת שתפוח זה ליד חברון) שלנו לא פרשו נכון את דבריו.

CANDY MAN

New member
למה שמישהו יחזור בשאלה....

למה מישהו מאמין דתי יהפוך לחילוני עם עלייתו לארץ... אין בזה שום הגיון... וחוץ מזה, גם אם אותו יהודי יהפוך לחילוני הוא עדיין יתרום פי אלף מ-10000 חרדים... כי בשעת צרה הוא יגן על המולדת ועל המדינה והם יברחו כעלובי נפש לספרים המגוחכים והעבים שלהם כדי להתפלל לאיזה חייזר בדיוני...

yoavl1

New member
טעות.

חייזר זה משהו שיש לגביו עדויות מכל העולם. אבל אלוהים? מי ראה את אלוהים?

La Gamba

New member
קודם כל הוא אמר חייזר ב-ד-י-ו-נ-י

חוץ מזה, הטענות הידועות הללו הם אותם טענות שהופיעו בתנ"ך, אותם טענות שהועלו על ידי הפגאנים (חוץ מהפגאנים הנוצרים), אתה לא מחדש שום דבר יואב. (אגב, ביום רביעי אני ברחובות, יש לך כמה עולה נסיעה לרחובות מפ"ת? זה לא כל כך דחוף, אבל יהיה נחמד לדעת)

yoavl1

New member
מה הייתי אמור לחדש?

אילו טענות העלתי כאן? ומה לא חידשתי? ממש לא הבנתי את כוונתך, ולגבי מחיר הנסיעה מפ"ת לרחובות אתה יכול להכנס לאתר של אגד, ולברר.

James lambeer

New member
יופי של מכתב!

לא הייתי יכול לנסח את זה טוב יותר. מתומצת היטב! יישר כח.

shay or eli

New member
תפוח לא ליד חברון?

הן לא צמודות, אבל לפי האטלס שאני מעיין בו חברון העיר הגדולה הקרובה ביותר לתפוח.

Moledet972

New member
תפוח היא בכלל במרכז השומרון(ממש

ליד אריאל) ובטח שלא בדרום יהודה. אולי האטלס שלך הוא מפת המזרח התיכון, ואז לפי קנה מידה של מפה כזו - תפוז היא באמת ליד חברון(וגם ליד עמאן).

למעלה