היי חברים

היי חברים

אני זקוקה לעזרתכם :)
ב 27/1 הקרוב יימלאו 3 שנים לפטירתה של הבת שלי (שארפיית מושלמת ויפה שנפטרה בגיל 5 מסרטן אלים)
מאז שהיא נפטרה, כל שנה ב 27/1 אני עושה קעקוע לזכרה.
הקעקוע הראשון היה טלף עם השם שלה מתחת, בשנה שעברה כתבתי על הרגל "so close no matter how far" והשנה החלטתי שאני עושה קעקוע אחד אחרון.
קוראים לה סטאר (ורק מלכתוב עליה שוב עולות לי דמעות) והיא הדבר הכי מדהים וטהור שקרה לי בחיים, מאז שהיא הלכה כבר הוספנו 2 כלבים חדשים ואהובים, אבל האהבה שיש לי לסטאר היא שונה לחלוטין.
אני זקוקה לעזרתם של החברה פה שיודעים לצייר ויוכלו לעזור לי לצייר סקיצה לקעקוע, אני רוצה שיהיה בו כוכב, כתר/כנפיים/יהלום, והאות S
צירפתי תמונה של התינוקת שלי, כדי שתבינו למה לעזאזל אני עדיין כ״כ מאוהבת.

קרמיט524

New member
באמת נראית כמו נשמה טהורה.

ואני ממש מבינה את הגעגוע.
לצערי לא יכולה לעזור לך בנושא העיצוב, זה ממש לא השטח שלי.
מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור.
המון בריאות ואושר עם הכלבים שלך עכשיו.

עדימ

New member
אווי איזו דובונת חמודה.
ממש עושה חשק להתכרבל איתה.

אני כל כך אבל כל כך מבינה אותך.

אני איבדתי סוסה-ונוס שמה ב 21 לדצמבר. בדיוק חודש לפני יום ההולדת שלי. הייתי אז בכיתה י (הייתי בת 17.) יש שיגידו שזו הייתה תאונה מצערת, אבל אני מרגישה שונוס שלי (חצי קוטר חצי טוברוברויד בהריון) רצה אל החופש. היא לא אהבה להיקשר. למרות שניסיתי ללמד אותה בסבלנת ובאהבה כן להיות קשורה ורגועה ברגע אחד היא קפצה מעלה 2 3 מטר אחורה באוויר, נחתה על הראש, דיממה מהאף ומהאוזניים ולא נותר אלא להרדים. אני הרגשתי ומרגישה שהיא פשוט קפצה, בחרה בחופש, בשדות האין סופיים, בטבע. היא הייתה סוסה עקשנית, כמוני אפשר לומר, עם נוכחות, אופי, מראה ואנרגיה. לעבוד איתה היה אתגר. הרגשתי שמחוץ לחווה היא יותר רגועה אז יצאתי איתה לשדות, ברחתי מרעשי החווה (המאמנת שם הייתה צווחנית מדי עבור שתינו) ועבדנו בשטח. היא ידעה את כל הסודות שלי. כל מה שישב לי על הלב ולא יכולתי לשתף אף אחד. הנה עכשיו אני כותבת לך ועולות לי דמעות בעיניים ואהבה אין סופית שרק גדלה ומתעצמת משנה לשנה. מאז. היה סוס אחד בלבד בשם מגי'ק שעליו עשיתי חצי פנסיון שהיה שיך למאמנת אליה עברתי אחרי שברחתי מאותה חווה צעקנית ולא נעימה משהו... גם מג'יק היה סוס לא קל בכלל. סוס פחדן ברמות על. אבל הוא כן נכנס לי ללב כך שכן הצלחתי לספר לו מה עובר עלי, לשתף במחשבות ובתחושות. אבל האהבה לונוס זו אהבה אחרת, אהבה חזקה. כשמדברים על אהבה ממבט ראשון אז זו באמת האהבה לונוס. איך שראיתי אותה התאהבתי. היא כבשה אותי בשניה. בקסם שלה, במי שהיא.
אין לי רעין לקעקוע עבורך... (טוב באופן כללי אני לא חובבת קעקועים בכלל. זה נראה כואב ובתור חובבת חננות נורא מבאס אותי לראות קעקועים על אנשים.) אבל אני מבינה אותך מאוד מאוד. ואני בטוחה ויודעת שתמצאי איזה רעיון, משהו משמעותי שמסמל אותה-זכרון חזק. ושוב תנחומי...

למעלה