היי חברים

liat liati

New member
היי חברים

אני צריכה דחוף עזרה, להשיג את השיר של עדן "יום הולדת". לא מילים - אלא את השיר עצמו, ולא כקובץ, אלא כדף אינטרנט שאוכל לשים הודעה עם הקישור אליו. תודה לכם על העזרה מראש! ליאת

liat liati

New member
למעשה, יש מלא לינקים

לאתרים, עם רשימות של שירים את לוחצת על השיר הרצוי, ושומעת אותו ברקע, ובד"כ גם מופיעות לך המילים, וכל זה נפתח בדף נפרד. ואז - אפשר לשים את הדף הזה כלינק בהודעות כמו פה למשל. והאופציה שאת מתכוונת - גם היא אפשרית.כי יש לי את המילים, ויש לי את השיר עצמו כקובץ תודה, ליאת

סיגר

New member
אולי זה מה שרצית......????

פעם היה לי את השיר הזה באתר אבל מחקתי אותו
ועכשיו הכנתי את זה על כתבן השיר מהאתר שלי ברקע ואת המילים הכנסתי לשם אם זה מה שרצית..הנה אם לא.. אמממ... הנה!!!

סיגר

New member
אויי לי אם זה לא מה שרצית...

נ.ב. חחחחחחחחח הכנתי את זה עכשיו במיוחד

liat liati

New member
בדיוק זה מה שרציתי!!!

הוא גדול הוא גדול הוא גדול אין עליךךךךךךךךךךךךךךךך אני רוצה לדעת יותר פרטים ממה שכתוב בכרטיס האישי!!! יאאאאאאאא איזה אנשים חמודים אני מוצאת פה וזה
במיוחד בשבילך בעלי יושב פה מאחורי ומקנה אבל למי שמגיע - מגיע אני מחכה לשמוע יותר פרטים עליך!!!

סיגר

New member
../images/Emo9.gif

חחחחחח אל תקנא... שיקנאו בך!! <וכבר מקנאים בך> אני מצרף לך לינק לאתר שלי בטח תמצאי שם עוד כמה שירים שימצאו חן בענייך ויש שם גם כניסה לאתר שלי ביונית <הכניסה לא חובה חחחח> התגובה שלך עשתה את הכל שווה..
תודה..

liat liati

New member
יאאאאאאאאאא יש לי כבר

את האתר הזה במועדפים, אבל בשם אחר... בכל מקרה, שוב תודה ענקית שלך, ותבדוק במסרים, שלחתי לך גם מסר!!!

למעלה