היי חברים,

oriel ahamud

New member
היי חברים,

שבוע טוב ומבורך..
איך מציליחים למצוא חברים מהקהילה שלנו?
מי שמכיר אותי אני ממש ביישן ולא כזה פתוח מבחינה חברתית.. כן אני מבאר שבע רחוק מהעולם הגייז... בן 27 . אולי יהיו כאלו שיגידו מה בחור כמוני שלא מצליח לעשות כלום ולשפר את חיו ולא עושה כלום בשביל לשפר זאת? כי אני פחדן לשנות דברים... גם שאין לי בטחון לזה..
הייתי מת להפטר מכל הבעיות שיש לי וכו'... יש פה הרבה אנשים שהכרתי פה מעבר אבל משום מה לא חזרתי להגיע לשום פגישה וכו.. לא שמשהו עשה לי משהו, זה פשוט שאני לא מצליח לאסוף סביבי אנשים. החיים מסביבי זזים... ואחרים משנים את עולמם ב 360 מעלות...
אתם מבינים... אני אשמח לדבר , להכיר, ולהגיע למפגשים...

אני מאחל לכם שבוע טוב ומבורך.

הרבה פעמים קשר מתנתק, פשוט כי לא שומרים עליו.

להבא, כשאתה מכיר מישהו/שהם
חדש/ים, תתקשר, תיזום, תארגן אצלך בבית דברים,
או סתם סרט.
דברים זזים לבד, תשתחרר ותרגיש חופשי ליזום.

oriel ahamud

New member
אחלה רעיון לסרט...

למשל הפגישות נגיד, נערכות במרכז..
אני מהדרום... אני יודע שאפשרי להגיע מתי שאפשרי וכו'..
אבל התכוונתי מעבר לפגישות ווכו'..

makel1

New member
כמו שהגבתי בשרשור אחר, אין שום סיבה

שלא תמצא חברים. אם תשדר פתיחות ועניין אנשים יהנו בסביבתך, אבל אם תשדר לחץ וסגירות - זה לא יקרה.
תנסה לצאת יותר למקומות, להתחיל שיחה עם אנשים. לא כל שיחה בין שני גברים צריכה להיגמר בדייט. מעבר לזה, נסה להבין עם עצמך מדוע אתה לא "פתוח מבחינה חברתית", כהגדרתך.

oriel ahamud

New member
לא מצליח לשדר פתיחות..(לא מצליח ללחוץ על

איך עושים זאת? אןי ביישן

Mr Fahrenheit

New member
אלכוהול? זה עלול להשמע ציני, אבל אני רציני.

אני גם ביישן אבל כשאני ב"ראש טוב" מאלכוהול אני נהיה יותר דברן וחברותי.. לאט לאט זה מחלחל גם להתנהגות שלי בלי בירה או וויסקי..

makel1

New member
אין מתכון לפתיחות.

מה גורם לך להיות ביישן? למה אתה נסגר בפני אחרים?
אין לך שום סיבה להתבייש, הדברים שיש לך להגיד טובים לא פחות מהדברים שיש לבנאדם הכי חברותי להגיד, ואולי אפילו יותר. אל תחכה שיתנו לך את הבמה, בסביבה חדשה או בסביבה קיימת, קח אותה בעצמך. חיזוק הביטחון העצמי יכול מאוד לתרום לך

אולי טיפול יכול לעזור

אני מתכוון ברצינות. אני יודע שביישנות וחוסר פתיחות מבחינה חברתית זה משהו שיכול להיות מולד באופי של בן אדם.

אבל נראה שאתה לא יודע ממה זה נובע הביישנות הזאת, אם תעבור טיפול ותצליח להבין מה גורם לביישנות הזאת ולחרדה או החוסר פתיחות חברתית הזאת תוכל לשפר את הנושא הזה מאוד.

אני אומר את זה מניסיון אז תשקול את הרעיון ברצינות לי זה די עזר

באר שבע מפוצצת בגייז

אתה לא צריך להגיע לתל אביב בשביל להכיר אנשים..
קודם כל אטרף של אזור הדרום הוא מאוד מצומצם (מספר בודד של עמודים) ויותר קל לעשות הבחנה בין מה שאנשים מחפשים שם מאשר אפשר ב300 העמודים שיש באזור תל אביב.. ככה אתה יכול למצוא אנשים שאולי מחפשים דייטים/סקס אבל גם שמחים להכיר אנשים חדשים וסתם סטודנטים משועממים (אני ככה הכרתי כמה אנשים שעם חלקם נפגשתי סתם בשביל הכיף וחלקם נשארו חברים טובים שלי, כי למה לא להרחיב את מעגל החברים?)

חוצמזה אני לא יודע אם זה עדיין קיים אבל יש מפגשים של האגודה בעיר העתיקה... יש את סגו"ל לסטודנטים ויש עוד קבוצות... יש שם אחלה אנשים ומדריכים, וגם אם אתה ביישן ימצאו דרך להפעיל אותך...

ועוד לגבי הביישנות, זה משהו שחבל שתיתקע עליו... אתה יכול להגיד "אני ביישן וזהו" ולשכוח מזה, ואתה יכול גם למתוח את הגבולות שלך ולנסות להתעלות על זה.. ולחשוב למה אתה ביישן, מול מי, באיזה סיטואציות.. איך מתבטאת הביישנות?
אתה לא יכול לפתח שיחה עם זרים? או שגם אם מישהו בעצמו יוזם שיחה ומנסה לצחוק איתך אתה נסגר ולא זורם?
אין סיבה שיעברו השנים ותקבל את זה שאתה ביישן בלי לעשות משהו כדי לא להיות, תהנה מהחיים... ואם קשה לך לעשות לבד ניסיונות בלא להתבייש, אז תיעזר בחברים, באנשים בפורום/ים, בפסיכולוג או קואצ'ר וכו'..

בהצלחה וזה

למעלה