היי חברים:)

avraham223

New member
היי חברים:)

ערב טוב לכם אם יש מישוה מהפורום שמכיר או יודע מקרוב מה הולך התוכנית של הצבא "שחר תוכנה" אשמח לשוחח איתו במסרים
אני כרגע קצת בהתלבטות מסויימת אז לאשמח לבחר הרלוונטי שיוכל לסייע לי תודה מראש

קליט

New member
מחולק עכשיו חוברת שנקרא "המבצר"

ובו עדויות נוראיות מה שנעשה בנחל החרדי, אין אוכל כשר ויש עכברים במטבח . . מאלצים את החיילים לנקות את השירותים בשבת, ומי שלא מוכן מעמידים אותו בשמש הקופחת במשך 3 שעות, כל מי שמתלונן אז המפקדים מתעללים בו כהוגן, אין תפילת שחרית, היה פעם שהמפקדים הציגו איזה סרט והשחילו קטע זוועתי של תועבה שזעזע להם את כל הנימים, והמפקדים התגלגלו מצחוק . . ובכלל יש למפקדים המופקרים מגמה לפתוח לחיילים החרדים את הראש . חייבים לאכול לא כשר או לצום כי אין אוכל כשר, והמשגיח שאמור להיות במקום לא נמצא . תעורובת וחוסר צניעות בכל מקום . לא כולם משרתים במקום אחד, יש חיילים יחידים שמשרתים בכל מיני מחנות וכמובן שאף אחד לא יתאמץ לספק להם צרכים בסיסיים . אני אומר שניכרים דברי אמת . ואיזה אינטרס יש למפקד שלא מאמין לספק לך שירותי דת וגם לפתור בעיות דת ?? . . . מה גם שיש עודף חיילים בצבא . הם גם כותבים שאין דרך חזרה . נכנסת - אכלת אותה

סקיפי

New member
נשמע לי כמו סתם סיפורים

או סיפורים שעוותו בכוונה כדי להפחיד.
לנקות שירותים בשבת - 300 חיילים הולכים לשירותים כל אחד, כמה, 3 פעמים ביום? מינימום. 1500 פעמים הולכים לשירותים. אין לי מושג מה הרגלי הנקיון שלך בביתך והאם אתה זה שמנקה את השירותים, אבל לדאוג להיגיינה - במיוחד במחנות צבאיים - זה ללא ספק פיקוח נפש.

סיפורי מעשיות מצוצים מהאצבע

ראשית יש לי כמה חברים שמשרתים בנח"ל חרדי, ושאלתי אותם על זה,
הם אמרו שזה שטויות במיץ עגבניות,

בנוסף, כמו שאני זוכר מהשירות שלי -
אפילו אצל יחידות השירות של החילונים, במסלול הרגיל
אין דבר כזה ניקוי שירותים בשבת, ומשגיח כשרות תמיד נמצא.

זודי

New member
אתה שקרן או שאינך יודע מה שקורה .

לגבי מצב הכשרות במטבחים שמעתי מכמה - גם מההסדר שהמצב יותר גרוע מגרוע . ואולי ה"כמה" ששאלת לא נתקלו בזה אבל דוקא העניין עם השירותים - ולא רק הבעיה בשבת וד"ל - שמעתי עליה מכמה כבר לפני כמה חדשים . אגב זה רק חלק קטן מאד מהבעיות .

זודי

New member
נשמע לך ? ! לך תברר וישמע לך דברים

ברורים ולא מה שנדמה לך . אבל מעניין איך נשמע לך שנהיית פתאום פוסק להחליט מה זה פיקוח נפש . אבל אם אתה כזה פוסק גדול אז אולי תגיד האם מותר ליהודי להכניס ת`צמו למצב של פיקוח נפש ולחלל שבת ? ואל תענה תשובה של רבאי רפורמי שמוצא אותה בשירותים אלא תשובה של רב יהודי שמוצא אותה בשולחן ערוך ולא בנשמע לי או נדמה לי .

סקיפי

New member
דיזנטריה זה פיקוח נפש.

אתה יודע מהזה דיזנטריה? אמנם זה לא כתוב בשולחן ארוך, אבל מדובר במחלת מעיים שכוללת שלשולים שמכילים דם, במהלכה אדם משלשל את עצמו למוות במשך כמה ימים ובסופו של דבר מת. נפוץ מאד במחנות צבאיים, נגרם מחוסר היגיינה בשירותים.
לא צריך להיות פוסק גדול בשביל זה.
ולא כל מה שאתה לא יודע זה רפורמי.

זודי

New member
כבוד הרב דיזנטריה שליטא -

תודה על פסק ה"הלכה" שמצאת בשירותים של הרבנות הצבאית ולא הרפורמית - שיש מצוה גדולה להתגייס לצהל הקדוש כדי לנקות ת`שירותים ולהציל את החיילים הקדושים מהדיזנטריה הקדושה שלך . אגב גם באל אקצא באים הרבה ישמעאלים , אולי אתה רוצה למנוע פיקוח נפש וללכת לנקות שם ת`שירותים ?

סקיפי

New member
אתה אידיוט.

מדובר על אנשים שהולכים לשירותים של עצמם. הם לא מנקים בשביל אף אחד אחר חוץ מלעצמם.
אבל אצלך בבית בטח אשתך מנקה, ואין לך מושג במה מדובר.

זודי

New member
תודה על התארים . אתה נשמע אדם חכם

חבל שחכם כמוך מראה את כל חכמתו ברבים . בכל אופן תהנה לנקות את השרותים בימי חול כבשבת . אם תרצה דוקא אישתי אולי תרשה לך לנקות ת`שירותים שלנו . כמובן זה מותנה באישור מהרב ד"ר שאינך מדבק מדיזנטריה . אגב נראה לי שתוכל להיות רב צבאי לעיניני שירותים ודיזנטריה - בהצלחה .

לפעמים מאלצים אותך להיתערבב עם בנות

וזה שיש הרבה מדינות בעולם
שאין שם בנות בצבא

גיוס לצבא

ועד ראשי האוניברסיטאות ממשיך להילחם בעיר אריאל:
" ראש הממשלה בטל את ההכרה בעיר אריאל "

בנוסף -
רשימה נכבדה של אנשי אקדמיה שמאלנים
קוראים לטייסים אנשי חיל האוויר
לסרב להתגייסות לצבא
וגם להחרים את ישראל

קליט

New member
לפני כמה ימים כתב בפורום דתיים -מישהו דתי ששירת בצבא

שישנם בעיות כשרות חמורות בצבא, וגם מאלצים אותך לחלל שבת ה` ישמור, לדוגמה ; חייבים להחתים כרטיס על כל נסיעה ונסיעה *חיילים שלא רצו לשמוע שירת נשים העיפו אותם מהצבא

זודי

New member
כשבן גוריון הקים את בית היוצר

לישראלי החדש הוא לא התכוון שזה מקום שמקבלים שם אהבת תורה ורוח הקודש .

בעיות חמורות אכן יש גם יש ומי שמתכחש למציאות

שיתכחש יש לי לא מעט חברים וקרובים ששרתו
אחד מקרובי משפחתי ששרת 4 שנים אמר לי אם אתה הולך לצבא אני הראשון שידקור אותך עם סכין
חברי ששירת בנחל החרדי (והוא אולטרה מודרני)ברח מהשרות ברגע שהתאפשר לו (והתחננו בפניו שימשיך לפיקוד וקצונה)וכשהו מזועזע אמר לי שבקרוב הוא יוציא אנציקלופדיה על המתרחש בנחל החרדי
ויש לי עוד כהנה וכהנה מיקרים
נ.ב. אני אישית לא שירתתי בגלל מבחר סיבות ובגלל חלק מהסיבות כיום גם לא מעט מבעלי הכיפות הסרוגות אינם משרתים רק להם לקח שנים להבין מה שאני זועק כבר שנים

שמענו אתכם, ועכשיו מעשים

יש לי חבר נוסף בנחל חרדי, אני אשאל אותו ונראה מה תהיה תשובתו
עד עכשיו כשנפגשנו הוא די מרוצה, ולא היו לו כל הערות,

לפחות בחודש אלול תנסו קצת לעבוד על המידות שלכם ולהתבטא בצורה יותר מתורבתת
זה שהשנאה שלכם מפעפעת לכל מי שלא קשור לחוג האישי שלכם
זה לא אומר שאחרים הם פחות ומכל הבחינות.

זה לא שנאה בכלל

זה כאב גדול
ואתן שני דוגמאות לסבר את האוזן
שמעתי אישית את אפי איתם (פיין) שאמר שהם (כלומר הוא ומפלגתו) דאגו אישית ששינוי יכנסו (לממשלה) ולא אגודת ישראל כי אידיאולוגית אנחנו יותר קרובים לשינוי מאשר לאגודת ישראל
הידברות בין בני עקיבא לשלום עכשיו והקרן החדשה לישראל
הידברות שבחיים לא היתה מתרחשת בין חרדים לברי פלוגתה תהומיים כאלו ובוודאי שלא עם צעירים מבנינו בני גילם של בני עקיבא רק לצערי חלק ניכר מאנשי הכיפות הסרוגות מוכנים להבין כל אחד (כולל אנשי הקרן החדשה מזה וטומי לפיד מזה) עד שזה מגיע לחרדים

לצערי הרב אתה צודק

לא רק עכברים אלא גם הרבה ג'וקים
במיוחד באוכל .

פעם אכלנו עופות עם דם

למעלה