היי חברים!

ERerERotem

New member
היי חברים!

יש לי רק בקשה - למי שמתכוון לקרוא - זה מאוד מאוד מאוד ארוך.... אז תתמידו רק הפעם ותקראו עד הסוף - אל תתייאשו לי. ולמי שאין כוח "לי ולשטויות שלי" אז שרק יענה לי על השאלה בסוף בסוף. המווווווווווווווווווווון תודה; זה מגיע.... זה מגיע במהירות... הסוף של העונה הזאתי. שעברה מהר, יותר מדי מהר. וההתחלה של העונה הבאה, שתבוא לאט, יותר מדי לאט. זה עוד לא נגמר חברים, עוד לא נגמר, אז תשאירו את הממחטות בצד לשבועיים פלוס מינוס. אבל כשזה ייגמר, תיהיה שוב את התחושה הזאתי... התחושה שהרגשנו רובנו כשזה נגמר בפעם הראשונה, השנייה, השלישית הרביעית וכך הלאה, יש תמיד אותה הרגשה. הרגשה של סיפוק, אבל עדיין של געגוע אין סופי. הגעגוע הזה הולך ללוות אותנו הרבה, הרבה מאוד. נצטרך "לשרוד" הרבה בלי ER, והמשימה - לא קלה. אני יודעת ש"הבית הלבן" די ינחם כאן כמה מכן, אבל אין כמו אי.אר. לכל סידרה יש את הייחודיות שלה. ואני מאמינה שכמו בכל פעם, הייחודיות של אי.אר שעושה אותה - The Best בשבילי לפחות, תחסר לי כמו ששום דבר לא חסר לי מעולם... זאת תמיד אותה הרגשה... זה תמיד אותו טעם מתוק-חמוץ, לעוד... אני לא יודעת למה כתבתי את כל זה כשבעצם היו לי רק שתי הערות קטנות בתכנון. אולי בגלל שאני סומכת עליכן מאוד, אולי בגלל שאני סומכת עליכן יותר מדי, אולי בגלל שאני סומכת עליכן נקודה.
אני מקווה שכולכן מרגישות כמוני - מאוד מקווה; כי זה יעזור לי, ולכולנו לעבור את התקופה המחרידה, לעבור אותה ועדיין להשאר בחיים (לפחות מבחינתי, כי אי.אר זה כמו אוויר לנשימה בשבילי) לעבור את משימה בלתי אפשרית 3 - ביחד. עכשיו לשתי ההערות שלי; א. נכון שזה היה עצוווווווווווווווווב בטירוף כש: *קרטר הוריד את השם של מארק מהארונית - זה היה כמו מן... אני אפילו לא יודעת לנסח את זה. * ולקראת הסוף כשמראים את אי.אר כולה אחרי ה"אחרי" בלי מארק גרין, בלי הנשמה של האי.אר (לדעתי.) ומראים שהכל בעצם ממשיך, חולים ממשיכים להגיע, הכל ממשיך לרוץ בדרמתיות הכל - חוץ ממנו. הם מראים שבעצם שום דבר לא השתנה, הכל אותו דבר באי.אר,אבל מצד שני - היא בחיים לא תיהיה מה שהיא הייתה. בלעדיו. ואז - המכתב של מארק עף מלוח המודעות, וזה הדבר שגרם לי הכי צמרמורת והוריד הכי הרבה דמעות- זה היה פרק מרגש, עצוב וסוחף, הטוב שבטוב. בין הטובים שזכינו לראות... מאי.אר, ומהטלוויזיה בכלל... ב. למישהו יש ספויילרים מעניינים חדשים לגבי העונה הבאה...? אשמח לשמוע. לא הייתי כאן הרבה זמן, התגעגעתי - לכולן.

~*~gaL

New member
שלום שלום!

בקשר למכתב שעף.. תגידו, לא ראו את סוזן שמה בלמטה שלו עוד נעץ? רק אני ראיתי את זה? ואכן.. כשקרטר הוריד את השם שלו זה היה.. עצוב נורא. קשה לי באמת לדמיין שוב את אין-אי.-אר.-בימי-שלישי... יש שרשור ספויילרים כאן

גמני ראיתי את זה...

אין לי מושג איך זה עף באמת... וזה היה מאוווד עצווב כשקרטר הוריד את השם של מארק מהארונית.. ואחרי זה כששהוא שם על הצוואר שלו את הסטטוסקופ... אוי!! ואיזה "כיף" לי... ראיתי היום בבוקר את הפרק, כי לא הייתי בבית והקלטתי. והייתי מאוד עצובה כל היום. ואז הגיע עיקר החדשות, וחשבתי הנה מש´ו שישמח אותי. ואיחרתי בכמה דקות. ואז פתאום אני רואה את כולם עצובים ואמרו שביל מת. יופי לי....... לא נורא שזה לא מעניין אתכם....

מיכל ק

New member
כן זה היה פרק עצוב מאוד

אותי זה מאוד מעניין אכן יום עצוב בטלויזיה, שני אשים דגולים הולכים העצוב בעיקר החדשות הוא שלא רק ביל מת גם פיל הרטמן השחקן מת
אני זוכרת שראיתי את הפרק ב- 1998 ממש בכיתי.

מיכל ק

New member
כן

אבל לפחות הם עשו פרק שמכבד אותו, עצוב וגם מצחיק כמו שעיקר החדשות יודעים לעשות salute

ERerERotem

New member
תודה גל.... ../images/Emo13.gif + ספויילר...

יש איזה שהוא מושג, רעיון, ניחוש, חצי ידיעה על מתי העונה הבאה מתחילה? כי שמעתי שהעונה החמה של ערוץ 3 מתחילה באפריל, אז אני משערת שהעונה החדשה של אי.אר תתחיל קצת אחרי אפריל... ? או שהפעם הם יפתיעו אותנו ויתחילו את זה באפריל...? מעניין... אני חייבת לדעת. אי.אר עוד לא הלך ואני כבר מתגעגעת... וקראתי את הספויילרים... תודה! *קרטר ואבי מתרחצים בעירום...* וווווווווווווווווווואאאאאאאאווווווווווו יששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!! *קרטר בלי חולצה!!!* אההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! אני משתגעת כאן!!!! *נותנת לעצמי מכות על הראש* אני רוצה להיות אבייייייייי
אני לא יכולה לחכות.... אבל שני דברים לא הבנתי... *באיזה פרק זה קורה?? *כתוב שאבי וקרטר מתחילים טוב ואז קורה משהו? מה קורה? למה? למה הם עושים לי את זה?? אם הם לא ימשיכו עם קרטר ואבי לפחות עונה וחצי שתי עונות אני תולה את המפיק!!! חיכיתי לזה המוווווון זמן, יותר מדי זמן, Dam It ואם הם לא יעשו את התקופה הזאת תקופה יפה, ארוכה ושווה.... אני... אני... אמוווווווווווווות!!!!

~*~gaL

New member
ספויילר למעלה! +ספויילרים פה

העונה הבאה תתחיל במרץ/אפריל... זה יקרה בפרק השני בעונה ה-9. (אם לא הוציאו את זה בסוף) וגם אם יקרה משהו בין קרטר לאבי והם יפרדו, אני אהרוג את האחראים לזה אם הם לא יהיו יחד בסוף.

ERerERotem

New member
Yeah!!

אם זה לא יצליח בינהם, אני אצטרך להכאיב למישהו. אבל אני מפחדת כ"כ. אני לא רוצה שזה יהיה קצר ומייגע. ושמעתי שרוצים לצנזר קטע מהשחייה בעירום. אבל הם לא יבטלו את זה, נכון? למה הם הורסים לי כל ניצוץ קטנטן של אושר? זה לא פייר!!!!! Life Sux! תגובה?

bono 126

New member
גם אני

כן גם אני בידיוק אותו הדבר חשבתי בסוף הפרק בידיוק!

למעלה