היי חברים

חנהר

New member
היי חברים

בימים האחרונים החלה סערה בפורום שבתור מנהלת חדשה הביאה אותי לנקוט באמצעים נוקשים מידיי. אני מודה
אכן טעיתי בכמה צעדים שנקטתי כגון הסרת האדום ממלפפון. אכן היא חברת פורום פעילה שתורמת לפורום המון ידע חשוב ולכן חזרתי בהחלטתי והחזרתי אותה להיות אדומה אציין שאשמח לראותה ממשיכה להשתתף בדיונים בפורום כפי שעשתה במצויינות עד היום. לגבי הודעות שנמחקו, היו מספר הודעות שאני מתחרטת שמחקתי אותן כגון השרשור על המתת חסד. עד לנקודה מסויימת אותה מחקתי בלב שלם, הדיון היה נראה לגיטמי וכשר לחלוטין, אני טעיתי בכך שנתתי לעצמי להילחץ מדרישתן של חלב מוקצף, TatyBar ומלפפון שאת דעתן אני מכבדת מאוד ומחקתי את השרשור, ומשם נוצר ביני לבין חלב מוקצף חיכוך. לא רציתי בכך כלל וכלל, לא אמחק יותר הודעות לפי כל בקשה של חבר מהפורום, אלא אם כן אראה לכך נכון באמת. עוד הודעה ששמתי לב שמחקתי אותה וטעיתי היתה של איילה26 בעניין של "מה אתם אוהבים בהולנד?" כוונתי הייתה למחוק את ההודעות הלא ענייניות בינה לבין אספרסו2. עימך הסליחה איילה26. אנא הבינו את כוונותיי, אני מנסה לשנות את הפורום מפורום עויין לפורום תרבותי מתקשר בצורה בריאה, באו יחד איתי וננסה לעשות זאת. החלפת מנהלים לא תפתור את התנהלות הפורום, החברים עצמם שאני אחת מהם יכולים לעשות זאת ביחד! יש לי בקשה אליכם חברים יקרים, אם יש לכם הערה כלפיי או ביקורת לגבי התנהלות הפורום אנא פנו אליי אישית בתיבת המסרים ונוכל לדון בכך בחברות, לתקוף אותי בפורום עצמו לא נותן שום תועלת לא יוצר אוירה נעימה לא לי ולא לפורום עצמו. כמו כן אשמח לראותכם מגיבים ומביעים דעתכם כל עוד אתם מכבדים את תגובותיהם של חברים אחרים ואותי בפורום. בהצלחה לכולנו. שלכם, חנהר

erendiz

New member
ישעיהו פרק י"ד פסוק ז:

Overal op aarde is rust en vrede, vrolijk gejubel weerklinkt.​

numkimhi

New member
אני בעד

וכל הכבוד לך על הנכונות להביע את טעותך ברבים , זה דורש המון אומץ. אני בעד מה שאת אמרת ואני מקווה שהכל יבוא על שלום

חנהר

New member
מזכיר לי את השיר

עוד יבוא שלום עלינו עוד יבוא שלום עלינו עוד יבוא שלום עלינו ועל כולם, יאללה כולם ביחד, סאלאם.. עלינו ועל כל ה...... תודה רבה לך על התמיכה וההבנה נעמיל'ה
.

erendiz

New member
ודאי שהיה הולנדי,

הנה כמה הוכחות: מפרק א': "בנים גדלתי ורוממתי" - ההולנדים הם העם הגבוה בתבל. "הוי גוי חוטא" - רמז ל־Het Gooi. בהמשך הפרק: "...אם יאדימו כתולע... איכה הייתה ל*פיפס* קריה נאמנה..." - רובע החלונות האדומים באמסטרדם. מפרק ב': "עיני גבהות אדם, שפל ושח" - תושביה הגבוהים של ארץ השפלה. "כי יום לה' צבאות, על כל גאה ורם" - הולנד כסמל הסובלנות. "...ועל כל אניות תרשיש; ועל כל שכיות החמדה." - הולנד ארץ הסחר הימי והמוזאונים. "...ומהדר גאונו, בקומו, לערוץ הארץ..." - תעלותיה של אמסטרדם. "את אלילי כספו, ואת אלילי זהבו..." - הלא הוא מטבעה הקודם של הולנד, gulden. מפרק ג': "...וכל משען מים..." - דייקים. "יען כי גבהו בנות ציון" - כן, גם ההולנדיות ידועות בקומתן התמירה. "...ביום הוא יסיר אדני את תפארת... הנטיפות והשירות והרעלות..." - החוק שהתקבל לא מכבר בפרלמנט ההולנדי בדבר איסור עטיית רעלה. מפרק ד': "...ענן יומם..." - האקלים ההולנדי שטוף השמש. נו, ואנחנו רק בתחילת פרק ד'...

numkimhi

New member
חחחח, אתם מפספסים את העניין העיקרי...

שחנה מנסה לומר

למעלה