היי חברים

happyקורס

New member
למה באת לפה?

למה לא כתבת את ההודעה הזו בפורום אחר? למה אתה חושב שכאן זה שוק בשר? ההודעה שלך היא עלבון למשתתפי הפורום הגלויים והסמויים.

afarcek20

New member
באיזה גיל ברחת מהבית ספר?

בשביל מה פתחתם פורום בשביל עדכוני חדשות?! כתבתי את מצוקת המין שלי בתור חרדי ובנוסף חיפשתי להתייעץ על דרך רלוונטית לפתרון הבעיה אז עכשיו תסביר לי שוב איך זה קשור לפורום סקס אתה מזכיר לי את הבחורה למעלה שהציעה לי מספרים של זונות כמו כל דוסית מצויה שבטוחה שכל מי שפותח זוג עיניים על הקוקו המקורזל שלה הוא מתכוון לאנוס אותה אז שיקח מספרים של זונות וילך

אם תכנס לפורום סקס לא תקבל

תגובות כאלה. ולמה? כי שם זה הנושא. אבל כאן לא, כאן אנשים עוסקים בלהפריך הוויות אביי ורבא כך שטיפים רלוונטים לא תמצא ככל הנראה. בכל זאת, אעזור לך, כי חודש אלול מתקרב, למה שלא תיגש לפרחה הראשונה שתראה ותקרוץ לה? היא בטח תרצה חיבוק לפחות.

שמע סיפור

היכרת איזה תלמיד חכם שחיפש לביתו חתן שיודע ש"ס בנימוק ש"אין קישוי אלא לדעת"

רואים שאתה חדש...

אותי למדו כבר בהיותי ילדה. באת למקום חדש ואנשים מגיבים אחרת משציפית? שתקי כי בדר`כ הם יודעים למה הם מגיבים ככה. וסתם ככה מה חשבת שנציע לו שירותי מין זמין?

מתבי6

New member
תיכנס לפורום העולם החרדי

שם תמצא המון בנות שבאופן רשמי אין להם קשרים עם בנים אבל הם שורצים שם יחד כל היום. במיוחד עכשו שאין לימודים אין שם משהו אחר לעשות. (אני לא מכליל אבל יש שם גם כאלה)

afarcek20

New member
לדעתי

אתם חרדים לכל דבר כנראה שאצל כולם זה בעל כורחם חחחח ובעקבות שקיבלתי מסר ממנהל הפורום על תגובה אחת שנמחקה בטוענה שהיא לא לרוח אחת מותיקות הפורום ובכלל אני גולש כאן בחסד כי מזמן הייתי צריך להחסם על ההודעה שכתבתי אז שאו ברכה היו שלום ומבחינתי אם תמחקו או תחסמו זה כבר לא משנה

סוג ב

New member
כשאתה מכנה חברת פורום- זונה

אז כן, זה לא לרוח הפורום. אני לא מבינה למה אתה בהלם. ולהבהרה בלבד: חרדים בעל כורחם, אלו לא חרדים שבבניקים. אז כן. טעית בפורום.

נראה לי שמאז קום הפורום

כתבת את המשפט הזה אין ספור פעמים: חרדים בעל כורחם אלו לא חרדים שבבניקים. אוף, מדוע אנשים אינם מבינים?/tapuzforum/images/Emo46.gif

למעלה