היי, חברים!

moshe91

New member
היי, חברים!

היי, אני ~Moshe~, אני מתרגם מצוות Qsubs. אני וחברי לקבוצה שוקדים כעת על תרגום של קומדיה מצחיקה במיוחד - Fanboys. סרטם החדש של סאם האנינגטון ("דטרויט רוק סיטי", "סופרמן חוזר"), קריסטן בל ("קח את זה כמו גבר"), סת' רוגן ("הדייט שתקע אותי", "פיינאפל אקספרס"), כריס מארקט ("הנעלם", "המירוץ להר המכשפות"), דן פוגר ("כדורי הזעם", "הורטון שומע מישהו"), ג'י ברושל ("רעם טרופי", "הדייט שתקע אותי"), דיויד דנמאן ("המשרד"), כריסטופר מקדונלד ("גילמור המאושר", "הדיוקס קורעים את האזרד") ועוד מלאאא הופעות אורח! (וויליאם שטנר, קווין סמית' וכו') הסרט הוא סרט קומדיה המגולל את סיפורם של ארבעה חברים, השרופים על "מלחמת הכוכבים". בסרט ישנן "מלחמות" רבות בין מעריצי סטאר וורס וסטאר טרק, וכאן אתם נכנסים לתמונה. כדי לא לטעות במונחים ובקטעי העלילה (שבכנות, פשוט אין לנו מושג לגביהם), ולא לפגוע במעריצי הסרטים עם תרגום מונחים שגוי ועלוב, החלטתי לפנות בשני הפורומים הרשמיים בתפוז - של מעריצי סטאר וורס ובפורום של הטרקים. אני צריך מישהו (או מישהואים) שיתן לנו עזרה צמודה בכל הקשור לסרט. בכל כמה שורות מזכירים משהו, ואנחנו פשוט לא רוצים להמציא. יש דברים שאפילו מוצאים בגוגל \: בקיצור, אם אתם מחוברים לסטאר וורס/סטאר טרק באינפוזיה, מכירים כל סרט, סדרה, משחק ופרט קטן עליה, אתכם אנחנו מחפשים. כל מי שרוצה לעזור, מוזמן לשלוח לי כאן הודעה פרטית. שבת שלום, משה.

moshe91

New member
פשוט מאוד,

שלח אליי בפרטית או כאן (מה שאתה מעדיף) את המסנג'ר שלך. יש מלאאא דברים שקשורים למלחמת הכוכבים, אשמח לנג'ס לך במסנג'ר :)

moshe91

New member
החלטתי לשחרר אותו מזה.

דעתו נוגדת את שאני עוסק בו, אז החלטתי שלא כדאי לגרום לא לעמוד במצד לא נעים.

Kalimac

New member
זה נכון

אתה צודק. אבל המחשבה שיהיה תרגום לא טוב מעבירה בי צמרמורת.

Kalimac

New member
וחוצמזה

אני לא הולך להוריד את הסרט ואני לא יכול למנוע מאחרים להוריד אותו בכל מקרה. עדיין לא ראיתי אותו ואני מחכה ל-DVD.

Kalimac

New member
אין כרטיס אשראי לזה

אחת הסיבות שהצעתי הזמנות משותפות
מישהו בעל כרטיס יכול לרכס את ההזמנה בעת שאחרים ללא היכולת ישלמו לו...

DDN

New member
אין לך כרטיס אשראי?

או אין לך כזה שאתה יכול להזמין מחו"ל? כי אם זה השני, אתה תוכל להזמין את זה בארץ מלייזרקלאב.

juggernaut

New member
אין לך הרבה ברירות

וכן, אתה חייב לראות את הסרט הזה. גאוני לא מכסה את זה.

Y. Welis

New member
לא הייתי מרחיק עד כדי כך - יותר נחמד

בעיקר כי קצת לפני הסוף נטשו את כל סיפור המסגרת - אולי פתאום הם גילו שזה לא יהיה כזה משעשע.

Y. Welis

New member
אגב קם שם היורש ל'בוגר' מ'נקמת היורמים'

אם כי חסרה סצינה עם ה'מאסטר'...

Y. Welis

New member
והסצינה כמובן

http://www.youtube.com/watch?v=bcNEVKBzlVo בכלל צריך לומר שבסרט השני בסידרה היו מחוות רבות לסטאר וורז, לרבות חזרתו של גיבור הסרט הראשון (אדוארדס) כרוח, שרק החבר שלו (קאראדיין) רואה, ועוד.

למעלה