היי חברים!

GMjoy

New member
היי חברים!

חזרתי לארץ לפני יומיים, זה התקצר אבל היה נפלא!!! עקב כל מיני תחושות כואבות שבאו לי משום מקום (שוב), אני עברתי עוד סיבוב במעגל הזה. אני מרגיש אחרי כל תקופה כזו - של משבר נפשי - עוד גדילה - עוד פרק חדש שנפתח. זה מוזר, אבל בשביל להגיע להרגשה משוחררת כזו, של ניקיון כזה, אני מרוקן מעצמי המון אנרגיות!!! המוני אנרגיות שנראו לי טובות, ופתאום ממני מתפרצות אנרגיות שליליות, שוב מחשבות לא טובות - והופס! הכל חוזר להרגשה - כמו אחרי ששותפים את הבית ומנקים אותו לחלוטין - אפשר לנשום ולהוקיר על זה תודה! אני לעיתים חושב עד כמה זה טוב? כלומר, כמה אנרגיות שאני הוצאתי מעצמי במהלך שנה שלמה, וכמה מהם אני משחרר בתקופות. האם זה אני או שזה התהליך שבו בחרתי להיות? בחרתי בסוד, ומהסוד בחרתי במטרה - להיות מאושר, שלוו, מאוהב ואהוב. האם כל מה שגורם לי להרגיש לעיתים כל-כך קשה ולהיות לחלוטין בOUT מעצמי, מכל מה שאני יודע והטוב שטמוע בי. האם זהו הניקיון וסדר הדברים שנלווים לתהליך כדי להביא אותי למה שאני רוצה ? לפעמים קשה לחשוב שהמון אנרגיה יצאה ממני, והכתה בי בצורה מחפירה - עד כדי מצב של אובדן.. אבל אז אני שוב חוזר למיטבי - אני שוב מחייך ומרגיש 10!

ע ו פ ר ה

New member
גיא ברוך השב../images/Emo140.gif

שמחה לקרוא שימים טובים שוב הגיעו. החיים הם כמו גלים וככל שנמצאים יותר במודעות הגלים שקטים יותר. באהבה עופרה

GMjoy

New member
תודה!

צודקת, זה כמו גלים. מה שהכי מפתיע אותי בכל התהליך מודעות הזה, זו הדרך עצמה ומה שמוצאים בה חח אני מרגיש כזו הקלה בכל פעם שמסתיים לו עוד פרק "חלש" אצלי, ואני שוב מרגיש חי ואוהב ושמח!
ולמה מפתיע? בדיוק זה שאני מסתכל בראייה הרבה יותר אמיתית על כל הדברים סביב. כשאדם לא במצב רוח, בעצבים ובמצב "רטט", הן במחשבות, והן בתחושות - הוא לא מסוגל לראות את היופי מעבר לזה. גם אם היופי קיים - הוא לא קולט אותו. ופתאום -הופס! והכל שוב על גל (כמו שכתבת) על גל שקט ורגוע, שמוביל אותך לאט לאט בים, וגורם לך ליהנות מהנוף, מהיופי שיש מסביב. זה כל-כך מקסים. הרי אם נחצה הכל בשנייה, אנחנו לא נספיק ליהנות מכלום, ולאן שנגיע כבר יהיה חסר משמעות. בואו נהנה מהדרך - לפעמים היא יותר מעניינת מהיעד עצמו
אוהב אתכם, ושמח לשוב :)

liranush39

New member
אני גאה בך, ושמחה!!!

אני אספר לך משהו קטנטנן... גם עלי עברה תקופה לא קלה- ובין הייתר- ניתקתי את עצמי מהמשפחה שלי- בתקופה שהם הכי היו צריכים להיות שם. אתמול לאחר נתק של 3 חודשים עם אמא שלי- למרות שזה היה לי לא קל לסתום את הפה- ובפעם הראשונה בהחלט לשמור על איפוק, אמרתי לה תודה. תודה על התקופה הקשה - כי עברתי המון- למדתי כ"כ הרבה על עצמי בפרק זמן הזה, וגילית כוחות, עוצמות ויחד עם זאת היום אני מודעת למשהו שהיה מאוד הרסני בתוכי- ואפילו אני מקדישה להרס הזה שעה ביום, לכתוב עליו, לדבר עליו-ולנתב את עוצמת האנרגיות השליליות לעוצה חיובית שבאמת מעניקה לי תחושה טובה כשאני עושה את הדברים האלה. אז אני מזדהה איתך מאוד למרות שהדברים בחיי מתחילים להסתדר- ועוד לא הסתדרו באופן מוחלט- אבל תחושת השמחה שבי היא אדירה. והרי אנחנו כולנו במסע... :), וטיול- אז חשוב ליהנות בו... שיהיה לך המון בהצלחה וכייף באמת כייף לשמוע דברים כאלה...

GMjoy

New member
לירנוש, תודה מתוקה

בהחלט זה לא קל להתנתק מהמשפחה, אבל זו הייתה הדרך לקדם את עצמך. אני שמח שאת נמצאת בתחילתו של עוד מעגל, ועוד פרק חדש בחיים! מזה אנחנו גדלים :) אחרי כל "משבר נפש" כזה, אני התחלתי להבין איך לקבל אותו אצלי. זה כל פעם הרגיש לי כמו מעגל שסיימתי. תורניר. מירוץ וכו'... ובכל פעם אני מקבל את המדליה שלי על אחד כזה. זה כמו מעגל שאת עוברת בכל פעם, ורק כשזה נגמר את חשה את ההתקדמות. אני יודע שבאותו רגע קשה מאוד לחשוב על כל התיאורים האלה -זה בא אחרי שעוברים את זה, אבל חשוב להבין גם אחרי... אז גם אני בעצם אומר תודה רבה על התקופה... מה לעשות שהיא לפעמים יותר מדי קשה, אבל זה המסע לאושר שלי, לצמיחה וההתפתחות הרוחנית שלי כאדם שמאמין.

למעלה