היי חברים

BarcaBoy2

New member
היי חברים

זוכרים אותי? מה קורה חברים מזמן לא הייתי פה השבוע חזרתי לשחק במנגר אחרי תקופה שלא נגעתי בו אני בFM08 עכשיו קרה לי מקרה ממש מוזר. אני עם בארסה כמובן משחק עונה בבית מול ולנסיה אני מוביל 2-0 פתאום פויול מורחק ונגמר בסוף 2-2 עכשיו אחרי המשחק פתאום רשום לי שאיזה 6 או 7 שחקנים הסתחסכו עם פויול ביניהם ואלדז צאבי איניסטה זמברוטה לכולם רשום דיסלייקס פויול ומאז כל משחק שהוא משחק אני לא מנצח כולל 2 תיקויים בבית מול 2 האחרונות ומיתרון 6 בטבלה אני עכשיו בפיגור 5 יש מה לעשות בנידון? אני כל הזמן מקבל הודעות שאני צריך למכור את פויול או את השאר מה זה החרע הזה...

קורה גם במציאות

או שתמכור או שתתעקש להצליח עם הסגל הנוכחי. זה ניתן לשינוי. למה התחלת משחק עם 08... לא יכול לחכות עוד קצת?

גם לי היה כזה קטע עם פויול

בעונה הראשונה. הוא ומיליטו היו אצלי באנקר בהגנה אבל מיליטו דיסלייקס פויול. לא זוכר משחקים שהם הוציאו אצלי שמונה. שניהם סיימו עם ממוצע פחות משבע. קצת מרגיז. מה שכן, לא הבנתי איך אני יכול לפתור את העניין הזה. המשכתי לשחק איתם כי לא היו לי אופציות אחרות, אבל זה לא היה זה. (מה שלא מנע מבעדי לקחת טרבל
)

זה באסה

יש לי את פויול, לא רק הבלם הכי טוב בעולם, גם שחקן שגדל במועדון וגם קפטן הקבוצה, וכל עונה הוא סיים עם 6+. עד שכבר נמאס ושלחתי אותו לרומא, שם סיים עם ממוצא 8+... זה מרגיז אבל זה דווקא חיוני, דברים כאלה קורים במציאות.

DrBall20

New member
קרה גם קרה במציאות, ולברסה..

זוכר את המשחק שקדם לקלאסיקו בברנבעו בעונה שעברה? זוכר את דקו
ואטו שקבלו צהובים מכוונים כדי להימנע מהמשחק? זה היה תחילתו של הסוף עבור דקו(
) ושל אטו. האוהדים שרקו להם בוז במשחק הבית האחרון שלהם, ותהיה בטוח שהיחס כלפיהם בחדר הלבשה לא היה כרגיל... ואז פפ יצא בהודעה שהוא לא מעוניין בטריו שעשה את ברסה בשנים האחרונות. דקו עזב אחרי הצעה מהמאמן שלו בנבחרת פורטוגל אטו נשאר אחרי משחקי הכנה מרשימים מאוד אתה תבחר למה תהפוך את פויול.. לדקו או לאטו . . . ואם מדובר בפויול, קפטן וסמל של המועדון, אני הייתי נלחם בשחקנים כדי להשאיר אותו. תלוי באילו פרופרציות אתה לוקח את המשחק

BarcaBoy2

New member
כן אני יודע שדברים כאלה קרו במציאות

מה שמוזר שגם זה קורה במנגר וזה פעם ראשונה שאני נתקל ככה בדבר כזה. אני בנתיים משאיר את כולם אני לא מסוגל לוותר על פויול ומנגד על איזה 6-7 שחקנים.. ולא התחלתי עונה חדשה אלה המשכתי עונה שהתחלתי ממש מזמן.. מה שמבאס שכל משחק עכשיו שפויול משחק אני לא מנצח במיוחד בבית 2 תיקויים מול 2 האחרונות מוזר כאילו המשחק מנסה לעשות שאני יפתר מפויול בכוונה!!! אויי ומסי נפצע לי ל4 חודשים עכשיו הבאתי את מוטיניו שיחליף אותו אבל הוא לא טוב באגפים כמו באמצע

BarcaBoy2

New member
הנה עוד משו מוזר מהמשחק הזה חחח

פסלו לי אתמול שער מבעיטה חופשית בטענה לנבדל!! ובאותו משחק נפסלו לי עוד 2 שערים סך הכל 3 וניצחתי במזל 4-3 ועוד משו מוזר 5 פנדלים נשרקו לזכותי העונה ואת כולם השחקנים שלי החמיצו :( כרגע מחזור 23 אני בפיגור 4 נקודות מולנסיה וריאל המוליכות

BarcaBoy2

New member
אני פשוט לא מאמין..היה לי עכשיו משחק עונה

בולנסיה על האליפות ופסלו לי 4 שערים הטענה לנבדל במקום לנצח 4-2 הפסדתי 2-0 וכנראה הלכה האליפות 4 מחזורים לסיום הם מוליכים בנקודה ונשאר להם משחקים קלילים מול קבוצות שסיימו את העונה ולי יש את סראגוסה וויאריאל בחוץ שנאבקות על אירופה סעמקקקקקק המשחק הזה רמאייייי ולא הוגן

למעלה