היי חברים

drall

New member
העיקר שאתה מכיר בבעיה

כך תוכל להגיע לפיתרון ולחיים יותר טובים. בתור התחלה הייתי מציע לך לזנוח את המדיטציה הטרנסטנדלית , היא רק מסממת אותך. דבר שני , תן מנוחה לאינטרנט וצא לטיולים באוויר הלילה הצח, זה יעשה לך רק טוב דרול

hary_i

New member
גם לך אמרו את אותו דבר...

תן מנוחה לאינטרנט וצא לטיולים באויר הצח. זה אולי יעשה לך רק טוב. אבל עיצה נוספת, לך תעשה צ´קינג של מדיטציה טרנסנדנטלית ותחזור לתרגל זה ממש יעשה לך טוב. אבל אולי לנו (לי) פחות כי אז כבר לא נוכל להנות מלצחוק על השטויות שאתה כותב.

drall

New member
היי חברים

מכיוון ששבוע חדש מתחיל ויחד איתו גם ציטוט השבוע , תם זמנו של הסקר האחרון למישהו יש רעיון לסקר חדש? דרול

שששלום

New member
בטח

מהו אותו כפתור פלאים אשר מניע אנשים וגורם להם לפעול? כתבתי לגבי חשיבות המורה בלוחמים ופתאום יש ימבה הודעות נאצה. האם מנסים ללמד אותי דבר מה כי לא הבנתי דבר. דרך הלימוד צריכה להיות באהבה ולא בשנאה. טוב לי אישית התשובה ברורה אז לא משנה. אולי

בארס

New member
אני

אנסה לדגור על זה במהלך השבוע הקרוב. באופן עקרוני יש לי בעיה עם כל מה שקשור לסקרים וסטטיסטיקות. יש איזה משפט שחוזר במוחי מידי פעם ומתקשר לבעייתיות שאני מוצא בעיניינים אלו, אני כמובן לא זוכר היכן הוא נאמר ואת ניסוחו המדוייק, אבל העיקרון הוא כזה: כל דבר שאמרתי על עצמי אי פעם , הייתי יכול באותה המידה לומר גם את ההפך הגמור וגם הוא היה נכון.

למעלה