היי חברים ... התגעגעתי .........
י יתומה בלית ברירה New member 15/11/07 #3 היי בחורצ`יק! /tapuzforum/images/emo8.gif מה שלומך? איפה אתה נעלמת לנו? מוכרחה לציין שאתה די חסרת לי באופק, ודי דאגתי לך ולשלומך! חזור אלינו!!!! מתגעגעת..
היי בחורצ`יק! /tapuzforum/images/emo8.gif מה שלומך? איפה אתה נעלמת לנו? מוכרחה לציין שאתה די חסרת לי באופק, ודי דאגתי לך ולשלומך! חזור אלינו!!!! מתגעגעת..
A A GIFT OF LOVE New member 15/11/07 #4 גם אני מאוד התגעגתי אליך בימים האחרונים אפילו חשבתי לשלוח לך מסר.. וגם הפינה שלך הייתה חסרה. מה שלומך? איך בדירה החדשה?
גם אני מאוד התגעגתי אליך בימים האחרונים אפילו חשבתי לשלוח לך מסר.. וגם הפינה שלך הייתה חסרה. מה שלומך? איך בדירה החדשה?
N nOway1 New member 15/11/07 #6 ../images/Emo25.gif ../images/Emo51.gif ... אני מאוד אוהב אותכן ... וגם מאוד התגעגעתי אליכן !!!! קצת קשה לי בלימודים ..."הנסיעות במיוחד "... כיף מאוד בבית החדש ... "הכל חדש" ... אני מקווה שאני אהיה כמה ביותר פה !! ואני אשתדל להעלות את הפינה שלי בימי שבת !! ושוב מכל הלב !@!!
../images/Emo25.gif ../images/Emo51.gif ... אני מאוד אוהב אותכן ... וגם מאוד התגעגעתי אליכן !!!! קצת קשה לי בלימודים ..."הנסיעות במיוחד "... כיף מאוד בבית החדש ... "הכל חדש" ... אני מקווה שאני אהיה כמה ביותר פה !! ואני אשתדל להעלות את הפינה שלי בימי שבת !! ושוב מכל הלב !@!!