היי חברים...

היי חברים...

אשמח אם מישהו יוכל לפרט כמיטב יכולתו. איך קוראים לשחקנית (הרופאה שרה...) בשמה האמיתי. האם יש סרטים שהיא מככבת בהם - אם כן מהם הסרטים. והאם יש סדרות נוספות שהיא משחקת. המון תודה לעוזרים

gozala

New member
בגלל שעזבה את הסידרה מקווה שסיימה את הקריירה!

וזו גם דעתי
i'm so mad with sarah wayne callies because she dropped out of prison break. i wanted to see what was going to happen with michael and sara. their relationship was a big part of why i'm wathcing prison break.​

Lolm10

New member
אני עדיין לא מבינה איך אפשר להוציא דמות כזאת

מהסדרה? איך?
היא זו שפתחה להם את הדלת ליציאה. "בגללו" היא איבדה את אבא שלה. בגללו הקריירה שלה נהרסה. בגללו היא שוב השתמשה בסמים. (הכוונה למייקל). אני חושבת שהסדרה לא יכולה להרשות לעצמה לאבד דמות שכזו, אם היא יצאה בגלל שהיא בהריון אז כל כך קשה היה לדחות את הצילומים?

recoil

New member
אם היא בהריון

היוצרים היו צריכים לדחוף איזה קטע ביניהם בעונה השניה, ככה שהיא יענו בהריון ממנו בעונה שלישית.

gozala

New member
הם טענו שההריון היה מתקדם מדי, הן כך עשו עם ג

ג'ניפר בסדרה זהות בדויה, שילבו את ההריון שלה בתוך הסידרה עצמה.. היו יכולים לעשות איזה FLASH BACK מה שקורה עכשיו לחלוטין לא ברור, תיאורטית הם יכולים לתבוע אותה. אולי היא מבקשת הרבה יותר כספים... לך תדע

הם לא יכולים לתבוע אותה.

אם זה לא כתוב בחוזה שלה- שאסור לה להכנס להריון במהלך צילומי הסדרה- אז הם לא יכולים לעשות שום דבר נגדה.

Lee7

New member
הסיבה לעזיבתה של שרה -

העובדות הן - שרה נכנסה להריון עוד לפני תחילת הצילומים של העונה השניה בגלל ההריון שלה היא החליטה יחד עם ההפקה של הסידרה שהיא תשוב רק באמצע העונה. היא היתה אמורה להצטרף בפרק השישי של העונה, ובסוף היא החליטה שהיא לא תחזור יותר לסידרה, לפחות לא לעונה הנוכחית. ועכשיו הספקולציות - אני קראתי כתבה ממגזין אמריקאי (אני אחפש שוב את הקישור) שיש שמועות רציניות ששרה ילדה בת, וכנראה ששהילדה נולדה עם מום או בעיה כלשהי ולכן שרה החליטה לא לחזור לעבוד כרגע צוין גם שכנראה בגלל זה אף אחד בתיקשורת לא הצליח לקבל תמונה או מידע לגבי הבת החדשה. אבל אלה רק שמועות.. בכל אופן, לדעתי היא מאוד (!) תחסר העונה..

gozala

New member
WOW ../images/Emo178.gif זו סיבה שלא העליתי בדעתי ../images/Emo4.gif

למעלה