הממ... בוא נראה...
"אימון לא נכון יכול רק לגרוע" לא לגמרי מדויק... אף מאמן אירופאי לא יגיד לך להכין את הגוף ואת היד למכה כמו שהפיליפינים עושים, עם האחיזה המאד חופשית הזאת שרק הם עושים נכון, פלוס היכולת שלהם לשחרר חלק כל כך גדול מהמקל בהכנה למכה. אין מאמן שיגיד לך שעושים את זה ככה, אבל עובדה שזה עובד. אוליבר אורטמן, כשהוא רוכן לכדור, עושה זאת בצורה שבאף DVD הדרכה ובאף סדנת אימון לא יעשו ולא יציעו לעשות. המרחק בין הגוף שלו למקל, לרוחב, הוא גבוה במיוחד. רק הוא עושה את זה ככה. מייק דייויס, אחד השחקנים היותר בולטים לאחרונה בקרב האמריקאים, משחק בצורה שלעולם לא ילמדו אותך. הוא בעצמו סיפר על איך השיטה ה"קלסית" שמלמדים כל מתחיל לא עבדה בשבילו והוא סיגל לעצמו סגנון שנחשב מוזר מאד, אבל הבן אדם שחקן מצוין, שכבר הספיק להוציא נצחונות מול כמה שהטובים בעולם וגם לקח טורניר או שניים, וגם הגיע לחצי גמר ב-BCA האחרון שאותו לקח אורקולו. העובדות אומרות שלא תמיד סגנונות אלטרנטיביים ששחקנים מאמצים לעצמם, גם אם הם שונים מאד מהסטנדרט של אימון נכון, נכשלים. לפעמים הם מצליחים מאד. "דווקא את הבסיס שהוא החלק הכי חשוב, רוב המאמנים והמדריכים שתמצא במועדונים לא יודעים ללמד כמו שצריך" אתה אמרת... רוב המדריכים. לא כולם. עדיין יש כמה שיכולים ללמד אותו איך עומדים נכון ואיך מכינים את הגוף למכה נכון. לזה התכוונתי בבסיס. "האופציה הכי טובה היא לשקול לצאת ל"סדנת ביליארד" בחו"ל" ואתה עדיין שבוי בקונספציה שההצעה לצאת ללמוד בחו"ל היא באמת אופציה בשביל אנשים כאן. ברור שזו אופציה נהדרת ועדיפה על מה שאני הצעתי בתיאוריה, אבל זה ממש לא חוכמה לומר את זה ובגלל זה אני בכלל לא הצעתי את זה. למה? כי אף אחד כאן בפורום לא יעשה את זה!!! לעולם!! בשום מקרה!! נאדה!! גורנישט!! איטס נוט גוינג טו האפן!! וכן, יש שחקנים גדולים בעולם שהתאמנו לבד כל הזמן. צ'רלי ויליאמס הוא אחד מהם. הבן אדם נעל את עצמו בחדר פול כל לילה, כל הלילה ורק התאמן, לגמרי לבד. בסופו של דבר, זה הביא לזכייה במספר רב של תארים ב-PRO TOUR ופעמיים זכייה ב-PRO TOUR PLAYER OF THE YEAR. אז כן. אפשר להתאמן לבד ולהצליח. ועוד איך אפשר. ובחיאת.. אם כבר אתה עוקץ אותי, לפחות תעשה את זה עם סטייל. כל העולם ואשתו כבר אמרו את ה"מתי רואים אותך בטלויזיה?".