היי חברים יקרים

שבתאי

New member
היי חברים יקרים

אני עצוב עכשיו מאוד מאוד - הסיבה: איבדתי משהו יקר. ובכן מעשה שהיה כך היה: בשבוע שעבר ביקשתי טובה, שהחברה ימלאו כאן שאלונים. הקישור שנתתי לא עבד ולה פיי העלתה רעיון שאדפיס את השאלונים ואגיע אתם לשבת של ה.ל.ל... אקיצער אמרתי לידידה שלי לעשות את זה, היא הלכה והדפיסה ונסעה במיוחד עד אליי, היה אושר בעיניים שלה כשהיא הבינה שזה מתקדם... ואז... תוך כדי נסיעה, אני מגלה שזה החליק לי מהקטנוע... נסעתי אחרי זה הלוך וחזור, הלוך וחזור ולא מצאתי. וזה היה מאוד עצוב. אחרי כל העצב גם נאלצתי לספוג ממנה נזיפות, אקיצער לא נעים... מה שאני מבקש ומתחנן עכשיו - באמת... אפילו שזה בעסה ושאין לכם כוח... בכל זאת, בשבילי... פליייייז - לפתוח את השאלון המצורף כאן כקובץ, לענות עליו ולשלוח לי אותו במייל... כל מי שיעשה את זה אני אודה לו מעומק עומק הלב... ממש תודה רבה מראש שבתאי

שבתאי

New member
המייל שלי

אגב לא צריך להקיף בעיגול רק לרשום את הסיפרה הנבחרת בצבע אחר שיהיה בולט וזהו... המייל שלי [email protected]

יש סיבה לא להיות עצוב

סיימתי לקרוא את ספרך וכתבתי לך בפורום של ה.ל.ל את התפעלותי.

שבתאי

New member
תודה מותק...

אבל זה מתסכל, כי היא כועסת עלי מאוד מאוד, ואני לא יודע מה לעשות. כבר אין לי כוח לכל זה... מקווה שאנשים פה ירחמו עלי, ימלאו את השאלון, ישלחו לי אותו למייל, אשלח לה. ואלמד מכאן ולהבא לא להבטיח לעשות שום דבר מסובך, כי אני, כך אני מבין, לא כשיר... היא חושבת שאיבדתי את השאלונים כי הם לא היו מספיק חשובים לי, לך תסביר לה שמאותה הסיבה איבדתי את השרשרת של הקטנוע, ואת הקטנוע עצמו שמאוד חשוב לי... אני כל הזמן מאבד ושוכח דברים לא רק כשהם שייכים לאחרים - בכל אופן היא פגועה מאוד ממני ואני מנסה איך שהוא לפחות למזער את הנזקים... עכשיו אני הולך לפורום ה.ל.ל לקרוא מה כתבת...

כך כתבתי בפורום של ה.ל.ל

הי שבתאי, התכוונתי לצלצל אליך (ועוד בטח אעשה זאת) כדי להגיד לך שאמש סיימתי לקרוא את ספרך המרגש "נהג חדש". מצאתי את עצמי לוקחת את הספר אתי במכונית ומייחלת שהרמזור יהיה אדום כדי לקרוא עוד קצת, ובלילות אחרים קראתי עד 4 בבוקר. התרגשתי מהכנות שלך בכתיבה ומהביטחון שלך לכתוב על השתפכויות הבכי שלך בלי להרגיש שזה מביך. התפעלתי מהיכולת שלך לשתף את הקוראים בהתלבטויות והתחבטויות הנפש. יצאתי ביחד איתך למסע של החיפוש העצמי. התרגזתי (אפילו יותר ממך...) על האשכנזים המתנשאים בפוניבז. הספר שלך הוא מסמך מרגש לתהליך שעברת מהעולם החרדי לעולם החילוני. אני מקווה שתמשיך לכתוב, כי יש לך את הכישרון, התובנות והרגישות הראויים לסופר. וזה הקישור (לפעמים הבאות): פורום ה.ל.ל

Moon rise girl

New member
שלחתי במייל...

וגם שלחתי לכמה חברים יוצאים שימלאו גם הם, בתקווה שאכן יעשו כך. תמסור לידידה שלך בהצלחה ושתעריך את ההשקעה והנכונות שלך לעזור לה, כי נראה שאתה באמת חבר טוב.

איך אפשר לעמוד מנגד

אוף השאלון הזה ארוך כמו שרוך, וחצי ממנו מדבר על דיכאונות, אבל אני אמלא אותו עד הסוף רק בשבילך שבתאי.

שבתאי

New member
הראיון והכתבה הכי שווים

ראשית, תודה רבה על ההיענות, עד כה החזירו לי שמונה שאלונים, דרושים לי עוד שנים עשר... ואם כבר אז אנצל את השרשור ואחמיא לרמי נוידרפר שעשה את הכתבה הכי הכי שווה שהייתה עד כה על "נהג חדש" באמת, יודע לעבוד, לחפש, למצוא... מדהים... אז הנה הקישור לכתבה ולראיון הכי הכי בעולם - רמי, חן חן, עשית אחלה עבודה, התרשמתי בעיקר מהקישורים שצרפת...

Le Fay

New member
העברתי לעוד כמה. אם השאלון לא ידכא

אותן עד עפר, תקבל אותו מלא.

Le Fay

New member
שתיים שואלות לאן לשלוח את הצ'ובות

(עלודבר - עוד לא קיבלת כלום).

שלחתי במייל

אבל מתיר לך להשתמש בו רק בתנאי שתבטיח להסתכל סביב לנסות למצוא את האופנוע שלי.

שבתאי

New member
יש כבר 12 שאלונים מלאים

נכון לעכשיו חסרים רק שמונה שאלונים... אנא אנא אנא...

למעלה