היי חברים חזרתי

danielu

New member
היי חברים חזרתי

שלום לכם שוב. קודם כלתודה רבה לכם על ההענות לשאלותיי שבוע שעבר. להזכירכם, אני בן 31בעל תואר ראשון במנהל עסקים ולקראת סיום תואר שני במשפטים (אך לצערי ללא נסיון) התלבטתי לגבי הסבה לתחום של מנתח מערכות מידע, הבעתם אתדעתכם והקו העכללי שהצגתם היה נכון. לכן כרגע אני מתענין בכיוון נוסךף שהוא בעצם מעין המשך לתחום לימודי, מיישמי ERP -- יישום מערכות SAP --מסלול פיננסי. קיים מסלול נוסף שההתמקצעות היא בלוגיסטיקה. אשמח לקבל מידע לגבי מהות העבודה בפועל של מיישם מערכת כזו+ האם כדאי להשקיע בתחום זה . שוב אני מזכיר, אין לי בעיה להשקיע מעצמי בכדי לקטוף את הפירות עוד שנה, העיקר הוא לתת תנופה התחלתית לקריירה. מצב פירוט הקורס בסיון.

TheReverend

New member
חבל שאתה לא מקשיב לעצות שאתה מקבל

באת ושאלת אם כדאי ללמוד נושא מסויים ורוב התשובות שקיבלת היו, עזוב לימודים, צבור נסיון. תהיה סמוך ובטוח שהתשובות לא היו תלויות בנושא והן עומדות בעינן גם עבור הנושא הזה. בכלליות, קורסים במכללות המחשבים לא שווים הרבה(ואני מדבר בתור אחד שהרצה בהרבה קורסים בהרבה מכללות) התכנים שמועברים מועברים בצורה של לרוחב ולא לעומק. הקורסים האילו עזרו לאנשים בשיא תק' ההייטק כשכל ילד שעבר קורס בסיוון נחטף לעבודה. היום עם כל כך הרבה בוגרי מוסדות אקדמאים מוסמכים נמצאים בצד המובטל של שוק העבודה, בוגרי הקורסים האילו נמצאים בתחתית שרשרת המזון. ונחזור לעיצה המקורית שקיבלת, לך לעבוד, צבור נסיון רלוונטי, תאמין לי שזה עדיף מלהגיע בעוד חצי שנה - שנה ולגלות שביזבזת זמן וכסף ואף אחד לא יתן לך עבודה. חייב לציין שאם אני הייתי מחפש מיישם SAP והייתי רואה בקו"ח של המועמד שיש לו תואר ראשון במנע"ס, שני במשפטים וקורס מסיוון ביישום SAP כנראה שהייתי זורק את הקו"ח לפח תחת הסיבה של "לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו". מצטער על התשובה הכנה, אולי כנה מידי, אבל זה מתוך רצון לעזור ולא חלילה מתוך רצון לפגוע. בכל מקרה, בכל דרך שתבחר ללכת בה, שיהיה בהצלחה.

danielu

New member
תודה

תודה לך. לא נעלבתי אלא לקחתי זאת כבקורת בונה. זו אכן תקופה מאוד מבלבלת/מתסכלת בחיי אך השאיפה היא למצוא את הדרך הנכונה עבורי. כולי תקוה שאצליח. חג שמח.

גרינלנד

New member
לדעתי..ואני מזדהה איתך...

קח נשימה ארוכה ותסתכל עמוק פנימה. תשחבו בדיוק מה אתה רוצה.. ותתמקד !!!! מאחל לך הצתחה בכל מה שתעשה !!!

שמע, מדהים כמה שאני

במצב דומה לשלך. עם עזרה מחברים אני מתחיל השבוע לעבוד בחברה שמתעסקת בניתוח מערכות, ERP וכו. שיהיה לך המון הצלחה. החיים כל כך מבלבלים.

למעלה