היי חברים חדשה פה(: אהלן, אני ספיר בת 16 כמעט מפ"ת וכן גם אני מעריצה של בלו(: מקווה להשתלב בפורום
K kompotos New member 13/8/06 #1 היי חברים חדשה פה אהלן, אני ספיר בת 16 כמעט מפ"ת וכן גם אני מעריצה של בלו מקווה להשתלב בפורום
L lidor love lee New member 13/8/06 #5 יאיי איזה יופי עוד חדשה! ברוכה הבאה אני לידור בת 18 מלוד חולה על בלו בעיקר על לי ריאן מושלם!!! מי הפייבוריט שלך?
יאיי איזה יופי עוד חדשה! ברוכה הבאה אני לידור בת 18 מלוד חולה על בלו בעיקר על לי ריאן מושלם!!! מי הפייבוריט שלך?
K kompotos New member 15/8/06 #10 בנות כייף לי להכיר אתכן אתן נשמעות ממש אחלה אחת, מי שרוצה בכייך שתוביף אותי במסן ואממ לגבי השאלה הפייבוריט שלי זה כמובן0 דאנקן ג'יימס השווה הזה גררר
בנות כייף לי להכיר אתכן אתן נשמעות ממש אחלה אחת, מי שרוצה בכייך שתוביף אותי במסן ואממ לגבי השאלה הפייבוריט שלי זה כמובן0 דאנקן ג'יימס השווה הזה גררר
L lidor love lee New member 18/8/06 #27 חח כנראה יש פה כמה מלוד באמת חח מגניב... למרות שלוד סתם עיר מסריחהההה בא לי לעבור ללונדון
O oreloosh New member 18/8/06 #28 חח גמליי לאנוס את דאנקן! יאללה בנות מי באה למבצע: אנוס את דאנקןן אויישש לא היתי מוותרת על זה