היי חברים\חברות בוקר טוב ושב"ש לכם

היי חברים\חברות בוקר טוב ושב"ש לכם

לצערי הרב בי-ם אין כמעט חנוית למידות גדולות ואם כן יש אז הם או שניסגרות עד שהגעתי אליהם או שאין להם את המידה שאני צריכה לצערי הרב כאשר אנ קונה מכנסיים אני לא יכולה למדוד אותו בחנות כי אני בחורה נכה שמנה ממש קטועת איבירם ולכן יש לי הסדר עם שני חנויות בי-ם שנותנים לי למדוד את המכנס בבית שלי ואם זה טוב לי אז אני רק באה ומשלמת ואם לא אז כמובן שאני מחזירה להם את המכנס הלוואי שהיה לי דרך אחרת למדוד את המכנסיים אך כרגע אני לא רואה כל אפשרות אחרת וזה חבל ממש מרוויטלי

DREAM111

New member
היי רוויטל

למה אין אני יודעת שיש כמעט לכל הרשתות גם סניפים בירושלים. עונות, מתאים לי, שרינה, ורדה לילית ועוד. כל הכבוד לשתי החנויות הללו שיש להן את ההבנה ואת ההסדר הנוח הזה שעוזר לך לרכוש כן בנוחות שלך את המכנסים הדרושים לך. ולדעתי האישית אם את כבר מצאת לך שתי חנויות כאלה תשמרי לעצמך אותן כפינה חמה ובטוחה בשבילך ועזבי אותך מלהתחיל לחפש דברים חדשים שמי יודע מה תהיה תגובתם לבקשתך.

gal33

New member
יש מספיק חנויות של מידות גדולות בים

ואני לא מדברת על כל חנויות המעצבים למיניהם: קניון מלחה - 7: עונות, מתאים לי, people, flowers, טליטל, קרייזי ליין, ג´אמפ מרכז העיר - 3 בשלוף: מתאים לי, עונות, אשה אשה, ועוד כל מיני כאלה באיזור השוק קניון האחים ישראל - 1: מתאים לי קניון הראל - 2: מתאים לי, flowers

DREAM111

New member
היי גל ../images/Emo141.gif

קודם כל אשמח לומר שאני שמחה לראותך כאן בפורום. ועכשיו יש לי שאלה. לflower יש מידות גדולות או מידות למלאות (42-48)? וכמו כן מזה הרשת של people את יודעת איפה יש להם סניפים וכמו כן אותה שאלה לגבי המידות.

למעלה