אני כרגע בחו"ל (לונדון, קנטון) טיול מטעם משרד הביטחון אנשים מאוד טובים מארחים אותנו פה אני חיים לספר לכם כמה דברים ואני מבקש לפני זה להפסיק עם הריבים המיותרים!!! ענת אני לא אמרתי לך משהו רע אל תביני אותי כך!!! את מכירה אותי ואת יודעת מה המצב אז אני מצטער אם לא הבנת אותי נכון. טוב אז אני בלונדון ( בורח מהצרות שלי ומהצרות שיש בארץ זה זמני כמובן) אני רוצה מאוד לחזור לבית לא הכי טוב לי פה למרות שאני בטוח שכולכם הייתם נהנים להיות במקום כזה עם משפחות שכאלה. הכל פה פשוט כל כך יפה החיים קלים אין מי שיפריע לשקט ששורר כאן. כל אדם כאן חיי בשקט ובשלווה עם בית גדול ורכבים יפים... יש כאן הרבה יהודים ואני מאוד מרוצה מהיותם כאן ואני מאוד נהנה לראות איך הם מקבלים אורחים הם פשוט מדהימים עוזרים בכל דבר! הם חשבו פה על הכל מהמפצל לשקע הישראלי ועד למקום הכי מדהים שאפשר לראות בלונדון. היינו כבר בהרבה מקומות כאן אם זה בפרלמנט בארמון של המלכה בבית של צ'רציל... היה יפה מאוד אמא שלי איתי והיא מאוד נהנת (האמת שאני פה בשבילה אני לא כל כך רציתי לטוס היא החריכה אותי והיא אף פעם לא הייתה בחו"ל אז מגיע לה משהו אחרי כל השנים האלה והשנים הקשות האחרונות שעוברות עלייה) יש כאן הרבה נכים איתי ואנשים מאוד טובים ונפלאים ששוכחים מהצרות שלהם בארץ לכמה ימים. אני חוזר לארץ ב 18 לחודש אני מקווה לחזור לפני אני רגיל לבית. לא טוב לי מחוץ לבית. טוב אנשים אני מקווה להרחיב יותר מאוחר אם יש שאלות מענות ת"ש מין כלכלה וכו'... תגיבו. שיהיה לכולם המשך לילה טוב.
שמע, את אימא שלך יש לך כל בבית,ברצון היתי מחליף אותה ותאמין לי שיחד איתי לא היית מתגעגע הביתה (בצחוק עם כי יש בזה משהו)מגיע גם לאימא היקרה שלך להנות תעשו חיים בשבילכם והשבילנו שבת-שלוםלכם אי שם באנגליה,ושובכם בשלום לארצנו.
שלום לכולם! מה שלומכם מה נשמע? אני רוצה להעיר משהו, לא יתכן שכאשר מישהו מאיתנו נעדר לכמה זמן אם זה חופשה או בעיה רפואית , ישר תהיינה תגובות של "נטישת הפורום". לפעמים יש נסיבות ולא תמיד מתאפשר להיות פה. אני בטוח שהגרעין של הפורום לעולם לא יזנח אות, גם אם לפעמים יש דברים אחרים על סדר היום. בברכה וכל טוב ינשוף!