היי חברים...התגעגעתי!!!

היי חברים...התגעגעתי!!!

ערב טוב, מה שלומכם? אני מקווה שבסדר... כמו שאתם יודעים, הייתי בסיבוב הופעות בצרפת, ארה"ב וקנדה וראיתם את התמונות שצולמו אני מקווה לי אישית היה מאוד כיף...ומקווה שזאת רק הפעם הראשונה ולא האחרונה כמובן... חוץ מזה, אני בעיצומה של העבודה על האלבום השני שלי...שיהיה לי המון בהצלחה חחחח באהבה נצחית, עידן...

עידניי ../images/Emo9.gif

שמחה שנהנית...אמא שלי התלהבה שהופעת בפאריז :p....(כי היא צרפתייה) חח אני הייית שם אחלה מקום.... והמון המון בהצלחה באלבווםם מחכיייםם לווווו
מוואה
=]שושית[=

עידניייייייייי :)

וואי אני שמחה שנהנת והלוואי ותיסע לעוד הופעות ולא רק שתצליח בארץ גם בעולם
שיהיה בהצלחה אם הדיסק החדש שיצא בע"ה אווהבת אותך מאוד מאווווווד אתה מספר 1
שבוע טוב 3>

QUEEN5

New member
עידן נשמאמי...

איזה כיף שכתבת לנו.. איזה חמודדדדד חח שמחה שנהנת בסיבוב הופעותת שיהיה בהצלחה עם ההקלטות לאלבום החדש ! מווווווואאאאאאאאאאה

עידני..../images/Emo13.gif

אתה התגעגעת.? מה אנחנו נגיד??
שמחה שנהנת בחו"ל וב"ה תזכה לעוד הופעות כאלה..
אלבום שניי? וואיי הכי בהצלחה בעולםםםםםםם.. כולנו מחכים..
אוהבתת..

עידני:)

סיבוב ההופעות היה חלום אני מזה שמחה שנהנת ושבע"ה רק תצליח ותעלה תמיד
בקשר לדיסק השני שיהיה לך המון המון המון ב=ה=צ=ל=ח=ה ותזכור אנחנו תמיד איתך לאורך כל הדרך.. בהמון אהבה, רחלי

../images/Emo13.gifלעידנושששששששששש

ממצבבבב נסיייךךךךך?? מחכההה בקוצררררררר רוח לאלבום השניייי=]]]] בטח אמרו לך את זה הרבהההההההההה אבל אני אתה פשוט מושלםםםםםםםםםםם ואני אוהבתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךך המוניםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!! מואההה

../images/Emo192.gif ../images/Emo99.gif עאעאעאעאעאעעאע

עידנייייייייייייייייייי.. חח כפרעלייךך בטחח שראיתנוו .. אנחנו תמידד איתך
יפהה אחדד איךך התרגשתיי כשראיתיי אותך ..
אתהה פשוטט מושלםם
תמשיךך להיותת כזהה .. :) ובהצלחהה בדיסקק השני
אוהבתתתת
*** רחליי תודהה שאמרת ליי .. אוהבת אותך
**

עידןןןןןןן...

היי עידן אצלי הכל טוב ב"ה.. ואצלך? אני ממש שמח שנהנת בהופעות בחו"ל, וכמובן אני מקווה שזה לא תיהיה הפעם האחרונה שלך שם שככה יפתחו לך הדלתות בע"ה ושתצליח לגבי האלבום השנייייייי? שיהיה לך המון בהצלחה נשמה אמיר..

shay54

New member
בהצלחה עידני שתצליח ורוצים לראות...

אותך בקיסריה כמו שחלמת! אל תדאג אני מארגן חח

Nofi and Idan

New member
- עידנייייייי :] -

מדהייים שלי :] אניי שמחה שנהנת ! גם אני התגעגעתי מאודד ! חוץ מזה שראיתי אותך ביום שני P: חח היה מדהייים במרגול ! אתה רותם ושלי שיחקתם אותהההההה :) אוהבת הכיי בעולם , ומקווה לפגוש אותך בפסח בסופרלנד בע"ה - - נוווופי :) -

היי עידנו'שש

לא רק אתה התגעגעת אלינו, גם אני אליך, רציתי לאחל לך המון המון הצלחה לקראת הוצאתו של הדיבק החדש ושיהיה לך חג פסח שמח וכשר. ואני מקווה שתמשיך להיות כמו שאתה עם מלא מלא כוחות להופעות בכל הארץ וכמובן בכל העולם. אוהבת מכל הלב מעיין

עידנוששש אני אוהבת אותךך..

עידניי מה קורה חיימשלי?!?! יום שני ראיתי אותך ואני כבר מתגעגעת.... שיהיה לך בהצלחה מתוק שלי אני מתה עליך ואין לך מושג עד כמההה... מואהה

עידניי

איזה כיף אתה רושם גם פהההה... אני רוצה להגיד לך שיהיה לך המון בהצלחה, ואני ממש שמחה שנהנת בהופעות בחו"ל.. ושתצליח בדיסק השני... אוהבת תמיד רני(רן)

למעלה