היי חברים!!! געגעתי!!!

hey sexy lady

New member
היי חברים!!! געגעתי!!!

מצטערת שלא הייתי כאן ביומיים האחרונים... בדיוק עכשיו סיימתי קשר עם מישו...קשר שהיה קצת בעייתי וזהו, נגמר מה חדש איתכם? אוהבת

qt1

New member
ככה את אוהבת?../images/Emo3.gif

איזה אוהבת ואיזה נעליים, אני לא ישנתי כל הלילה בגללך
... מי זה המישו שעשה לך נאחס על הנשמה? (שיזהר לו) טוב שנגמר , יופי שחזרת הביתה ,אוהבים אותך סקסיל'ה

hey sexy lady

New member
אני פה, אני פה...מוזר שרק את זכרת

שאני פה...:)) הבחור היה נחמד יצאנו 3 פעמים, הכרנו בדיסקוטק...ובפגישה האחרונה התגלגלו עניינים והגענו לאן ולאיך שהגענו... וחשבתי על זה בשבת והחלטתי שהוא לא מתאים לי. אתמול הוא התקשר ואמרתי לו: "אנחנו צריכים לדבר והוא נלחץ..ואז הסברתי לו את כל המצב (בטלפון) והוא די היה בהלם... ונראה לי שהוא כמעט בכה...נשבעת לך קיוטי!!! לפעמים זה עדיף להיות בצד הזה של המתרס...את מרגישה
חחחחחח אני מחפשת בחור מיוחד...מכירה מישו כזה בשבילי?

qt1

New member
נתת לו ת'שפיץ דרך ה../images/Emo56.gif../images/Emo35.gif

יו... עד כדי-כך?YYY , הוא לא היה שווה פגישה על כוס
, אם זה לא התאים לך ואת שלמה עם הצעד שלך , סבבה. כמעט בכה זה לא נעים , אבל בכל מקרה לקבל ת'שפיץ זה לא נעים... בוודאי שעדיף להיות בצד הזה של המתרס לפעמים , אבל שתדעי לך שלהרבה בנות אין את "האומץ" (לא נעים לי לכתוב חביתה
)והן ממשיכות בקשר שלא בא להן עליו ... בן כמה את מחפשת ומה רע ב-1 החברים שכותבים פה שלדעתי הוא פשוט יפיוף אם תקראי את מה שהוא כותב על צבע עיניו,נראה שהוא גם די נבון ואין לו חברה אם אני לא טועה!? ואולי אני טועה ויש לו...
נא לתאר מיוחד!!! לילה טוב חמודה

hey sexy lady

New member
בוקר טוב!!!! אז ככה:

הרופא שלי נקרא ניורולוג-מטפל באפילפסיה ובעיות שינה לא, העדפתי לסיים את זה בטלפון-זה היה רק "קשר" של שבועיים-אני לא מבזבזת זמן לא מתאים חותכים. לא יודעת על מי את מדברת...אין לי מושג מי יש פה בגילי (ויש?)? אני מחפשת בחור מעל גיל 26 באזור המרכז...

qt1

New member
סקסי , היית פעם אצל אפיטולוג../images/Emo35.gif

אני לא הייתי וקבעתי תור לחודש 5 כדי לברר ביחד איתה מה דעתה על הכדורים שלי ואם כדאי לי לשנות ואם לא אז למה וכמה ואיך... לו הייתי במקומך הייתי מבקשת להיפגש עם אפיטולוג אנל'א במקומך ואני מכבדת את מה שאת מחליטה ומקווה שלא יהיו לך יותר התקפים. הרופא שלי במצב כזה תמיד העלה לי מינון או החליף כדורים, אני לא יודעת מה השיקולים של הרופא שלך , אני מאוד מקווה שאת מרוצה ממה ששמעת - את יודעת איזה סוג של אפילפסיה יש לך? אני כל-כך למודת בתי-חולים ורופאים ויודעת שלא צריך להקשיב לחוות דעת אחת , צריך וחשוב לבקש SECOND OPINION וזו חובתנו כאנשים שרוצים לתפקד בחברה כאחד האדם , אין שום סיבה ,שום סיבה שבעולם שתקבלי התקפים במקום העבודה או בכל מקום אחר! בקשר לבחור , אני התבדחתי (חוש הומור לא משו אה?), הרי זה מה שאני כותבת , שחתך גילאים מסויים ממש לא קיים כאן וזה מעניין מאוד מה הסיבה לכך...בני 30-50
יש פורום הכרויות ,ניסית שם? ת'ראות חיבוק

hey sexy lady

New member
פעם ראשונה שאני שומעת את

השם "אפיטולוג"! מי יוכל להפנות אותי אליו? לא נעים לי לבקש מהנוירולוג שלי כי הוא זה שמטפל בי ונתן לי את המילה שלו. בכל מקרה מי האפיטולוג שלך? (אם את רוצה-אז את שמו תרשמי לי במסר) ואיך הגעת אליו? ואיך הוא?

qt1

New member
לא נעים נסע מזמן ../images/Emo160.gif../images/Emo8.gif

לאיזו קופ"ח את שייכת? אני שייכת לכללית , הם עושים בלאגן , לא ממש רוצים לתת טופס 17 , אני הגעתי למצב של איומים לעזוב את הקופה , אין לי כוח לשחק עם עניינים של בריאות ואין לי זמן לשטויות שלהם. את צריכה לפנות מיוזמתך לרופא המטפל ולבקש הפניה לאפיטולוג,אם תקבלי , תקבלי גם טופס 17 שזו התחייבות של קופ"ח , כלומר , הם משלמים עבור הבדיקה. אני קבעתי לפרופסור נויפלד באיכילוב התור הכי קרוב הוא בחודש מאי , אני כבר מעלה לקישורי הפורום את הטלפון שלהם. דיברתי עם אחות בשם הדס , רשמתי לפני את כל הדברים , אני תיכף אגיע לשם אחרי שאברך את החדשים ואגיד שלום לכולכם...
אוהבת אתכם , ככה אני
... הגעתי אליה דרך חברה טובה שהמליצה לי עליה , מישהי שביקשה להשאר בעילום שם ומילה שלה שווה זהב. אומרים שהיא מס' 1 בארץ , עובד איתה ד"ר ציסטיק , כשקובעים תור אי-אפשר לדעת מי מהם יקבל אותנו , אני מתכוונת לעשות בדיקת EEG לפני הפגישה במאי, אם לא יתנו לי טופס 17 , אני אאלץ לשלם 177 ש"ח ,אבל אדע שהמכונה (הגוף שלי) במצב תקין , וזה הכי חשוב! המשך ערבנעים סקסיל'ה חיבוק

TheDarkPheonix

New member
וואלה

איזה קטע, ואני חשבתי כל הזמן הזה שהיא נוירולוגית. LOL היא אגב הרופאה הקבועה שלי ואני מת עליה! אחלה רופאה שבעולם (נויפלד)!

היי qt1

קודם כל בהצלחה גדולה, ומקווה שתקבלי טופס' 17, כי גם אני רציתי לפנות לאיכילוב גל לפרופ' מירי נויפלד וגם ולנוירוכירורג פרופ' יצחק פריד אבל לא הצלחתי להשיג והאמת גם אין לי הרבה כוחות להילחם. אני גם ממליצה לך בחום להגיע אלייה כי גם אני שמעתי המון דברים טובים והמליצו לי עליה גם דרך אגודת אי"ל. אז שוב המון המון בהצלחה

qt1

New member
בוקר טוב סיגל , כפי שכתבתי ../images/Emo26.gif

לא יתנו טופס 17 , אני עוברת מרפאה , זו לא הפעם הראשונה שהם עושים לי בלאגנים שקופות אחרות נותנות טופס 17 בלי בעיה וכללית לא , אז בענייני בריאות אני לא מוכנה להזניח לא אותי ולא את בני משפחתי! בסופו של דבר הם מפסידים לקוח, זה שירות כמו כל שירות אחר ואת זה כולנו צריכים לזכור כשאנחנו פונים אליהם , הם לא עושים לנו טובה , הם צריכים לשרת אותנו על הצד הטוב ביותר ואם הם לא יכולים אז אחרים יעשו זאת בשמחה עבורנו... נכון? יום נעים

hey sexy lady

New member
ואגב qt הייתי היום אצל הרופא בקשר

למה שקרה שבוע שעבר (שנפלתי) והוא אמר שלא צריך להעלות את המינון של הלמיקטל פשוט להקפיד על שעות שינה וזהו פשוט חשבתי שתרצי לדעת...
מה שלומך ככה?

qt1

New member
סקסי תכתבי שהוא אפיטולוג../images/Emo92.gif

עשית גם בדיקת EEG ? אני פ'סדר , יש לי בעיות עם הכלב שמתאקלם באיטיות , מחר-היום מגיעים אלי ההורים בצהריים , אני לומדת למבחן בפיזיולוגיה , הילדים שיהיו בריאים רוצים את שלהם ,והחיים זורמים להם , בסה"כ אנל'א מתלוננת , רק חבל שאין יותר שעות ביממה... תכתבי , תכתבי אם הרופא אפיטולוג בבקשה מאמי.
וגם חיבוק.

למעלה