היי חברים, אשמח לייעוץ

AlmaGentil

New member
היי חברים, אשמח לייעוץ

כבר המון שנים שאני חושבת על נושא לקעקוע שרוול, וסוף סוף יש לי רעיון ברור של מה אני רוצה. הסתכלתי בהמון אלבומים של מקעקעים בארץ ולאחר שלא מצאתי את מה שחיפשתי חשבתי ברצינות על התקעקעות בחו"ל.
אבל, היום נתקלתי בעבודה של מקעקע ישראלי, נכנסתי לאלבום התמונות שלו ופשוט היית בשוק - זה בדיוק הסגנון והרמה שחיפשתי והוא גר בארץ!
העניין הוא, שאני רוצה שרוול צבעוני והבחור עושה כמעט ורק עבודות בשחור, אפור והצללות. ישנם רק כמה עבודות צבעוניות באלבומים שלו והם קטנים בגודל. שאלתי אותו בהתכתבות האם הוא עושה עבודות צבעוניות והוא ענה שכן.
השאלה היא האם זה סיכון ללכת על מקעקע שעובד כמעט ורק אקסלוסיבי בשחור-אפור וכמעט ולא משתמש בצבע, או שהכשרון מעל הכל ומקעקע מוכשר יידע גם לקעקע בצבע ויבצע הצללות ומעבר בין צבעים בצורה חלקה. לפי מה שאני יודעת (ואני לא מומחית לקעקועים), אלו שתי פרקטיקות שונות לחלוטין וזה שמקעקע טוב בשחור-אפור לא אומר שהוא יהיה חזק בצבעוני וההיפך.
בכל מקרה, אשמח לשמוע את תשובותיכם המלומדות והכנות.

תודה,
שירה

ozshomer

New member
אני לא הייתי עושה את זה

אלא אם יש לו דוגמאות לשלוח לך.
אשמח אם תרצי להמשיך להתייעץ ברס"ר.

AlmaGentil

New member
אשמח להכוונה ברשותכם

בחזרה לתכנית המקורית, חיפוש מקעקע בחו"ל למטרת שרוול צבעוני. איך זה נעשה? מה התהליך להתקעקע בחו"ל? איך נעשה התכנון של סשנים לקעקוע וכו'?
אשמח לכל מידע אמין בנושא.

תודה שוב,
שירה

MissSin7

New member
תשובות

הי,
יש לי קצת נסיון בקעקועים בחול ואשמח לחלוק אותו.

אז ככה.
הדבר הראשון הוא למצוא מקעקע, לפנות אליו, לספר לו שאת מארץ אחרת ואת מגיעה במיוחד.
לספר לו על הרעיון שלך, לשלוח לו רפרנסים.

בינתיים תבדקי כרטיסי טיסה ומלונות לתאריך שבו המקעקע פנוי (תשאלי אותו).
קחי בחשבון שכל סשן לוקח מקסימום 8 שעות. חצ"ש לוקח בדרך כלל יותר זמן אז תתיעצי עם המקעקע איך הוא ממליץ לעשות את זה מאחר וצריכה להיות תקופת החלמה של שבועיים בין סשן לסשן.
הוא ול לקעקע ביום הראשון את החלק הפנימי של הזרועה וביום למחרת את החלק החיצוני (כדי לא לגעת שוב באותו איזור).
קחי בחשבון שתיהי מוגבלת יחסית מבחינת להכנס לפרטים קטנים בגלל הגבלת הזמן.
אלא אם כן את יכולה להרשות לעצמך להשאר שם שבועיים ולבוא שוב אחרי ההחלמה:)

בהצלחה

למעלה