היי חברים אני חדש

היי חברים אני חדש

שלום לכם חברים וחברות ותיקים וחדשים רק אתמול סיפרו על הפורום ציפור דרור סיפרה לי על המקום הזה, ואמרתי בליבי הרי חבר אני לכל אשר יראוך בטוח אני שמקומי לא יפקד כאן. תהיו נחמדים אלי לפחות בהתחלה כי לא קל לי עם הממשק של תפוז, אני מקוה שאצליח להבין איך המנגנון עובד. אהה, ולספר על עצמי, אז אני נשוי ++ במייטב שנותיי. לא מעשן, אוהב מוזיקה טובה ומושקעת, קוהב לקרוא ספרים טובים (ממש לא סובל ספרים גרועים), חובב קפה ושניצל. אני צבוע כי אני לבוש כדוס אבל מערכת האמונות הפנימיות שלי לא חותכות שום אמונה דתית (אם כי אני ממש לא רציונלי באופיי). רבנים הציעו לי בעבר לטפל בעצמי כיון שחוסר אמונתי המוחלטת נובעת מהפרעת אישיות קיצונית שלי, אני מסכים איתם בעיקר על החלק של הפרעת האישיות שלי.c'est la vie.

רותם 36

New member
באמת c'est la vie

ברוך הבא

Rotem, tu parle francais?../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

רותם 36

New member
ואני במקומך הולכת "לקרוע" את רומא

במקום לכתוב בפורום . אתה מאכזב אותי

אוי רותם../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

במקום לקרוע את רומא, קרעתי את בית חולים ברומא. עכשיו אני עם גבס :( :( :(

בלילה החלקתי באמבטיה../images/Emo9.gif

וחבר שלי נתקע באמסטרדם בגלל התפרצות VULCAN (שכחתי איך אומרים אגב את זה בעברית ) וזהו, נסעתי לבית חולים, צילמו אותי, אמרו לי מותק יש לך סדק רציני, קדימה גבס. אז אני שוכב לי כאן במיטה עם גבס :)

רותם 36

New member
נכון, גם לי ביטלו טיסה היום

רוב השדות באירופה סגורים. לא נורא תנוח ויהיה בסדר -:) vulcan =הר געש

רותם 36

New member
אפרופו להתקע בשדה תעופה

סיפור מצחיק + מוסר השכל לפני שנה וחצי טסתי לפאריז . לא לקחתי בגדים "אזרחיים" במזוודה אלא רק עוד מערכת של מדים , כי חשבתי שזאת טיסה קצרה וגם ככה המזוודה כבדה , ובטוח לא יקרה כלום. על המזל שלי ,באנו להמריא חזרה לארץ ואופס :שביתה בשדה התעופה שארל דה גול . אין יוצא ואין נכנס. לקחו אותנו למלון , וכמובן שניצלנו את הזמן לצאת לאכול ולראות קצת את העיר אלא מה - איך אני אסתובב עם מדים ? לא נעים . (מה גם שרוב הצוות הורכב מבנים בטיסה הזאת ) למזלי , היה איתי ידיד שלי שעשה איתי את קורס הדיילים , וגם הוא היה בבעיה דומה אבל לפחות היה לו טרנינג. אז אני לבשתי את הקפוצ'ון מעל השמלה והוא לבש את המכנסיים של הטרנינג עם חולצת אל על , וככה הסתובבנו שנינו כמו שני שלוחים בעיר הכי אופנתית באירופה (שלא לדבר על שילוב הצבעים המזעזע כי הטרנינג היה בצבע ירוק ) מאז, אני מפוצצת את המזוודה בבגדים גם בטיסות ליוון .

גירשו אותי מהפורום

אז תבקשי עזרה מאחרים ןמלומדים יותר ממני בהצלחה לכולם

rachel437

New member
במה חטאת ובמה פשעת

שזרקו אותך מהפורום? לא ראיתי שכתבת משהו הפוגע במישהו או משהו.

כדי לא להכליל, אז ליתר דיוק

מדובר בסוג ב' שטענה כי התקבלו מספר תלונות עלי. מעניין אילו מעשי סדום ועמורה עשיתי כבר? חחח

למעלה