היי חברייה!

היי חברייה!

ההההההההההההההההההההייי
חזרתי אחרי תקופה ארוכה ארוכה של מבחנים... (96 במטמטיקה ו93 באנגלית... משתלם-לא?) למדתי המון וכבר נמאס! אז מה המצב? שמעתי על מפגש המעריצים רק עכשיו אז תגידו הוא כבר היה? ומי שעכשיו בפורום תכתבו משהו כי נורא התגעגעתי אליכם.!~) מתה עליכם אחד אחד,מריוש שלכם

אור P

New member
משתלם גם משתלם!!

אני גם לא הגעתי והשתתפתי הרבה בגלל ים של מבחנים (והשגתי ציונים בין 95 ל-110 חוץ מביולוגיה שבמבחן קיבלתי 89). סבבה שהגעת, אני התגעגעתי!!

RIP CURL1

New member
רק אני פה עם ציונים גרועים

או מה???. רק במבחן אחד הגעתי ל94 ובכל השאר קיבלתי פחות מ70

dor302

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifחרשן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אור P

New member
בימינו יש...

שליפים... אני ממש ממש ממש לא כמו כל החרשנים האלה שלומדים מלא...

רק דבר קטן...

מפגש המעריצים לא התקיים וכפי הנראה הוא גם לא יתקיים מפאת חוסר שיתוף פעולה ומיעוט במשתתפים. אנו מקווים שברגע שהקהילה שלנו תגדל יתקיים מפגש מערצים חדש. איתכם הסליחה, צוות המפגש

JENNY2000

New member
לי יש גיוון...

חשבון - 110 כולל בונוס מבחן שני בחשבון- 55 מדעים- 75 אנגלית-95 אז לא רק את מקבלת ציונים גרועים אני משתתפת בצערך ואני אתם בתיכון ובחטיבה ובכלל רובכם סימתם ב"הס אני צריכה לחיות ביסודי (כיתה ו) לחיות בבית הכלא הזה,ששמו "בצפר" אני שונאת אבל ברצינות שונאת את ההמצעה הזאת אני צריכה לסבול שיכה ששתי מכיתות שלה הם כיתו של מ"בר שזה מפגרים בריבוע לא נותנים לך ללכת לשירותים,מציפים אליך מלא מלא שעורי בית ולא רק את זה בב"הס שלנו התחילו בדבר ששמו ארוחות חמות זה ארוחות כמו של אמא קובה,אורז,שניצל אבל מזה מגעיל בעצם זה דוחה...!!!!! לא נותנים שם מרחב מחייה, קולעים אותך בתוך רחבת בית ספר בהפסקות ולא נותנים לך ללכת לבית או משהוא שבתיכון נותנים ואני יודעת כי אחי היה שם (דרך הגב הוא עוד מאט מתגייס שיהיה לו בהצלחה ) הקיצר בית ספר זה דבר שגורם לי להיתמותתות עצבים!!!

למעלה