היי חבריה!

היי חבריה!../images/Emo6.gif

היי קוראים לי גל עוד מעט בת 14 מאיזור השרון ואני ממש אוהבת אמנות אני יודעת שלפעמים לאנשים יש סגנון ציור משלהם אבל לי ממש אין זתומרת אני מצירת בכל הסגנונות אני עושה הכל מהכל צרפתי ציור בסגנון מנגה (יפני) שצירתי לא מזמן הסגנון הזה ממש חדש בשבילי אבל רציתי לנסות והרי התוצאות תגידו לי שיש פורום מיוחד למנגה ואנימה... ואני שותפה בו אבל בגלל שאני מצירת בעוד המון סגנונות שהם ממש לא כמו מנגה אז החלטתי להיות שותפה גם כאן ~בתקווה להשתלב~ גל...

אופפפס..../images/Emo3.gif

בפעם הראשונה חשבתי שזה לא שלח כי לקח לזה המון זמן ~מתנצלת מראש~....

p o l i

New member
היי גל

ברוכה הבאה לפורומינו מקווה שתהני ותראי הרבה עבודות שלך

Necrophil

New member
זה מקסים ../images/Emo8.gif

האם זה מועתק?... המלצה: נסי לצייר את אחד החברים שלך בסגנון מנגה. עד היום תלוי לי על הקיר ציור כזה שלי שחברה ציירה. זה ממש מדליק
(אולי כי מקורות ההשראה במראה שלי הם מנגה).

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היי פיסטוקית, ברוכה הבאה אל הפורום שלנו. למרות שאת מציירת במגוון שונה של סגנונות עדיין בכל סגנון יש את "היד" שלך, הדרך המיוחד לך. אני מקווה שנמצא חן בעינייך ותבואי אלינו עוד הרבה עם עבודות נוספות.

היא אומרת "נייט פנימייש פרוסקי"

שברוסית זה אם אני לא טועה - אני לא מבינה עברית...

moti80

New member
מה פתאום, היא אומרת ברומנית:

TU YESHT FRUMWASE, SHI TE YU BESK PIGMALYONIT שמש מוטי

שלום וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

נחמד שהצטרפת אלינו, הרישום שלך אכן מתוק מאין כמותו אך חבל שהנייר שעליו וא צויר הוא נייר שורות פשוט, שלא מכבד את היכולת שלך. את מוזמנת לבוא אלינו ולהשתתף תמיד!

תודה רבה לכולם

ו... 1. זה לא ציפור זה אפרוח!... אני מבקשת... 2. הוא לא אומרת משהו לא ברוסית ולא ברומנית אלה באנגלית! סתם החלטתי לעשות כתב מוזר הוא אומרת: MAMA
3. כתבתי על דף שורות בגלל שזה היה בשיעור תנ"ך.... וכמו ברוב השיעורים צירתי לי במחברת, וזה מה שיצא.
וזהו בינתיים..

pomelit

New member
זה לא כתב מוזר

אבל זה פונט מעניין. אולי תנסי לבנות פונט?

למעלה