היי חברות

דניאל7707

New member
היי חברות

איך עברה השבת? רציתי לומר לכם שב"ה אני אראה את החייל בשישי אחרי חודש!!!!.ונעשה שבת יחד בעז"ה איזה כיף... אני כ"כ מחכה!!!!!!!!!!!! תודה לאלוקים זו מתנה כ"כ גדולה.... החייל שלי נצמא בשטח אוכל מנות קרב וכל היום באימונים קשים איך מעודדם אותו? אין לנו הרבה זמן לדבר בערך 10 דקות כי אנחנו שומרים את הבטריה לכל השבוע
אז לכל הבנות החמודות אשמח מאוד אם משהי תעזור לי באיך לעודד אותו ,ואולי רעיון נחמד למשהו מפנק בשישבת ( משהו שאפשר לעשות כי אני שומרת שבת)אני כ"כ
אותו!!!!

בובסי18

New member
יש לי רעיון

את יודעת בדיוק איפה הוא משרת? אני הייתי מכינה איזשהי חבילה (את יודעת כמו שהיינו מכינים לחיילים שהיינו ביסודי/חטיבה), עם מלא ממתקים ודברים טובים מהבית, אולי אפילו איזשהו סווצרט משותף שיש לכם, משהו שישמח אותי ויזכיר לו געגועים של בית ;)

אמממ... תפנקי אותו והכל:)

ויש לי עוד רעיון- את יודעת כמה עולה סוללה למכשיר הטלפון שלו? זה יכול להיות אדיר אם תביאי לו סוללה נוספת ותוכלו לדבר יותר.

GrowingMadness

New member
אממ..

אולי תצאו לאיזה מקום מגניב בשישי בצהריים? תעשו טיול ואז פיקניק או משהו חמוד כזה ^^ אמור להיות ממש חם אז אולי תלכו גם לים או משהו...
ואם לא בשישי אז בשבת בערב את יכולה להכין לו ארוחת ערב אחרי צאת השבת, או שתצאו לשבת במקום מגניב או לאכול במסעדה..

למעלה