היי חברות

היי חברות

סליחה על ההתפרצות, אחרי תקופה דיי ארוכה שלא ביקרתי פה. ואני מצטערת על שאלה מביכה, אבל זה המקום היחיד שאני מרגישה בנוח לשאול מה שאני רוצה ויודעת שאתן תמיד מקבלות הכל בהבנה. קיבלתי השבוע וסת, אחרי תקופה נקייה מוסת של אולי 4 חודשים. הפעם לא חטפתי פאניקה, לא התבאסתי, ואפילו שמחתי קצת ואסביר: מעולם לא הייתי מהקטרניות ששונאות מחזור סתם כי זה דופק להן את התוכניות ללכת לים או למכון כושר. לא הייתה לי בעיה עם המחזור וחייתי איתו בשלום ובכיף (כמובן עד ש...האנדומטריוזיס "נפל עליי"), זאת אפילו הייתה הקלה עבורי (לדעת שלמרות שלא השתמשתי בגלולות/אלא בשיטה הטבעית) שאני לא בהריון. המחזור הפעם גם הזכיר לי, כמה כיף להרגיש אחריו. כשהנפיחות יורדת מהבטן. הבטן שלי הייתה ניראת ממוצקת, וקשה, כאילו שאני בהריון. סיפרתי לכן פעם שלקוחות "מחמיאים לי" ; "מזל טוב! איזה חודש את?" ואנשים שואלים את ההורים שלי אם התחתנתי (הת 24 יש לי חבר, אבל ממש לא כרגע), אני לא נגד הריון חלילה, מאחלת ומייחלת לו, אבל שאתכוון. בכל אופן, השאלה המביכה: במחזור זה, וגם במחזור הקודם שהתפרץ ובא בלי שתיכננתי לקבל, היה לי דימום מלווה ב... לא קרישי דם. בפירוש לא קרישי דם אלא משהו מוזר, כמו קילופי עור גדולים במיוחד. נקיים מדם. קראתי לאמא שלי לראות והיא אמרה שזה מוזר וחריג (סליחה אם זה נשמע לכן מגעיל אבל אמא שלי, הכי קרובה אליי אם לא לה עם מי התייעץ? איך אדע שזה לא טבעי?) אח"כ סיפרתי על כך לרופא נשים שלי, והוא ביקש שאביא לו דגימה. נו באמת? מביך אותי נורא. מה הביא לו פד למרפאה? (סליחה ברור לי שלא לכך הוא התכוון,) כמובן, שהוא שלח אותי לבדוק שוב C125 ושוב אולטראסונד, .... רציתי לדעת אם למישהי מכן קרה משהו דומה? כמו שאתן רואות לבטח, אני מודאגת

nira7up

New member
דגימה??? מי זה הרופא הזה?../images/Emo12.gif

בכל אופן תלכי לבדיקה

מי הרופא?

מי הרופא? כאילו שם? רופא נשים של הקופה (מאוחדת). כן הוא אמר דגימה. תהיתי, מה בשקית? חחח הזוי, כל כך הזוי שלא היעזתי לשאול. הוא אמר את זה במלוא הביטחון וברצינות. עכשיו נזכרתי שרשמתי כבר בעבר על ה"חתיכות" המוזרות האלו. ו ועכשיו ראיתי שמייקלולי החמודה ענתה לי שכנראה זאת רירית שנשרה. מאז זה נשאר בגדר תעלומה. הדימומים שהיו לי אז בשתן ובצואה הוסברו לי כהגיוניים, יכול להיות שזה מקל על היציאה של הדימום ה"תקוע" לא יודעת . לא שלחו אותי לשום בדיקה. אני מעדיפה לסמוך על זה ולא לעשות בלאגן כל פעם.

כשעניתי לך אז

התכוונתי לחתיכות עם דם, אין לי מושג מה זה יכול להיות כשהחתיכות נקיות לגמרי מדם. מצטרפת לרעין שניתן לך לשים את החתיכה בבד ולהראות לרופא כמו שהוא הציע, מן הסתם הוא ישלח את זה לבדיקה.

זואילי

New member
וכי למה לא...? ../images/Emo13.gif

אם יש
שמתבוננים במיני דגימות, אז רופא שכל היום מפשפש בואגינות לא?

מירית117

New member
היי מתניוזיס

לי זה קרה פעם או פעמיים במהלך הטיפולים שנפלו כמו חתיכות עור נקיות מדם כמו שאת מתארת , אומנם לא גדולים במיוחד אבל היו כשהתקשרתי למרפאה לשאול אז הם אמרו שזה אולי מצוואר הרחם או מההתעסקות של הרופאים במהלך ההחזרה אבל אף פעם לא קרה לי בלי טיפול. בכל מקרה זה קצת נשמע הגיוני אולי אחרי שהגוף שלך לא "התנקה" זמן רב מוסת שאולי ישנם כל מיני לכלוכים שצריכים לצאת כרגע, ואולי את יכולה ללכת לרופא ולשים את זה בחתיכת בד קטנה במקום בפד ולהראות לו , בטוח שהוא ראה דברים יותר חמורים מזה ואין לו ממה להתרגש הוא הרי רופא נשים וזה חלק מהמקצוע . שיהיה בהצלחה ותעדכני בהמשך

מירית...

איזו חמודה באמת כשאת אומרת לשים בפיסת בד קטנה, זה לא נשמע כל כך נורא. חשבתי על זה בעצמי, אבל לא הצלחתי לדמיין את עצמי מניחה לו את זה על השולחן, או מוסרת לו את זה ביד לבדיקה. כרגע המחזור לקראת הסוף, מקווה שלא יהיה לי מחזור עוד הרבה זמן (בגלל הסיכון לא בגלל שאני לא רוצה), אם יהיו עוד במחזור הזה, אולי באמת אמסור לו לראות. מרגיע אותי שאני לא מוזרה וזה לא רק אצלי, למרות שאמא שלי אמרה שזה לא נראה טבעי. אולי רק אצלנו זה בסדר, ואולי אמא שלי המוזרה חחחחח. על דבר אחד אני שמחה, שאני כאן נינוחה כותבת לכן וכבר לא נלחצת מכל דבר. בסוף בטעות מרוב נינוחות אני אכנס להריון. (למרות מה שהרופאים אומרים...) וזה יהיה שוקינג, רק מישהי עם אנדו יכולה להבין שלמרות שזה לא מתוכנן זה לא יכול להיות משהו רע

זואילי

New member
הי מתניוזיס

הוא ביקש ממך את הספסימנט..
אז את מבצעת....
סליחה, אבל זה קורע אותי...
זה מזכיר לי שיחה ארוכה ורצינית שניהלתי עם מס' חברות מהפורום
על מימצא שנמצא ונחקר על ידי בעניין רב ותהייה גדולה
עד שהושלך אחר פליאה לפח, ארוז למשעי. ואני צוחקת לעצמי מהמחשבה שהייתי באה עם זה לרופא - רופא יקר, הבאתי לך משהו...
אמממ... כן, עדיף שלא תאכל עכשיו את הסנדויץ' הזה שכל היום חיכית לאכול...
לא לא! זה אמנם ארוז באריזת מתנה אבל זה לא...
כן,אאאא.... אני יוצאת שנייה מהחדר בזמן שאתה פותח את זה....
פשוט חייבת לשירותים..
אוי אוי אני על הריצפה פה מעצמי. סליחה. אם את מודאגת אז בהחלט תיבדקי את העניין עם הרופא. תרגישי טוב

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זוכרת את הדיון במעורפל אבל זוכרת שהוא היה אני חושבת שהם צריכים לנפק לנו קופסאות מתנה
ייחודיות לכל מה שיוצא לנו משם

מסכימה עם מירית

שימי בפיסת בד / שקית אטומה ותביאי לרופא. כל מטרתו היא לשלוח את זה לפתולוגיה כדי להבין מה משמעות "הדבר" הזה שנושר ממך... תאמיני לי שהוא ראה הרבה דברים מזעזעים אבל בשביל זה הוא למד והתמחה בגניקולוגיה לא? לא להתבייש כי זאת הבריאות שלך וכדאי לדעת מה זה (ויכול להיות שזה פיסות עור חיצוניות ואת סובלת מיובש בנרתיק ופשוט מתקלפת...זה קורה)

ארץ דמיוני ומירית

לא, זה פנימי. זה לא חיצוני. וזה קורה רק בזמן וסת. אעשה זאת , תודה על העצה

לכולן

אספר לכן משהו לבכות או לצחוק, כל אחת תיקח את זה בודאי אחרת: יכול להיות שכתבתי זאת בהמשך להודעה שכתבתי אז על ה"חתיכות" האלה. ד"ר מסוים בפורום מסוים אמר לי שזה כנראה קונדום שנשאר בנרתיק (כאילו מה?!)

../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

אולי כדאי להסביר לד"ר המדופלם ש
יוצא בשלמותו ונשארת לו צורה של קונדום גם אם יצא אחרי יומיים משם ואז בטוח היית מזהה אותו לא? פועל עם תג

אפשר בכוסית של שתן

זה נשמע לי הרבה יותר "נורמלי" משקית מקומטת (שאת בטח גם צריכה לשים בתיק
), יש לו מכסה ושום דבר לא "מתרסק" (ומקסימום את הכוסית הזאת לשים בתוך שקית...) תדמייני את הרופא שהוא אחות, תדמייני שיש שתן בכוסית, ותני לו

טוב נתחיל בזה

מתניוזיס...כמו שאמרה זואלי אם רבנים כן למה רופאים לא???????? ובהחלט רצוי בכוסית כמו שהציעה הניק .... זואלי את אומנם על הריצפה מעצמך אני כמעט הקאתי את הגלידה שאכלתי ......וארץ ...אריזות לכל מה שיוצא לנו משם......איייייייייכס...

למעלה