היי חברו'ס

rnan

New member
היי חברו'ס

איך אני מכניס קוד לתוכנית , כך שהיא תכניס לרגיסטרי את עצמה ותעלה כשהמחשב עולה ?

eladitz

New member
אתה לא!..

... לאיזה מטרה אתה רוצה לעשות את זה? לי זה נשמע קצת "מסריח" בלשון המעטה...

rnan

New member
לשם תוכנת EXE שאני

בונה עבור לקוח ואני רוצה שיהיה לו שליטה אן להכניס את זה להפעלה אוטומטית והייתי מאוד שמח אם התשובה שלך לא הייתה בקטע של BSA ששואלים שאלה , מי שיודע לענות ,שיענה , בלי לבלבל את המוח יותר מדי תודה על ההבנה.

eladitz

New member
אאה

My bad.. הייתי בטוח שאתה רוצה שאתר יעשה שתילה ברג'סטרי, אז זה היה דבר רע בכל אופן, מצטער על התגובה, באמת לא במקום :)

nul ref error

בהתחשב בכך שרוב התוכנות שעושות את זה אינם ידידותיות למשתמש, זו שאלה מאוד לגיטימית. בכל מקרה, צור קיצור דרך ב %ALLUSERSPROFILE%\Start Menu\Programs\Startup

rnan

New member
אורן שלום

ידוע לי שאפשר דרך מה שאמרת וגם דרך ה רגיסטרי הבעיה זה שאני לא יודע איך עושים את זה.( דרך האפליקצייה עצמה , לא ידנית) ואתה צודק מצאתי כמה MSI MAKERS והם ממש לא ידידותיות וה HELP שלהן על הפנים חבל על הזמן באמת אתה צודק

IdleThought

New member
תעיין תחת

HKEY_LOCAL_MACINE SOFTWARE MICROSOFT WINDOWS CURRENTVERSION RUN ברג'יסטרי ואז תוסיף את הכינוי ואת נתיב ההפעלה לקובץ ולגבי החששנים לעתיד ה PC , אם היה לו מושג לכתוב דברים זדוניים שכאלה , אז הוא היה יודע לגגל את זה לבד
בהצלחה !

rnan

New member
ביננו

אני דיי עייף ואמרתי אולי מישהוא פה יודע ויש לו קוד כבר... לגגל אני יודע , אבל אני מהבוקר על המחשב !!!!( אני צריך נס קפה חזק) דרך אגב יש עוד מפתחות ב REGISTRY שאפשר להכניס אתזה לשם , הבעיה IDLE , זה איך אני אומר לתוכנה את זה : " שימי את עצך בהפעלה (דרך הנתיב שאת נמצאת בו כרגע !!!!!) אשמח לתגובה !

IdleThought

New member
אם הבנתי אותך נכון

ואם אין לך שום יכולת להגדיר דבר שכזה כחלק מתהליך ההתקנה אז אתה יכול להגדיר בתוך פרוצדורת האיתחול לאפליקציה ( זו שמוודאת שמסד הנתונים שלך קיים ונכון ושאר הפרמטרים הדרושים לעבודה השוטפת של המערכת ) שתבדוק את קיומו של כזה מפתח ואם לא אז להוסיף אותו את המיקום הנוכחי של האפליקציה ניתן לגזור מתוך ENVIRONMENT בהצלחה!

למעלה