היי חבר'ה

MakeItHurt

New member
אממ...

יש ב 8.12 ככה אמי אמרה אבל היא גם אומרת לי שאמרו לה שזה רק לקיבוצים

shiris5

New member
הדברים מגיעים ליקנעם מאוחר

תמיד מודיעים לנו שניה לפני אירוע שהוא קיים. מה נסגר עם העשוקים והשמוצ רוק? בכלל לא דיברו איתנו על זה

MakeItHurt

New member
אמממ

גם איתנו אל דיברו (אני מנהריה) אני יודעת את זה מהיומן....

jast

New member
זה כי אתם צפון מערבי

אמנם האזור הכי טוב, אבל אתם תמיד שכוחים כאלה.

MakeItHurt

New member
הי!

אנחנו לא חור ואנחנו אימפריה!!! צפון מערבי שליטה!!! וזה שהקומונרים קן יוקנעם לא אחראים זאת לא אשמתי (ונחמה מופיעה על הכריכה של היומן)

פורה

New member
מממ זה לא רק קן יקנעם...

גם אותנו שוכחים הרבה. מאוד. [כרמיאל]

MakeItHurt

New member
אוקיי

טוב לדעת כי אני יודעת אני חושבת לפחות שהביאו יומנים (אני רק בלמרד) ואמי היא משלומי וגם מלמרד... אז איך אנחלנו יודעים ואתם לא?

אמן סלע

New member
אולי זה יבהיר לכם משו :S

אוקיי...מהדף שקיבלנו...: ועידת העשוקים מתקיימת בתאריך ה- 9.12 מוצ"ש מול מלון דויד אינטרקונטיננטל למי שלא יודע... הלו"ז: 17:30 שמוצרוק שירי מחאה-מפגן הרוק השנתי של התנועה... 19:30 ההפגנה המרכזית 21:30 פיזור משוער [?!] עלות : 50 ש"ח למי שלא יודע כבר מהשרשור הקודם.. התאריך האחרון שאפשר לשלם - 30.11! זדהו מקווה שעזרתי :) ואני מקווה לראות את כולם שם !

אמן סלע

New member
תעשו מכירות עוגות...

קקי שלא תבואו בגלל שתנועה גנבה [אני יודעת שאומרים גנבת זה סתם יותר כייף להגיד גנבה... :)] בקיצור...יאללה מכירת עוגות !! תוציאו לפעול תעשו גיוסים מיוחדים לועידת העשוקים.. נגיד אם תצאו איזה 8 חניכים...תגייסו נגיד 300 ש"ח ואז יצא לכל אחד להוסיף בערך 10-12...ואז זה יהיה אחלה.. :)

HiPpiE Boy

New member
מה? 50 שקל זה זול יחסית לא?

יחסית לטיולים ולסמינרים ולכול הגנבות של התנועה זה זול לא תגידו למי אני צריך לפנות אם אני רוצה להופיע בשמו''ץ רוק? ואם אני רוצה רק להגיע לשמו''ץרוק ולא לעשוקים?..וואט אמ איי דואינג?

פורה

New member
אתה פשוט בא לפני.

השמו"צרוק הוא לפני הועידה.. עד כמה שידוע לי. אם אתה משומריה אז אני אשמח לדעת מאיפה אתה.

למעלה