היי חבר'ה :)

LikeItBabe

New member
היי חבר'ה :)

חברת דורקס (כן כן ילדים.. קונדומים..) יצאה עם 'קולקצית' נוער בעיצוב מיוחד השבוע, וכמחווה לנוער ובכלל לכלל האוכלוסיה המשתמשת החליטה לצאת בסוג של מבצע-תחרות-קמפיין. אפשר להשתתף בתחרות עצמה או לדרג משתתפים אחרים כשהפרסים עומדים על אספקות מטורפות של גומי משומן.. אל תזילו ריר...D: (או משהו אחר) הכי פשוט זה פשוט להכנס לאתר ולראות בעצמכם, לא? קליק על המרובע במרכז ואתם בעניינים! דרך אגב.. רצוי למלות פרטים כמו שצריך אחרת איך נוכל לצ'פר אתכם?

קונדומים לנוער?

מה לא הגזימו? זה מה שמלמדים את הנוער של היום? ללכת לעשות סקס בגיל צעיר?????? תתביישו לכם שמה בחברה.. תתעסקו בפלח שוק אחר... בעעע עליכם

כן לוטוס את צודקת הרבה יותר עדיף

שיעשו סקס בלי בלי שום המצעים הרי זה מה שהם יעשו ושום דבר לא יעצור את זה

פיט ריה

New member
לוטוס עוד מעט מתנה לכל יולדת..

קונדום לבן והתקן לבת לגיל הרך..רק יוולדו ישימו להם קונדום..

תסלחו לי כולכם

מילא שהנוער של היום עושה סקס... בקשר לזה אין מה לעשות אבל שחברה לקונדומים יוצאת במצבעים חסרי תקדים של עיצוב קונדום לנוער ונותנת פרס של אספקת קונדומים לשנה זה כבר מוגזם. לא מעניין אותי שתחשבו עליי שאני פרימיטיבית ומדברת לא לעניין.. בתוך תוככם אתם יודעים שאני צודקת אף אבא או אמא לא היו רוצים לדעת שהבת שלהם בת ה15 או ה14 משתתפת בתחרות עיצוב קונדום. או מקבלת אספקה לשנה. הנוער של היום עושה דברים שלא אמור לעשות בכלל... יקום הורה שיגיד שאני לא צודקת...ומי שלא קם וטוען שאני טועה.. שלא יתפלא אם הילד שלו "הנוער" לוקח סמים.. כי הכל מתחיל בחינוך.

למעלה