ולן (Dynamo1929) הכל מצוין
M M a r U s k A New member 8/7/06 #18 יו מאמי, איזה אנשים!! מה קורה מותק? אתה יודע שבדיוק חשבתי עליך ועל אופיר .. אתה זוכר אותי נכון? מרינה פשוט בקרוב אני עוברת לראשון, ממש בקרוב, אז נזכרתי בכם =]
יו מאמי, איזה אנשים!! מה קורה מותק? אתה יודע שבדיוק חשבתי עליך ועל אופיר .. אתה זוכר אותי נכון? מרינה פשוט בקרוב אני עוברת לראשון, ממש בקרוב, אז נזכרתי בכם =]
M M a r U s k A New member 8/7/06 #24 נממ כן../images/Emo35.gif ומי בדיוק אתה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif
M M a r U s k A New member 8/7/06 #27 כן, כן אני עדיין פה... בינתיים האמת אני לא עושה כלום.. סיימתי את התיכון, עוד עשרה ימים מתגייסת... הרגשה מאוד מוזרה, לא רגילה לבזבז זמן על שינה והתבטלות... חוץ מזה אורזת, בסוף החודש אנחנו עוברים לראשון לציון הרבה דברים השתנו אבל ככה הכל בסדר..
כן, כן אני עדיין פה... בינתיים האמת אני לא עושה כלום.. סיימתי את התיכון, עוד עשרה ימים מתגייסת... הרגשה מאוד מוזרה, לא רגילה לבזבז זמן על שינה והתבטלות... חוץ מזה אורזת, בסוף החודש אנחנו עוברים לראשון לציון הרבה דברים השתנו אבל ככה הכל בסדר..
D Drunk Bullet New member 8/7/06 #35 זה יהיה מצחיק אם תעשי טירונות בזיקים. סיכויים רבים שבתום הקורס אני אהיה שם חובש (לצערי).
T the freaky girl New member 9/7/06 #38 אווו.. גיוס קל ושפשוף נעים... לי יש עוד חצי שנה בדיוק (8 לינואר..), אבל אדיק שלי ב-2 לאוגוסט...