היי חבר'ה

היי חבר'ה

אני חושבת שאולי תוכלו לעזור לי
ואם לא, לא נורא. אני ועוד כמה חברות שלי טסות למשלחת ביוון. אנחנו צריכים להעלות הצגת הכרות, עם כמה שפחות מילים (הם לא יודעים עברית ואולי קצת אנגלית:p) ויותר פנטומימה, אז למישהו יש רעיון איך נוכל להציג את עצמנו בפניהם? הצגה שתהיה מצחיקה וכיפית, וכמה שפחות מילים. ואם יש לכם אולי עוד רעיונות איך להעביר הצגה בפנטומימה על אחד ממנהיגי ארצנו (משה רבנו ויצחק רבין למשל:p) . אני יודעת שלא קוראים לפורום שלכם "העלת הצגות" אבל נראה לי יש פה אנשים מקוריים ומצחיקים אם הם בפורום מגניב שכזה. אז אם אין לכם רעיונות ואתם חושבים שההודעה לא מתאימה אז אני מאוד מצטערת ואשמח אם תפנו אותי למקום אחר. אבל אם יש לכם רעיון אז אני מאוד אודה לכם! תודה רבה!

DDN

New member
בהצלחה בחיפוש הרעיונות ויישומם

ובמשלחת בכלל. אין לי רעיונות כרגע, אז רק אאחל לכן בהצלחה.

Nihau

New member
דווקא פוליטיקה ?! אוף.

על משה יש לא מעט רעיונות להצגה- סיפור חייו כולו קל למדי להעברה בפנטומימה במיוחד עם יש איזה מטה זמין בסביבה ונחש גומי אחד או שניים... על דמויות פוליטיות מציאותיות אין לי שום יכולת לעזור לך...

Nihau

New member
ראה ציטוט

"איך להעביר הצגה בפנטומימה על אחד ממנהיגי ארצנו (משה רבנו ויצחק רבין למשל:p)"

DDN

New member
הבנת נקרא בסיסית

זה לא פוליטיקה, זה היסטוריה, וההבדל הוא גדול

Nihau

New member
חשוד מאוד...

אז מה שאתה אומר זה שכל מה שקרה בעבר זה היסטוריה האאאה? אז מה שיש בעיתון של לפני שבועיים זה לא פוליטיקה, זה היסטוריה. "יצחק רבין" היה ראש ממשלה אמיתי מעדות ראשונה (בימי חיינו) ולכן שייך לעולם הפוליטי להפליא. "משה רבינו" הוא דמות פיקציונלית מיתולוגית למדי בתודעה הלאומית שלנו- ולכן שייך לעולם האגדות המבדר והחביב על כולנו (כאן לפחות).

DDN

New member
נכון,

אבל כשמציגים לאומה זרה את המנהיגים שלנו, מדובר על אנשים מההיסטוריה. אם את רוצה לעשות רושם טוב על אנשים מבחוץ, את לא תדברי איתם על המערכת הפוליטית של מדינת ישראל. וכן. גם דברים שהפוליטיקאים עשו בעבר זה היסטוריה. היסטוריה פוליטית.

פניה של ישראל

אני מנחש שזו משלחת של משרד החוץ, אז מה שאני מציע די מתיישר עם הקו ההסברתי. המטרה: הצגת "פניה השונים" של ישראל הפלורליסטית. האמצעי: תחפושות מינמליות שמייצגות יהודי (כיפה), מוסלמי (כאפיה) ונוצרי (צלב, או עדיף משהו פחות רגיש - מדובר ביוונים, אז בזיך קטורת של כומר אורתודקסי כמו אלה שמוכרים בעיר העתיקה יכול להתאים). ניתן להוסיף עוד דמויות - אתיופי, הומו, פועל תאילנדי וכו'. הדמויות מוצגות באינטראקציה ידידותית למדי, אולי בשילוב ריקודים אם יש לכם כוח להתאמן על זה. ניתן להוסיף מסר אפל בסוף ההצגה - קול ירייה או פיצוץ שגורם לכולם להתכווץ בבהלה ולגונן זה על זה - רמז לטרור המאיים על מרקם החיים של כולנו. נכון, מדובר בנסיון מאולץ להעביר מסר מתחסד ולא כל כך מציאותי, אבל אתם הרי בשליחות דיפלומטית, מצפים מכם לייפות את העובדות ולעסוק בהסברה, לא לביים מבזק חדשות.

כשאמרת משה רבינו

מייד חשבתי על הקטע של 15 הדברות ב"ההיסטוריה המטורפת של העולם". "בני ישראל אני מציג בפניכם את 15 הדברות!"(סמאש!!!)".... אני מציג בפניכם את 10 הדברות!"

Super Monkey

New member
אולי על בן גוריון והרצל?

אם כבר רוצים להציג משהו שקשור לציונות וארץ ישראל אז נחמד ללכת למקורות ...כן, אני יודע שיש עוד מלא דמויות מפתח טובות ומכובדות, אבל הרצל ובן גוריון ניראו לי הולמים להצגה בפנטומימה - במיוחד לאור העובדה שבן גוריון דומה ללואי דה פינס (שבכלל לא היה פנטומימאי, אבל תמיד קורע אותי מצחוק)

DDN

New member
../images/Emo45.gif

בן גוריון והרצל הם באמת דמויות מפתח טובות ומכובדות, וגם קלות יותר להצגה. וגם, לא כ"כ תהיה סטייה לפוליטיקה.

ogmios

New member
יש כל-כך הרבה בדיחות קרש בנושא...

החדשות הטובות: הורדתי אותו מחמש-עשרה לעשר. החדשות הרעות: הניאוף עדיין כלול בהן.

למעלה