היי חברה

serpentine

New member
היי חברה

רציתי לדעת אילו עוד סוגי מוזיקה/ אמנים/ להקות וכו` אתם אוהבים חוץ מאיימוס? אצלי זה מתבטא ב: tori amos, bjork, kate bush, goldfrapp, zero 7, mum, suzane vega, sarah mclachlan, depech mode, garbage, tricky, sade, lamb, royksopp, air, alanis morisette.. ועוד כמה שלבטח פספסתי..

../images/Emo27.gif

Damien Rice, Queen, Alanis Morissette, K's Choice, REM, The Beatles [די מעט], אבטיפוס, המכשפות, ענבל פרלמוטר, שילה פרבר, עברי לידר, רונה קינן, יוני בלוך, מופע הארנבות של ד"ר קספר, קורין אלאל ...

פלוטו24

New member
האמנים שלי... ../images/Emo13.gif

לרובם אני נאמן כבר שנים. CRANBERIES, GARABAGE. K'S CHOISE, ALANIS MORISSETTTE,P J HARVY, FIONA APPLE, LEONARD COHEN, TRACY CHAPMEN, DIDO, אהוד בנאי, מאיר בנאי, ברי סחרוף, דנה ברגר, רונית שחר, גלי עטרי, סיון שביט. יש עוד שבטח שכחתי, (בגלל שאני גמור מעייפות).

janejungle

New member
MIO

tori amos ,fiona apple (אגב פיונה, יש גם כאן חילוקי דעות לגבי אקסטראורדנרי...) natalie merchant, my beloved sarah mclachlan, imogen heap,tracy chapman,sinatra, paula cole,patty griffin,beck, bush, the cranberies, sting, norah jhons, ווידוי- הפסקול של באפי הפרק של המחזמר...

janejungle

New member
אה ו..

מאיר בנאי ושלום חנוך... (לא ממש מומחית למוסיקה ישראלית)

ואלו שלי

קט סטיבנס,קריסטין הרש,בק,ג'וני מיטשל,ג'ואן באאז,שינייד אוקונר,פיטר גבריאל,לד זפלין,אייר....ועוד. לרוב,כל אחד פמתח חיבה לאמנים שיש להם מוזיקה בעלת צדיים דומים. רק בריאות! חן

למעלה