היי חבר'ה.....

היי חבר'ה.....

בס"ד ובהשתדלותינו ממצף? קפצתי להגיד שלום אחרי שיונת נידנדה לי.. אז למי שלא מכיר אותי קוראים לי אמוץ בר-סלע ואני מסניף כפר גנים השולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ולמי שתוהה היכן שוכן לו הכפר אז זה שכונה בפ"ת... אני בן 16 בדיוק בשבת ואני לומד בישיבה תיכנונית בני עקיבאקריית הרצוג בני ברק (כן אני יודע שזה ארוך..) מדריך נבטים אימפרי'ה מדריך חמדה בנים בדימוס וקומונר בדימוס של עוז וזהו.. יאללה.. זזתי... חיים טובים, אמוציהושוע

פחחח, אחרי שיונת טיפה נידנדה לי../images/Emo8.gif

סתאאאאאם, מודה, קצת הרבה.......
אמוץ........איזה כיף שכתבת!!!!=] ושקט כבר אמוץ, כי כווווווווווולם יודעים איפה זה כפר גנים השולט!!!! אוקיי, כרגע, אמוץ מנדנד לי (הנקמה בדרך.....) ויאללה עוז כפר גנים.......עמישב בנות אימפרי'ה.....=] אהההה, ואמוץ, תודה על הסיפור לפני השינה
יומטוייב....

יפה, אני רואה את עושה את העבודה טוב

בס"ד ובהשתדלותינו מי שהתחילה זו את להזכירך אז את מוזמנת להתנקם בעצמך כאהבת נפשך... וואי יש סמיילים שלא היו בזמני.. איזו התרגשות...
יכול להיות י עוד אבל אני לא מצליח לראות אותם... בכל אופן מה לדש כאן אנשים ספרו על עצמכם...

ברוך השווה..

מזללללללל-טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!! אלף ברכות ואיחולים!!!!!!!!!!! =========לי מחר! יום שישי!!============

אמוץ אמוץ אוי ויי זמיר

מנשמע אמוץ זוכרני זה איתמר זלקינד מדריך שבט נבטים בסניף עמישב ה-
אני הייתי איתך ביחידה אצל דוד בנחילם לא אמרת שעזבת את הפורום למעט גיחות קצרות על הודעות כאלו ואחרות?

למעלה