היי ח'ברה !

• פותח הנושא mg
  • פורסם בתאריך

mg

New member
היי ח'ברה !

היי לכולם ! (קצת ארוך) אני אומנם לא חבר בפורום הזה (למרות שאני מכיר את פארסקייפ - התחלתי ממש לאחרונה בעקבות לחץ מסיבי) אבל חשבתי לעדכן אתכם במשהו שעשוי לעניין אתכם : בגיליון זבנג האחרון (מס' 21, ינואר 2006) בעמ' 13 היה "זבנג אישי" על ירון ובו פורטו "כל כתבי ירון". עכשיו, אין לי סורק אחרת הייתי סורק את זה בשבילכם (החברה מנדנדת
) אבל זה הולך ככה : קודם כל הוא "כאילו" קיבל מכתב מהח'ברה של פארסקייפ שנכתב בו : פארסקיים אי שם עבור ירון ירון שלום רב. אנו מודים לך (על) רעיונותיך המלבבים לפרקים אפשריים בסדרה. כייף לגלולת שישנם עוד מעריצים מהדור הישן. תשמח לגלות שכמה מרעיונותייך מצאו חן בעינינו עד מאוד ושבכוונתינו ליישמם בעונה הבאה (והחמישית ! היית מאמין שנגיע כל כך רחוק?) של הסדרה. ברגע שנתחיל לכתוב את הפרקים, נשמח להזמינך להתארח על הסט, ואף לארגן לך תפקיד אורח אם תהיה מעוניין בכך. בברכה, תסריטאי הסדרה. ואח"כ יש לו "פוסט איט" כזאת שהולכת ככה : הסדה פארסקייפ בוטלה ! מעריצי הסידרה בעולם כולו בהלם, בעקבות הגילוי שבוטלה עונתה החמישית של סדרת המד"ב. התגובה הדרמטית ביותר הייתה דווקא בישראל הרחוקה, שם איים מעריץ בהתאבדות. הוא שוכנע לבסוף לבחור בחיים, אחרי שחברים הזכירו לו שתכף מתחיל פרק בסידרה סטארגייט. אגב, זאת לא הפעם הראשונה שאורי פינק מתייחס לפארסקייפ - היה איזה זבנג שבו ירון הולך לאייקון ורב עם איזה בחורה מה יותר טוב - סטארגייט (לדעתו) או פארסקייפ (לדעת הבחורה). חוץ מזה, אם אני כבר כאן, ארינסון - מאז פירסמת לינק לראיון עם בראודר בפורום של הגייטרים חברה שלי עברה לגור בשירשור התמונות הסוגד לשחקן. יש לך איזה אתר דומה לקלאודיה? הבטחתי לה פייבאק . יאללה ביי לכולם.

aerynsun

New member
בטח. אפילו שניים

מלאים תמונות והלל לקלאודיה. אפרסם אותם בערב.

mg

New member
מ-ע-ו-ל-ה ../images/Emo45.gif

תודה רבה ! אולי זה סוף סוף יגרום לה להפסיק לבהות ב-בן בן שלה כל היום במקום בי

למעלה