היי חברה!!

אלעד מר

New member
היי חברה!!

הלילה (בעוד כשעה) אני מתחיל משמרת, פעם ראשונה, במתנ"א ת"א. בן...אל תחפש אותי בתל אביב, אני בתדר מתנ"א!!! ביי לכולם...חוויות החל ממחר בערב!!

אלעד מר

New member
וואו...

זה היה גדול. התחלנו בניידת סקודה. היה איתי שוטר כך שהמחשב לא הפסיק לעבוד. בכביש 2 ליד רשפון, כשבדקתי במחשב רכב מסוג "וולבו" התגלה לי שהנהג בפסילה. לאחר מכן הפעלנו ממל"ז בדרך נמיר ועצרנו כמה "שטסו נמוך!!" לקראת הבוקר קבלתי סוברו B-4 חדשההההה.....חבל"ז. לקחתי מצלמה דיגיטאלית (פרט למצלמה שכל זוג חותם למשמרת), אך לא היה מה לצלם. נו...אולי בפעם הבאה!!

אלעד מר

New member
מצלמה דיגיטאלית!!!

כל זוג חותם על מצלמה דיגיטאלית. הכוונה, עד כמה שהבנתי, היא לצלם תאונות, אירועים וכד'.

ואוו איזה כייף ממש תענוג לשמוע

אהלן אלעד. שמחה מאוד לשמוע על החוויות אכן זה ההבדל בין ית"מ ובין מתנ"א. זה החלק האמיתי ולא לעמוד סטטי במשך 4 שעות לאכוף "חניית נכים"... סתאםםםםםםם לא שאני נגד הית"מ אבל אצלנו זה האקשן האמיתי. ברשותך מעתיקה את מה שכתבת ומפרסמת בקומונה החדשה שלנו. עוד יותר אשמח אם אתה עצמך תגיע ותספר על החוויות ברוך בואך לביתנו החמים למתנ"א ת"א כל דבר... אני כאן ושם לרשותך. שבוע נפלא לכולם... שקט רגוע ובלי ת"ד

אלעד מר

New member
היי יקירתי ../images/Emo140.gif

קודם כל אני נמצא בקומונה. איך אפשר שלא?? לא יפה ללכלך על ית"מ - גם שם עושים עבודה. כולנו מבורכים בפועלנו. לא חשוב היכן, חשוב המה!!! שבוע נהדר לכולם!!

אתה צודק בהחלט אבל אני משוחדת

אמת ויציב... אך אוי ואבוי לי... אני משוחדת.. ולשמחתי או לצערי?(לאלוהים פתרונים) אני מכורה למתנ"א ת"א ומסניפה אותה מדיי יום ביומו אחלה שבוע לכל בית ישראל ובעיקר לממתנדבים שעושים מלאכתם נאמנה

למעלה