היי חברה!

junny

New member
היי חברה!

מה שלומכם? איך עברו החגים? כמו כל שנה אוכל? משפחה? בילויים? טיולים? כמה חיכתי להם...לחגים.. במיוחד התפטרתי לפני שהם מגיעים אמרתי לעצמי "את החגים אני רוצה לעשות בבית ובבר, עם חברים ומשפחה ובעיקר להשקיע בעסק הקטן והחדש שלנו.." לא ממש עזבתי את הפורום יצא לי לפעמים להכנס אבל לא היה לי כוח נפשי אפילו לכתוב לכם "היי חברה אני כאן.." מאז שהתפטרתי מהעבודה אני סועדת את בני משפחתי, לשמחתי כולם בחיים וכנראה שגם כולם יהיו בסדר בעזרת השם (לא מאמינה שאני אומרת את זה..) אבל אין לי כבר כוח לתורים, בדיקות, צום, בית חולים לישון על ספות, רופאים שמנסים להיות נחמדים אבל אין להם בשורות חדשות. אז מה היה לנו? שבוע גב בלניאדו, שבוע דלקת ריאות בהלל יפה, כמעט שבועיים טיפול נמרץ בלי הכרה במאיר- אחר כך פנימית חודש ואחר כך שוב לניאדו..עכשיו כולם בבית. מזל שאני מובטלת.. לא הייתי צריכה לקבל טובות מהבוסים מקווה שיהיה בסדר. שנה טובה לכולכם! מקווה שבהמשך השנה שלי תשתפר. בהזדמנות זו- מזל טוב למיקי על ההכחלה, לבוטן על התינוקת החדשה, למאור על היומהולדת (גם לאחים שלי היה 16 החודש!!) ולכל מי ששכחתי. שנת לימודים מוצלחת לסטודנטים (אני לא מתחילה ללמוד, סיימתי השנה, לפחות זה) נשיקות ולילה טוב

היי בעצמך../images/Emo70.gif התגעגענו../images/Emo24.gif

ומה קרה לכולם עם הבה"ח בחגים האלה?!!!
גם לנו היה שישו ושמחו בחג אבל לא עם לניאדו, עם הלל יפה. אצלנו בסוף הכל הסתדר (ברוך השם
) ואני מקווה מאוד שגם אצלך! אני שמחה מאוד שכולם הבריאו אצלך
ושמחה שאת מרגישה יותר חופשיה כשאת יכולה להשקיע בעסק שלכם
ומאחלת לך שלא יהיה לך עוד חג שכזה לעולם!
קבלי ממני נשיקות וחיבוקים:
ואני הכי שמחה שחזרת אלינו

Dawn12

New member
רותם! ../images/Emo24.gif

כבר היינו בדרך לשלוח משלחת חיפושים אחרייך!
טוב לשמוע שהכל בסדר (למרות שאני מבין שהיתה תקופה לא ממש בסדר...) והעיקר שכולם בריאים בסופו של דבר. אני מכיר לא מעט אנשים שחיכו כבר שנגיע ל"אחרי החגים" מסיבות כאלה ואחרות כך שאת לא לבד בעניין הזה.
אני מקווה שזה אומר שנראה אותך כאן יותר מעכשיו, אם לא בשבילנו אז בשביל קורבנות האופנה של ג'נואה סיטי

רותם! ../images/Emo24.gif

התגעגענו... מקווה שהעניינים יירגעו וכולם יהיו בסדר ותחזרי לכתוב כאן, כי באמת כיף לקרוא אותך ואת חלק חשוב מהקהילה שלנו

מנצל"ש

מחר מתחילה שנת לימודים חדשה לרוב הסטודנטים שבינינו (אם כי אפשר לספור אותם על יד אחת חוששני
) אז.... שתהיה שנה פורייה, מהנה ותשתדלו לא להיקבר מכל המטלות הצפויות לכם... כי קרטר לא יאהב אם תדפקו לו ברז

Dawn12

New member
עוד נצלו"ש קטן (בשם מיקי) ../images/Emo26.gif

בהמשך למערכת היחסים הבעייתית-משהו של מיקי וה-Router שלה היא כרגע קצת מושבתת מבחינת אינטרנט ולכן לא ממש יכולה להיכנס לכאן. הבנתי ממנה שהמוקדנים בבזק כבר קיבלו את מנת הצעקות והאיומים שלהם (נימרוד - היא ביקשה במפורש שתמסור בשמה את התנצלותה הכנה למישהי בשם נטליה...?) עד כאן העדכונים מהשטח - בתקווה שכל העניין ייפתר מחר
אה, ולכל הסטודנטים הנרגשים - מיקי מצטרפת לאיחולי ההצלחה!

pumiki25

New member
We're out of the woods! ../images/Emo6.gif

אכן, אכן...
אני שמחה להודיע בזאת (טפו-טפו, חמסה-חמסה!
) שלא רק שנפתרה סאגת ה - Router ולא רק שהטכנאי החביב (ששמו - what do you know - היה שחר!
) עשה עמי חסד גדול והגיע כבר בעשר בבוקר כך שלא הייתי צריכה להמתין לו ערה (או ליתר דיוק - semi-ערה) - אפילו הרווחתי טלפון דיגיטלי חדש ומגניב!
*אהממ*. אז כן - אני פה alrighty, ומקווה להישאר, גם!
שחר, המון תודה, שוב, על הנצל"וש עבורי (*מואה*!) - ובאמת, לכולם - שתהיה שנת לימודים מוצלחת ופוריה!

pumiki25

New member
שכחתי! ../images/Emo62.gif

כפיצוי על היעדרי (כן-כן - אני יודעת שהצער והיגון היו קשים מנשוא
) - מאוחר יותר אפרסם משהו חביב. שחר - זו אמנם לא פיליס, אבל אחרי שיצאת להגנתה של אווה לונגוריה כפי שיצאת - אני חושבת שאתה, לפחות, תשמח
Stay tuned!

../images/Emo58.gif בקשר לאווה

לא הצלחתי להירדם אתמול בלילה ויצאתי לי לצפות בערוץ E והראו את הקריירה של הנשים מהסדרה "עקרות בית נואשות" או איך שלא קוראים לסדרה אז הראו את הסצינה שאיזבלה מפתה את פול.. אהבתי!

pumiki25

New member
*אהממ*. לזה בדיוק התכוונתי...

הקלטתי את הסצנות (כולל את הריאיון הקצר עם דאג דייוידסון), וחשבתי להעלות ולפרסם קישור. Anyone interested, עכשיו, משנהרסה ההפתעה-לא-הפתעה הקטנה שלי?

taish

New member
שנה פורייה ומוצלחת לסטודנטים! ../images/Emo140.gif

אני אשתדל מאוד לא לדפוק ברז לקרטר, אם כי חוששתני שלא אוכל לראות את כל הפרקים במהלך שנת הלימודים
.

לסטודנטים היקרים שבפורום!../images/Emo132.gif

שיהיה בהצלחה בשנת הלימודים החדשה
ומקווה שתמצאו את הזמן לפורום כי זה לא אותו הדבר בלי אף אחד מכם.

Dawn12

New member
המון הצלחה לכל הסטודנטים! ../images/Emo22.gif

שתהיה שנה פורייה, מעניינת, מאתגרת ומהנה עד כמה שאפשר!

היי גם לך

מקווה שנראה אותך הרבה בסביבה, טוב לשמוע ממך. ובהצלחה לכל הסטודנטים בלימודים

../images/Emo32.gif נצל"ש - עידית וחברים!

קודם כל עידית, לאן נעלמת לי?
הבאתי לך ולכל מי שמעוניין קישור לכל השירים (כמעט) שזכו במקום הראשון באירוויזיון בכל הזמנים
מקווה שזה ימשוך אותך לכאן וגם ישאיר אותך כאן.
מקום ראשון - האזנה נעימה

למעלה