היי חברה

דניבויss

New member
היי חברה

סתם בתור רעיון אם תלכו נניח איתי ועם עוד ידידה זמרת נניח סתם למועדון קריוקי אתם תופתעו או לא ,אבל פתאום אתם תשמעו קולות שכמעט רוב או כל מישתתפי כוכב נולד נישמעים כמו לחישות לידם כולל הפינליסטים.רק שתבינו בכוכב נולד זה לחלוטין לא הקולות הגדולים באמת .אני אישית יש לי ידידה זמרת ארועים ששרה הרבה שנים -ניט נישמעת לידה כמו ליחשושים באפלה .רק שתיכנסו לפרופורציות כל הילדים המתלהבים.

דניבויss

New member
ליד דבר כזה כל משתתפי כוכב

נולד לדרותיהם נישמעים כמו מקהלת ילדים ,והאמת שליד אחד כזה כולם ביחד כך ישמעו .תיכנסו לפרופורציות כוכב נולד זה לא הקולות הבאמת הכי גדולים ומדהימים .לרוב זה משהו מינוס פלוס מהאמצע -שלא מזייפים

עוד פעם אתה?

אתה לא מעניין אותנו

מממ צודקת...אולי יש זמרים טובים

גם במועדוני קריוקי
אבל עדיין גם מכוכב נולד זה אחלה.

דניבויss

New member
וואאאו ....אני רק אומר ששחק להם

קלף וזה לא דווקא בגלל שהם הזמרים הכי מוכשרים לחלוטין לא.זה אוסף של נסיבות .להיות בתוכנית המסוימת בתוך מקבץ מסוים של אנשים .לבלוט מאותו מקבץ ספציפי .להיות אם לוק אולי ששונה מהאחרים ,לשדר משהו שמתאים יותר מהאחרים וכו וכו וכו....................... כשאני אישית ראיתי פעם בטלוויזיה את סקעת ויהורם גאון שרים את הנני כאן הייתה לי פנטזיה סתם פנטזיה לעמוד בין שניהם לשיר איתם וסתם לשישמעו שמישהו לא מפורסם יכול לשיר את זה איתם וגם לכסות את שניהם .

Vegetable Salad

New member
אוח נו באמת... ../images/Emo42.gif

אתה רק רוצה לראות כמה פיוזים תצליח לשרוף הפעם, אני באמת לא רואה צורך ממשי בלתת לך תגובה אמיתית יותר...

למעלה