היי חבר'ה...

Dis Lui

New member
היי חבר'ה...

אני חדשה כאן בפורום
אני שמחה שהכרתי את הפורום הזה
אני מעריצה את מייק ברנט מזה 3 שנים, יודעת אפילו כמה שירים בע"פ, אבל לא יודעת צרפתית
אז בכל מקרה, שמי היידי, בת 18, מבת-ים ובניתי על מייק ברנט קומונה משלי, אתם מוזמנים להיכנס אליו
אז נעים מאוד להכירכם, חברים
מהיידי

qui saura

New member
היי היידי

נעים להכיר ברוכה הבאה:)))שמי דודיק וגם אני מעריץ את מייק מזה 3-4 שנים. אהבתי את השם dui lui על שם שירו האחרון של מייק.שתדעי שגם אני זוכר הרבה מהשירים בעל פה אבל לא מבין מילה:)))אולי פה ושם אבל כמעט ולא.בכל אופן נעים להכירך:)))))

M i k e s F a n

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif

שלום לך היידי? איפה היית עד עכשיו? ומה שם הקומונה שלך? גם לנו היו 2 קומונות והתאחדנו לפורום הנ"ל. אין טעם לכל כך הרבה קומונות אם יש פורום, שזה הכי כייף! בהצלחה!! סיגל

Dis Lui

New member
היי חברים...

על ההיכרות, באמת
כן, Dis Lui זה אחד השירים המועדפים עליי אצל מייק ברנט
הוא שיר שכיף לשבת איתו ולחשוב על הכל ושמזכיר את מייק ברנט ברגעים העצובים שלו...

haidipresley

New member
ו...

אתם מוזמנים להיכנס ולהצביע בסקר של הבלוג שלי, של מייק ברנט, שאני בעצמי בניתי:

cb7

New member
ביקרתי עכשיו

בבלוג שלך. ממש יפה!!! כל הכבוד על השקעתך!!! המון בהצלחה!! חן

Dis Lui

New member
אה...חן, סליחה...

אני מתבלבלת כאן... אני רק חדשה...מותר לי, לא

ורדושע

New member
היי היידי

קודם כל ברוכה הבאה :) אני ורד מעריצה של מייק כשנה (מאז הסרט"לס מואה טמה") ובאמת חבל שפתחת קומונה עדיף שיהיו בפורום הזה כמה שיותר אנשים ככה המידע והכל יזרום יותר בגדול והרגע ביקרתי בבלוג שלך ממש נחמד שם!

qui saura

New member
היידי!!!!

מה את גם מעריצה את אלביס פרסלי????גם אני שרוף עליו(מותר לומר זאת בפורום של מייק ברנט?)

qui saura

New member
הבלוג יפה

היידי כל הכבוד על הבלוג הוא גם מציג את העובדה שעל אף שמייק לא איתנו יותר הוא נצחי בלבנו ועוד חי ונושם וכל אחד נושא חלק מהאהבה למייק בלבו:)

qui saura

New member
צודקת

נכון אחד השירים המעציבים של מייק בייחוד לנוכח ההקשר שהוא מזכיר את זה שמייק לא הקליט עוד אחרי שיר ענק כזה וזה מעציב מאוד וגם המוזיקה של השיר יפה מאוד.

למעלה