היי חבר'ה...

פנינית23

New member
היי חבר'ה...

אהלן כולם...! משלומכם? אני צריכה קצת עזרה... יש לי הרגשת נאכס בזמן האחרון. מרגישה קטנה, וששום דבר לא מצליח לי! לא מוצאת סיבה הגיונית להרגשה הזאת. היא ממש חוסמת אותי מלהתקדם הלאה ההרגשה הזאת... יש לכם אולי רעיון איך לצאת מזה נכון?.... יומטוב פנינית

הרגשה נאחסית

היי יקירה שלי! אני מצטערת לשמוע שאת קצת מבואסת לאחרונה... בכל מיקרה, הנה מסר בשבילך: זיכרי, שהמציאות הפנימית יוצרת את המציאות החיצונית והמציאות החיצונית היא שיקוף של זו הפנימית אין לאיש דרך להשפיע על המציאות החיצונית אלא דרך הפנימית שלו. אם את מרגישה חסימות בדרך החיצונית שלך משהו חסום בתוכך - עלייך מוטל לפנות את החסימה הזו או לדאוג שמישהו יטפל בה. זה טוב שמצאת את החסימה הזו היא תוביל אותך להתמרה אנרגטית ולשינוי בכל התקופות שעתידות לבוא אלייך את בפני שינוי טוב, ובדרך הרוחנית תמיד יש ירידה לפני עלייה לחילופין, אם את רוצה לפתוח חסימות חיצוניות דאגי לתוך בריא למשימות שקל לביצוע דאגי להיות מאושרת ותראי איך כל החסימות נופלות ממך *** זה המסר שהיה לי אלייך, עכשיו כמה מילים אישיות: אני לאחרונה הייתי מבואסת, משהו שאני מאוד רוצה מתעכב וזה מאוד כואב לי. אז אני דואגת לפנק את עצמי, ואני מרגישה שכל פעם שאני עושה משהו כזה קטן בשביל עצמי, האושר שלי גדל, משמעות העיכוב קטנה - והסיכוי שלי לקבל את מה שאני רוצה גדל, וגם הרצון שלי בו הופך להיות פחות משמעותי בחיים שלי, כי אני מקיפה את עצמי בדברים שכן מצליחים לי וכן אהובים עליי. אז זה הפיתרון שלי למצבים נאחסים כאלה. אולי זו תקופה כזו שאת פשוט צריכה לעבור? מה את אומרת?

פנינית23

New member
את פשוט משדרת קסם....../images/Emo13.gif

כיף לי לקרוא אותך עומר.... אני מסכימה ומודעת ולכל מה שכתבת. אני עוברת איזהו תהליך יחד עם מורה שלי. אנחנו מדברים, ומגיעים קצת למסקנות. הוא מדבר על מה שאת מדברת. אין ספק שיש חסימה פנימית. וזה הבסיס להכל. אני משתדלת למצוא לי פינוקים...ולעשות דברים שאני אוהבת. ולהיות עם אנשים שאני אוהבת. בכל אופן, אני מרגישה דעיכה... יש לי תשוקה לדברם חדשים. בכל תחום שעולה לך לראש. דברים חדשים. הפסקתי להתעניין באוכל כמו פעם. כי אני צריכה דברים חדשים... תדמית- אני רוצה חדש! כל מה שעולה לך לראש....פשוט מאסתי בישן, ברגיל. ופה בעצם הנאחסיות... אני לא מוצאת דברים חדשים! אפילו לא גברים חדשים :) אני מרגישה ריקנות פנימית... שתביני. הכל טוב טכנית. הכל מתוקתק. אבל בפנים יש לי מין חלל.... פשוט ריק לי. אני צריכה משמעות. משמעות חדשה. אין ספק בכלל שזו תקופה שאני צריכה לעבור. אני מאמינה בירידה לצורך עלייה. אבל...הסטטוס הזה...ממש לא כיף כמו שאת יודעת. בכל אופן... הבהרת לי נקודות שהיו שם תמיד. וככל שאומרים לי את זה אני לאט לאט מצליחה להפנים... ממש תודה! את פשוט קסם.... רק טוב, פנינית

../images/Emo9.gif תודה, נשמה

את יודעת, היתה לי פעם שיחה עם מישהו שחזר בתשובה, לפני אולי 15 שנה, והוא אמר לי אז משהו שהוא מסוג הדברים שמשנים אותך ואת לא שוכחת אותם יותר. דיברנו על בריאת העולם והוא אמר שאחד הפירושים למושג "תוהו ובוהו" זה תוהו - מלשון תהיה, ובוהו - היכולת למצוא מענה לתהיה. מה שהפירוש הזה אומר, מבחינתי, זה שהיכולת שלנו לעצב מחדש את החיים שלנו היא המנוע של היקום כולו. אין ספק, שכשאנחנו שבעי רצון אנחנו נוטים לא לזוז, להישאר במקום. להתקע, אם תרצי. אבל דווקא מאי הנוחות נולד הצורך בשינוי, החיפוש, התנועה. אנחנו תמיד מתקדמים רק כשלא נוח לנו. וזו הגדולה שבתחושת אי הנוחות שלפעמים תוקפת אותנו. היא שמה לנו טורבו בטוסיק
אני מרגישה שיש לי את הזכות להיות מאלה שצריכים שהחיים יספקו אותם, ולעיתים יחסית קרובות אני מרגישה את תחושת השיעמום הזו. אז אני מדברת רק בשם עצמי כשאני אומרת, שכל נפילה כזו, שגרמה לי להעריך מחדש את החיים שלי, להבין מה לא לפי רצוני ולשנות אותו, הרימה אותי עוד מדרגה. לכן, אני חושבת שהתקופה הזו היא תקופה של התהוות של שינוי מבורך אצלך, והתפקידים שלך, להבנתי - שניים - תני לזה להיות תהיי קשובה לעצמך ונראה מה יוליד יום... אהבה גדולה גדולה יקירתי, אני איתך בדרך איפה שאת רק צריכה אותי!!!

פנינית23

New member
הגעתי להבנה....

הגעתי לאיזושהי מסקנה.... ניראה לי שאני מודעת מאד למצב שלי.... מה שחסר לי זה בעצם הכלים. ה"איך" עובדים.... בגלל חוסר האונים הזה, אני פשוט דועכת... מה את אומרת?

אני מוצאת סתירה בדברייך

אם את מודעת למצב שלך - אז אני לא מבינה איך חסרים לך כלים... תסבירי לי בבקשה את הסתירה הזו... אילו כלים את מרגישה שחסרים לך? מה לפי דעתך הדרך שאת צריכה לעשות כדי להשיג לעצמך את הכלים האלה?

פנינית23

New member
מה שאני מנסה לומר זה...

שאני מודעת באיזה תקופה אני- תקופה שחייבת להיות וחייבת גם לעבור איכשהו. הרי החיים מתחלקים (בצורה גסה מאד) לשני חלקים. פעם אתה נמצא במצב של "עבודה" ופעם אתה נמצא במצב של "מנוחה"- מצב של קטיפת הפירות, ואגירת כוחות לנקודת העבודה הבאה. אז אני מודעת בוודאות שאני נמצאת בנקודת עבודה. רק שאין לי את הכלים לעבוד! אני לא ממש יודעת "איך" עובדים.רוב חיי אני נמצאת בנקודות עבודה. ובקושי מגיעה לנקודות מנוחה. וזאת כי אני לא יודעת לעבוד! עכשיו אני מבינה, שבשביללהגיע למנוחה אמיתית אני חייבת לעבוד נכון! מקווה שהבנת...:) קסם, שיהיה לך יומטוב!!! פנינית

יקירה שלי

אני חושבת שאני מבינה מה את מתכוונת - שחלק מהחיים עושים דברים שלא ממש מתים עליהם, כדי שבחלק אחר של החיים, אפשר יהיה לעשות בדיוק מה שאוהבים - והכל עניין של פרופורציות - כמה משקיעים (ע"י לעשות מה שלא אוהבים) בעתיד, וכמה נהנים עכשיו. ומה שאת אומרת בעצם, זה שאת מרגישה שאצלך הפרופורציות לא מתאימות לך, את משקיעה בצורה לא יעילה כאילו, עובדת יותר ממה שמתאים לך ולא מקבלת מספיק תמורה (אני כמובן לא מדברת על עבודה כמו קריירה, ולא על תמורה כמו כסף, לא חושבת שאת התכוונת לזה ככה, אלא במשמעות היותר רחבה...) עד פה הבנתי נכון?

פנינית23

New member
נכון מאד

ואני אחדד ואוסיף, שכרגע, אחרי שהגעתי לאותה הבנה, אני מרגישה שעד עכשיו פשוט רצתי אחרי הזנב שלי. פשוט הסתבובבתי סביב עצמי בלי להתקדם באמת. תמיד נפלתי לנקודה שבחלקה הגדול מאד חופפת לאותה נקודה של לפני כן.... בקיצור... פשוט צועדת וחופרת עוד ועוד באותו הבור.... ואין מים :) פשוט עוד ועוד חול.... מקווה להגיע לזהב השחור.... :) תמשיכי לעשות קסמים... יומוטוב פנינית

זהב שחור

הנה נקודה למחשבה עבורך: בכל פעם שאני מאבדת את הזהב השחור שלי, ואז מוצאת אותו שוב, אני נדהמת לגלות כמה כל הזמן הזה הוא היה מתחת לאף שלי...

פנינית23

New member
ידעתי...../images/Emo6.gif

פשוט ידעתי שתעני לי בכיוון הזה.... זה כל כך את :) ואת מאד אד צודקת.... תמיד זה ככה... שמעת פעם על להוציא עין הרע בעזרת עופרת מותכת? מה את אומרת על זה? יומטוב קסם.... פנינית

עופרת מותכת

לכל סוגי המתכות יש איזה שהוא תפקיד עם האנרגיות. זהב - קולט לתוכו אנרגיות, ולכן לא מומלץ ללבוש זהב כשמנסים לתת אנרגיות. כסף - פולט אנרגיות, לכן לא ממליצה ללבוש כסף כשעושים מדיטציה. דעתי האישית היא, שמתכות ועניינים אנרגטיים לא הולכים ביחד. אבל אף פעם לא ניסיתי להוציא עין רעה עם מתכת, או בכלל, אף פעם לא ניסיתי להוציא עין רעה. המושג הזה הוא לא כל כך ברור לי. מה זה אומר? חוסר מזל? קללה? מה שאני כן עושה, זה משתמשת במרווה, קטורת, כדי לטהר את הבית מאנרגיות שליליות. הרבה פעמים אני מרגישה אחרי שאנחנו רואים סרט עם קטעים "לא משהו", שפתחנו שערים שעדיף שלא ייפתחו. אז אני עושה את הטריקים שלמדתי מחברות שלי: שוטפת את הבית עם מי ים (יש לנו פה בקבוק מים שהבאנו מים המלח), מבעירה מרווה, או מסתובבת עם נר קטן וכל כולי מחוברת ובמדיטציה, ומאחלת לבית שלי וליושבים בו רק טוב...

יודעת מה?

זה ממלא אותי שימחה, שאת מכירה אותי... לא יודעת להסביר, אבל זו הרגשה נעימה... הרגשה של חברות...

פנינית23

New member
יהלום!

בהמשך להודעה שלי בהמשך הדף, לגבי "השביל שלי"... אין ספק בכלל שאת מאחד האבנים הטובות בשביל שלי שאני אוספת כעת.... את פשוט יהלום שאימצתי לחיקי :) יומטוב:) פנינית

למעלה