היי חבר'ה!!

israeli alias

New member
היי חבר'ה!!

אני פשוט לא מאמינה שיש פורום לסדרה המעולה "השבט"!!! בחיי- חשבתי שרק אני צפיתי בזה....חחח.. בכל מקרה אשמח לקפוץ מדי פעם ולהתעדכן... הדר בת 15:)

LuNa MaJnUnA

New member
איי קנואו יו!!|דווקא|../images/Emo94.gif

וולקאם

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif בהחלט שתי הסדרות השולטות ביותר בעולם../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif התמכרות נעימה../images/Emo9.gif ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

israeli alias

New member
ואגב

יש עידכונים חדשים על "השבט", כמו מתי העונה הבאה (אם יש אחת כזאת) תשודר, או אם למישהו יש ספויילרים אני אשמח!!

קרניjack

New member
בררוכה הבאה ותשובות.......

אני קרן...ספרי קצת על עמצך! אז עונה שיישת לשבט לא תיהיה אבל תיהיה סידרת המשךך- שתגיע אלינו מתישהו, היא תקרא "המחר החדש"...יותר מזה אני לא ממש יודעת... אבל אני בטוחה שיש פה גאונות שיודעות....=)

israeli alias

New member
אממממ

אז אני הדר מירושלים, אני חולה על הארי פוטר זהות בדויה ואיך לא- השבט.. אני גם מאוד אוהבת בעלי חיים, לא כל כך מכירה את כל העיניין של הפורומים..לומדת הרבה- סוף כיתה ט'!! ואממממ נראה לי זהו אם אני אזכר בעוד פרטים אז אני אכתוב.... אז מיהם חברי הפורום?

למעלה